Burun estetigi sohbet

Nicimiki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2018
93
55
38
33
Merhaba kizlar, benim kemerli ve biraz büyük burnum var. Ameliyat liseden beri hayalim, yasim oldu 30. Simdi elimde bütün imkanlar var ama gelelim ki karar vermek hic kolay degil. Nice ucuz doktorlar var mükemmel yapan nice pahalilar var kötü yapan. Yani fiyatla da ilgili degil. Ben bir kere yaptirayim güzel olsun bir daha hic ugrasmayayim istiyorum herkes gibi. Ankarada Özmen Kara aklima yatti ama hakkinda cok bi bilgi yok, sektörde yeni galiba. İnstagramda olanlara hep memnun ama reklam olmasindan korkuyorum. Bi tarafimda diyor ki ver 30 bini git Abdulkadir Göksele. Anliycaginiz allak bullak haldeyim. Tek istegim dünya gözüyle kendimi minik bir burunla görebilmek

A. Göksele yaptıran tanıdığım var, düzgün ama öyle çok bi minik burun olmadı hatta kadının eski burnu bile büyük değildi neredeyse aynı ölçüde kaldı bana göre tabi bu. O çok memnun ama bana etkileyici bir doktor gibi gelmiyor.
barış çakır daha etkileyici

Merhabalar canim,benim anladigim minik burun olayi biraz senin kemik ve deri yapinla alakali oyuzden aklina yatan doktorlarin muaynehanesine gidip gorusmen aklindaki sorulari gidermende fayda var,ben tam 3hafta once ameliyat oldum,ankarada Ömer ekin hocaya,kendisine daha oncede meme ameliyati olmustum cok severim cokta guvenirim ama mesela 1aylik yaptigi burunlar muaynehanesinde ve instagraminda gordugum odemsiz ve ufakken benim henuz odemlerim bile inmedi,derim kalin oldugu icin zamana ihtiyacimiz varmis,oyuzden bu isin net sonucunu gormenin sabir gerektirdiğini unutmayip doktor konusundada sadece internetten arastirmak degil de gidip yuzyuze görüşmenin karar vermeni daha kolaylastircagini düşünüyorum

Tesekkur ederim canim, düşünceleriniz önemli benim icin. Ben iki doktorla görüştüm ikisi de ayni seyleri söyledi. Kemer alinip önü biraz kaldirilacak, kolay sürekli yapilan bir ameliyat tarzinda konustular. Mesut Kaya biraz daha ayrintili konustu, burun deliklerimin büyüklüğünün fazla küçültülemez oldugunu soyledi. Özmen bey ise burun delikleri ile beraber operasyon edecegini söyledi. Tavir olarak Özmen bey biraz daha icime sindi , doktor tavrini hissediyorsunuz. Mesut kaya ise cok soguk ve donuk bir insan gibi. Sekreteri ise tam bir felaket , sanki ticarethanede gibiydim. Bana kurdugu cümle ' suan yazarsak 15 binden yapariz ' yani bu nasil bir üslup kosacasi kafam cok karisik. Size de cok gecmis olsun gercekten bu is cesaret isi. Umarim ödemleriniz indiginde gönlünüze göre bir burun olur .

Ben aslinda minik derken yüzüme uygun ve kemersiz olsa tek istegim bu.

Inanin estetik ameliyatlarda ozellikle burunda insan pek bi fiziksel aci yasamiyo ama psikolojik olarak cok etkileniyo,oyuzden ameliyatinizi iyi yapicak degil sonrasinda da sizinle iyi iletisim halinde olabilecek bir doktor bulabilmeniz cok onemli,ben mesela omer hocayi ne zaman arasam ulasabilcegimi ve beni rahatlaticagini biliyorum oyuzden bu odem isini de kafama takmamaya çalışıyorum,ama ilgisiz ulasamadigim soguk ve uslubu iyi olmayan bi doktorum olsa bu surecten daha cok etkilenirdim,demek istedigim doktorun insani yönü de cok onemli,oyuzden icinize sinen kisi de karar kilip istediginiz burna kavusursunuz inşallah

Eksik yazmisim tabiki öncelik ameliyatinizi iyi yapması ama sadece o yetmez iletisim de onemli demeye calismistim

Eksik yazmisim tabiki öncelik ameliyatinizi iyi yapması ama sadece o yetmez iletisim de onemli demeye calismistim
Cok sagolun, kesinlikle öyle size katiliyorum . Nasil dogum doktorumu yana döne aradiysam bu da öyle bir sürecmis meger.

Tabi ki oyle çünkü dogumdan sonra doktorla isiniz bitiyor aslinda ama burda asil surec ameliyattan sonra basliyo cunku birsure aynaya bakinca resmen kendinizi taniyamiyorsunuz sadece burun degil tum yuz ifadesi degisiyo bi tuhaflasiyo psikolojiniz anlayip destek olabilcek bi doktor size iyi gelicektir,ameliyat olursaniz surecinizi de paylasin mutlaka sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım

Ben aslinda minik derken yüzüme uygun ve kemersiz olsa tek istegim bu.
Canım kemersizi neredeyse her doktor yapıyor o kolay zaten. Bence ucunu abuk subuk yapmayanlara bak. Ben hiç bir doktora tam anlamıyla güvenemiyorum biraz şans valla dediğin gibi parası da garanti değil keşke yüksek ödeyince içinize yüzde yüz sineceğinin garantisi olsa

Acaba sadece kemer aldirsak ucuna baska bir yerine dokundurmasak daha garanti bir ameliyat mi olur ki ???

Sagolun eger ameliyat olursam burada hepinizle paylasirim süreci ki fikir olsun herkese.

Acaba sadece kemer aldirsak ucuna baska bir yerine dokundurmasak daha garanti bir ameliyat mi olur ki ???
Sadece kemer aldırınca da ucu büyük kalıyor bence. Doğal haliyle ucu normal gibi gelse de göze kemer gidince bu sefer keşke ucu da düzeltilseymiş denebilir diye düşünüyorum

Benim burun ucumu sadece kaldirdi buyutlugunu degistirmedi bazisinin burun ucununun ve deliklerinin de boyutunu degistiriyolarmis,ona ragmen suan burun ucu odemim oldukca fazla, yani garanti olur mu cevaplamak icin zaman lazim,cunku az islem yapsa bile mutlaka odemler yuzunden oturması seklini bulması zaman aliyo

En iyisi sen doktoruna karar ver ve onun fikirlerine guven,isin uzmani onlar sen beklentini anlatinca ona en uygun burnu yapacaktir

ben uzun zaman arastirdim/kararsiz kaldim. iyi oldugunu düsündügüm, ameliyat sonuclarini begendigim bi doktora oldum. ama su an ne yazik ki sonuctan memnun degilim. 6. haftam. belki biraz sabirsiz davraniyorum.. önümdeki haftalar/aylarda insallah degisir ve icime siner..

yani demem o ki gercekten epey zor bir karar. sonrasinda da psikolojik olarak insani epey zorlayabiliyor gercekten.
ayrica bir doktorla degil de birkac doktorla görüsmekte fayda var bence. söylediginiz iki doktorla görüstünüz mü?
numnumk 'nin da dedigi gibi "keşke yüksek ödeyince içinize yüzde yüz sineceğinin garantisi olsa"

İki doktorla görüstüm de bilmiyorum doktorla görüsmek de birsey ifade etmiyor. İkiso de ayni seyleri söylüyor hicbir doktor tam garanti veremez diyorlar

Sizin de umarim zamanla icinize siner.
Arastirdigim kadariyla sabretmek gerekiyor. Biraz bekleyin.

İki doktorla görüstüm de bilmiyorum doktorla görüsmek de birsey ifade etmiyor. İkiso de ayni seyleri söylüyor hicbir doktor tam garanti veremez diyorlar
tabi orasi öyle. doktor cok önemli ama biraz da sans isi ne yazik ki.
Sizin de umarim zamanla icinize siner.

Arastirdigim kadariyla sabretmek gerekiyor. Biraz bekleyin.
tesekkürler, umarim..
evet öyle diyor herkes. ama sabretmesi zor oluyor :)

Paranız varsa Barış Çakır. Bu sıralar favorim Salih Emre Üregen,Ahmet Alp. Abdülkadir Göksel güven veriyor kötü de olmuyor ama fazla doğal estetik gibi durmasın ok ama zarif dursun mesela. Emin olmadan sakın olmayın da acele de etmeyin. Revizyon 2 katı pahalı ve uğraştırıcı kafadan 1 sene de bekliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…