Burun Estetiği Serüvenim [Resimli] [Not:Çok Uzun :D ]

geçmiş olsun çok güzel olmuş çok doğal durmuş gerçekten :) bşi sorcam ben ameliyattan sonra üst dudak biraz yukarı kalkıyor mu yoksa aynı mı kalıyor :)

30 ağustosta bende olacağım. Olmaktan değilde sonraki sıkıntılardan korkuyorum sadece.

:))) sıkıntılı olmuş ama güzel olmuş. bende senden 1gün önce oldum 5temmuzda:)) iyikide öyle olmuşum es kaza ameliyata girmeden okusaydım yazdıklarını vazgeçebilirdim.:)) benimde en korktuğum şey nefessiz kalmak arabada bile giderken cam açık olsun rüzgar gelirya :))) gören ruhunu teslim ediyo sanır:)) benimde ilk gün sıkıntılıydı sadece oda ağızdan alıyosun nefes ama işte genizdeki akıntı yokmu( bide afedersiniz istifra (3-4kez).. Çok yakışmış ama canım sağlıkla kullan iyikide olmuşsun..

Çok teşekkür ederim :)
Ben hiç ağrı sızı çekmedim cidden canım ağrımadı. Hatta bana kemik alınınca yatakları döverek uyanacaksınız falan demişlerdi. Hiç bi şekilde ağrı yok :) 3. günden sonra günlük yaşantıma dönebildim ben sadece nefes problemi çekmiştim ama onu da ben abartmışım Morluklarım ve şişliklerim çok hızlı indi benim. Sadece ilk gün kesinlikle saat başı 15 dakika buz kompleksi çok önemli :) Şimdiden çok geçmiş olsun. Başka sorularınızı da cevaplayabilirim. :)

30 ağustosta bende olacağım. Olmaktan değilde sonraki sıkıntılardan korkuyorum sadece.

Sonrasından da hiç korkmanıza gerek yok :) Bana inanın en ufak bi ağrım olmadı. Sadece çok telaşlı olduğum için nefes problemi çektim.Hatta doktora gittim acildeki doktor bile her şey normal dedi yine de inanmadım diye ciğer filmi çektirdi sonra içim rahat etti. Şimdiden çok geçmiş olsun :)

Hahaha haklısınız ben de kapalı alanlarda hiç kalamam. :) Ameliyata girmeden önce kesinlikle istifra edeceğimi düşünüyordum ama bende öyle bi problem olmadı hatta baya şaşırdım Çok geçmiş olsun siz de sağlıkla kullanın, çooook teşekkür ederim :)

Yani simgecim bunu çıkartıyorummm...

ilk bir hafta sıkıntılı 2. hafta problem yok diyebiliriz yani öylemi ?

Ben 3 haftalık izin sürecimde hiç sıkıntısız işime, koşturmalarıma dönebilirim yani

​

Evet evet kesinlikle öyle
Özellikle yemek ve su sizi günlük yaşama daha kolay döndürüyor. 1 Hafta bile sürmüyor kendinize geliyorsunuz ama morlukların tamamen geçmesi 1 buçuk hafta sürüyor. Yani siz 3. hafta çok normal bi şekilde işinize dönebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim simgecimm.. peki sen vakıftan kbb randevu aldın ne kadar sonra ameliyat oldun hani devlet hastanesi ya o bakımdan ?

Çok teşekkür ederim simgecimm.. peki sen vakıftan kbb randevu aldın ne kadar sonra ameliyat oldun hani devlet hastanesi ya o bakımdan ?

Ben özel bölümünde oldum aslında. :) Doktorla görüşmek için önce randevu alınıyor 1 gün önceden,sonra görüşüyorsunuz sizi muayene ediyor ne problem olduğunu söylüyor daha sonra anlaşılırsa eğer testlere başlıyorsunuz yaklaşık 3-4 hafta uğraşıyorsunuz bunlarla :)

çook güzel olmuş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…