Sizin de umarim zamanla icinize siner.
Arastirdigim kadariyla sabretmek gerekiyor.ben uzun zaman arastirdim/kararsiz kaldim. iyi oldugunu düsündügüm, ameliyat sonuclarini begendigim bi doktora oldum. ama su an ne yazik ki sonuctan memnun degilim. 6. haftam. belki biraz sabirsiz davraniyorum.. önümdeki haftalar/aylarda insallah degisir ve icime siner..
yani demem o ki gercekten epey zor bir karar. sonrasinda da psikolojik olarak insani epey zorlayabiliyor gercekten.
ayrica bir doktorla degil de birkac doktorla görüsmekte fayda var bence. söylediginiz iki doktorla görüstünüz mü?
@numnumk 'nin da dedigi gibi "keşke yüksek ödeyince içinize yüzde yüz sineceğinin garantisi olsa"
Şuan düşündgum doktorla ilgili cok bi bilgi bulamiyorum nette. İste eskiden bi nafiz körfezde calistigi yaziyor vs. İnstagramda her hafta mutlaka 3 ameliyat yapiyor en az. Valla bilemedim biraz daha beklemeye aldim artik.Paranız varsa Barış Çakır. Bu sıralar favorim Salih Emre Üregen,Ahmet Alp. Abdülkadir Göksel güven veriyor kötü de olmuyor ama fazla doğal estetik gibi durmasın ok ama zarif dursun mesela. Emin olmadan sakın olmayın da acele de etmeyin. Revizyon 2 katı pahalı ve uğraştırıcı kafadan 1 sene de bekliyorsunuz.