Burun Estetiği Hasta paylaşımları

Arkadaşlar ankarada bi yer varmış ameliyatsız iz kapatma ve nefes alma sorununu çözüyormuş hatta düşükse hafif burun ucunu kaldırabiliyorlarmış ama neresi bende bilmiyorum yanlış bilgi vermeyim yine bi yorumda görmüştüm

Saygıdeğer Sosyal Medya Kullanıcıları,

Bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından özellikle son günlerde müvekkil Op. Dr. Bekir SİVRİ ile ilgili Instagram, twitter, facebook, blog ve kadinlarkulubu.com gibi sitelerde müvekkilin kişilik haklarına saldırı niteliğinde hukuka aykırı, kasıtlı ve gerçek dışı iddia, beyan ve yorumlarda bulunulduğu tarafımızca tespit edilmiştir.

Sosyal medyayı hukuka ve ahlaka uygun şekilde kullanan duyarlı kullanıcıların bu tür iddia ve yorumlara itibar etmeyeceğinin bilincindeyiz.

Ancak buna rağmen yine de müvekkil Op. Dr. Bekir SİVRİ hakkında “çamur at izi kalsın” şeklinde gayrıahlaki ve çirkin iddia, beyan ve yorumlarda bulunan kullanıcı ve siteler hakkında ceza-i ve hukuki yasal işlemlerin başlatıldığını sosyal medya kullanıcılarına ve kamuoyuna saygıyla ihtar etmekteyiz.

Op. Dr. Bekir SİVRİ Vekili
Av. M. D.

Gerçek dışı iddia mı?

Kimse memnun kaldığı, işinin arkasında duran bir doktor olduğunda böyle ayıp tutacak insanlar değil! Hadi bir kaçımız manyağız! 400 mağdurda mı manyak!

Avukat'a sorarım; kim ki, ameliyat ettiği, hatalı bıraktığı burnu düzelteceğini söyleyip ve gün verip, insanlar "sorun oldu ama düzeltecek işinin arkasında" diye düşünüp beklerken, dalga gecer gibi "tek gidiş Dubai " diye bir fotoğraf paylaşır? Hangi ahlaka, hangi hekimliğe yakışır?

Kesti, biçti ve gitti! Elimizde fotoğraf, yazışmalar, ameliyat öncesi birlikte fotoğraflar, hatasını düzelteceğine dair aşıranından gelen Mesajlar, hepsi duruyor! Avukat bey/hanım! Benimde babam avukat ama bu kimliğinizi ili dakika kenarda bırakıp, insan olarak bir düşünün! Yapmayın, etmeyin! Ameliyat olalı 2 ay olmuş insanlar var, sorun yaşadıklarında kimi bulsunlar? Kime gidişat hakkında muayene olsunlar? Ameliyat olmadan önce 2 yıl takip sözü verip, bir kaç ay olmuşken çekip giden insan mı hekim?!

Ben böyle işe tükürürüm! Hem haklıyız, hem de asılsız(!) iddialar yapmaktan hukuksal işlem baslatacakmışmışmış!

Madem asılsız, Bekir sivri nerede? Muayenesi neden kapalı ya da yeni bir taşınma var? Hastalarını giderken bilgilendirdi mi? Neden verdiği numaralar kapalı Bekir sivrinin? Çünkü biz asılsız iftiralar atıyoruz, doğru, hastayız biz manyagız! Hepimiz 30-35 yasında koca insanlarız, Bekir'in yerinde gözümüz var , kasaplığa oZendik onun ayağını kesmeye çalışıyoruz! Siz su savunmanıza inanıyor musunuz ya? Ben olsam böyle bir yayın bile yapmam, ama ne yapacaksınız goreviniz! Birimde mağdurlar olarak görevlerimiz var, o adam bir daha eline neşter almayacak!!!!

Ya ben anlamıyorum adam hem suçlu hem güçlü. Şu an o kadar iğrenç bir burnum var ki yaptrdığıma bin pişmanım. Karstan İstanbula kendi zorlamamla kontrole gittim yüzüme bile bakmadı 1 yıl dolunca gel dedi. 1 yıl doldu ne oldu ? Hani nerde ? Gerçekdışı iddiaymış. Şu an suratımın ortasındaki yamuk burun da giden param da bozulan psikolojim de gayet gerçek. Diğer arkadaşlar gibi dava açmakla filan uğraşmadım bu saatten sonra bir şey olacağı yok Allaha havale ediyorum ben onu.

