- 21 Nisan 2023
- 27
- 6
- 27
-
- Konu Sahibi springquen
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun umarım en kısa süre de şişlikler iner.
Yani inanın bilmiyorum burun ameliyat fotoğrafında bile o kadar şişmiş ki gözümün yarısına kadar şişim. Hayatımda böyle bişey görmedim ameliyatta şişlik minimum olur sonradan şişer ama alçı müsade etmez diye biliyodum ameliyat fotoğrafım o kadar korkunç ki yani incelir mi onuda bilmiyorum bu sebeptenHâlâ şişlik vardır eminim. Eski halinden kalın olması mantıken mümkün değil ki muhakkak ödemdir ve iner zamanla. Bence endişe etme, sınavına odaklan, zamana bırak. :)
Teşekkürler sizinde mi başta çok kalındı? Burun kanatları şişliği ve ucu geçti mi zamanla. Benimde burun ucum upuzun.. off off nasıl pişmanım herkes üzülerek bakıyor bana insan içine çıkanıyorumÇok geçmiş olsun. Benim de başıma aynısı geldi malesef, burnumun biraz ucu kalksın hafif incelsin bir de kemerim hafif törpülensin istedim sadece. Şimdi kaydırak gibi bir kavis ve uzun bir burun ucum oldu.
Birbuçuk sene sonunda indi mi dersen inmedi, sadece şekli oturdu. Ama önden iyi, ilk zamanlardaki o kalınlık ödemden dolayı oluyor aşırı kalınlık geçiyor.
teşekkür ederim buyrun öncesi ve 3 aylık hali göz kısımlarıma felan bakınMerhabalar, fotoğraf atabilir misiniz acaba? Çok geçmiş olsun bu arada
Bozuldu sanırım çok üzgünüm sürekli naptım ben diyorum.. teşekkür ederimbence psikolojini bozma bir senede mi ne toparlanıyormuş burun gerçekten üzülme güzel bir kadın olduğun belli bence
Yüzde 80 i karga burunlu olan ülkede düzgün küçük bir burnun var hiç kimsenin tek dediğini takma ve bence güzelde duruyor üzülmene değmez aslaBozuldu sanırım çok üzgünüm sürekli naptım ben diyorum.. teşekkür ederim
Neden beğenmediğini anlamadım canimBuda 2. Haftalık ve şuan(3aylık) hali sanki ucu biraz düştü gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz?