- Konu Sahibi pembepanterrw
Siz burun büyütme ameliyatı mi oldunzu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz burun büyütme ameliyatı mi oldunzu
İnanki burnunuz çok güzel ve size yakışmış1 Ay oldu 1 seneye bebek kadar kalacak herhalde. Üzüntüden 5 kilo verdim bütün hayatım altust oldu. Acil revziyon olmak istiyorum ama en erken 6 ay veya 1.sene. 1 aydır doktor harici kapı dışarı çıkmıyorum. Psikolojik ilaclar içmeye başladım
Burnunuz kısalmamış ki kemiği alıp ucunu kaldırmış tam istediğiniz gibi yapmış, güzel de olmuş nesine bu kadar takılıp kapı dışarı çıkamayacak hale geldiniz inanın hiç anlamadım.1 Ay oldu 1 seneye bebek kadar kalacak herhalde. Üzüntüden 5 kilo verdim bütün hayatım altust oldu. Acil revziyon olmak istiyorum ama en erken 6 ay veya 1.sene. 1 aydır doktor harici kapı dışarı çıkmıyorum. Psikolojik ilaclar içmeye başladım
Hayir septorinpasti oldum olmuşken de düzeltsin istedim kısaltip küçücük bırakmış. Zaten kisa olan burnumu .yaşayamıyorum ve minicik bebek gibi kaldiNasıl yanın büyütme amelşyatına mı girdiniz küçültü lime oldunuz
Cok kisa ve küçük geliyor daha 1 ay oldu gittikçe küçülüp kaybolacak gibi geliyor. Acaba ucu cok kalkik diye mi bilmiyorum. Kendimi yabancı gibi hissediyorumBurnunuz kısalmamış ki kemiği alıp ucunu kaldırmış tam istediğiniz gibi yapmış, güzel de olmuş nesine bu kadar takılıp kapı dışarı çıkamayacak hale geldiniz inanın hiç anlamadım.
Gercekten mi daha 1 aylik kendimi cok çirkin hissediyorum neden bilmemİnanki burnunuz çok güzel ve size yakışmış
Kısılma ile ilgili tek keilme etmedik ki kendi kendine yapmışKısalmasın diye talepte bulundunuz mu ona rağmen mi kısa yapmış niye böyleler ya![]()
Kime oldunuz revizyon acabaHala her gün neden onbeş yıl boyunca bu burunla yaşadım diye yas tutuyorum. Şimdiden sonra revizyon olup burnum düzelse ne fayda, gençliğimin en güzel seneleri bu facia burunla gecti
Erkan soylu da büyütüyor3. Senemdeyim burun büyütme için bir çok doktorla görüştüm. Kimi ellemem dedi. Mehmet yazar bi miktar benzetiriz eskisine dedi. Başka önerisi olan varsa açığım
erkan soylunun güncel revizyon fiyatı nedir bilen var mı?Erkan soylu yapmayı reddetti
ben hiç bilmiyorum uzun zaman olduerkan soylunun güncel revizyon fiyatı nedir bilen var mı?
Bana özelden yazarmısın3. Senemdeyim burun büyütme için bir çok doktorla görüştüm. Kimi ellemem dedi. Mehmet yazar bi miktar benzetiriz eskisine dedi. Başka önerisi olan varsa açığım
Beti hanım zamanla kendini salıyo duyolar burun benimde 1.5 ay oldu benimde çok dikip kısaltmış gibi bekliyorum umarım ikimizinkide düzelirKime oldunuz revizyon acaba