Burun estetiği pişmanlığım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin ne kadar oldu canım? Burnun oturdu mu zamanla

Aslında çok oymuş gibi değil çok belirgin bi kemer yoktu ama önden geniş büyük olması üzüyor geçmezse diye...

Çok teşekkür ederimm. Yandan duruşu hakkında pek şikayetim yok aslında. Önden çok geniş ve şiş olması beni üzüyor eski ebatlarından 2-3 katı büyüklükte belki şişlikler inerse sorun etmem. Enfla c kullanmaya başladım umarım gider

ozelden bi resim atsan

3 ayla 6 ay arasında genislik olarak bayaaa fark var. düsme derseniz onda da fark oluyor ama herkeste oluyor mu bilmiyorum. ama daha 1 seneye kadar incelir üzülmeyin

Bende şubatta oldum ameliyatımı zor geçti bende sizin gibi gülemiyordum zamanla düzeldi umarım sizinde düzelir. Üzmeyin kendinizi bu kadar doktorunuzla tekrar görüşün tüm şikayetlerinizi dile getirin herşey gönlünüzce olsun

Merhaba bana bir fotoğraf atar mısınız ben de 1 ay grçti henüz ama tam anlaytığınız gibiyim. Burnum taş gibi çok sert ödem çok kalmadı bende onu anlıyorum. Sanırım doktorum kıkırdağı basmış burnuma. Çok dik ve kalkık ameliyattan sonra hiç düşmedi sadece gözüm alıştı sanırım. Ben de kesinlikle dik burun sevmediğimi istemediğimi doğal istediğimi söyledim doktoruma ama bana yaptığı burunun ineceğine inanmıyorum açıkcası.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…