Ya ben anlamıyorum adam hem suçlu hem güçlü. Şu an o kadar iğrenç bir burnum var ki yaptrdığıma bin pişmanım. Karstan İstanbula kendi zorlamamla kontrole gittim yüzüme bile bakmadı 1 yıl dolunca gel dedi. 1 yıl doldu ne oldu ? Hani nerde ? Gerçekdışı iddiaymış. Şu an suratımın ortasındaki yamuk burun da giden param da bozulan psikolojim de gayet gerçek. Diğer arkadaşlar gibi dava açmakla filan uğraşmadım bu saatten sonra bir şey olacağı yok Allaha havale ediyorum ben onu.

Toplu olarak bir suç duyurusu var. Türkiye'de zaten medya çalkalandı. Ama adam Dubai'de uluslar arası anlaşmalar var bu sebepten o Türkiye'ye girmeden birşey olmaz. Ama mutlaka girecek. Öyle ya da böyle açıklamasını yapacak ve ben çok merak ediyorum. Söyle birşey de diyebilir "evet beceremedim! Herkese de haziranda gel halledeceğim dedim ama o kadar başarısız ameliyat birikti ki altından kalkamayacagımı anlayınca yeni bir yere üstün basarılarımdan(!) söz edip işe başladım. Başka hayatları mahvetmek için!" Gerçekten diploması elinden alınması gereken biri. Herkes hata yapabilir ama insanlar iyi niyetinden hatasını telafi etmesini beklerken o kaçtı! Kaçtı diyorum çünkü gidip geri donecek cerrah, tüm hayatlarını toplu olarak bilgilendirmeliydi. Yaptığı hatayı telafi etseydi insanlar onu anlardı, hastaların rahatsız olduğu hem ikinci ameliyatı olmak zorundalar hem de maddi olarak zorlanacaklar.kendi halletseydi işinin arkasında denilebilirdi ve düzelince insanlar o olumsuzluğu unutabilirdi ama kaçarak suçlu durumunda. Kimse boşa mermi harcamasın!

avukatının yayımlattığı metinden anlaşıldığı kadarıyla, "gayri ahlaki ve çirkin" iddialar varmış hakkında, ameliyat günü verdiği hastaları, kontrolleri devam eden hastaları ve sorun yaşayıp yeniden ameliyat olacak hastalarının hiç birini bilgilendirmeden geçip gitmesi" gayri ahlaki ve çirkin" değil fakat bunu dile getirmek gayri ahlaki ve çirkin öyle mi? algı operasyonuna bak.
açık konuşmak gerekirse gerçekten mağdur olan hastaları olduğu kadar, dr un gitmesiyle psikolojik olarak kötü hisseden başarısız ameliyat geçirdiğini sanan sanmaya başlayan hastaları da var, bunun müsebbibi yine kendisidir, abartılıyor vs pireyi deve yapıyorlar falan diye konuşuluyor fakat, insanlar başarılı bir ameliyat geçirdiyse dahi kendilerini kötü hissediyorlarsa sebebi yine kendisidir.

Böyle bi terbiyesizlik olamaz ya, hiç kimse durduk yere ahlakla ilgili bir iftira ya da suç da bulunmadı. Bu adam bir çok insanı mağdur bırakıp çekip gitti, bunun yanlış olduğunu nasıl göremezsiniz nasıl insanlarsınız siz vicdanınızı aldığınız paralar o kadar mı bürüdü, açın göZünüzü ve az biraz dürüst karakterli olun. Ayrıca bu metni paylaşan kadınlar kulübü yöneticileri böyle büyük bir topluluk bence bunu paylaşmadan önce bi tartıp biçmeli. Gerçeği yansıtmayan bi durum varsa o da bu metin. Arkadaşlar nerdesiniz neden hepiniz sustunuz, hakkınız olanı savunmak suç değil!!! Unutmayın.

Böyle bi terbiyesizlik olamaz ya, hiç kimse durduk yere ahlakla ilgili bir iftira ya da suç da bulunmadı. Bu adam bir çok insanı mağdur bırakıp çekip gitti, bunun yanlış olduğunu nasıl göremezsiniz nasıl insanlarsınız siz vicdanınızı aldığınız paralar o kadar mı bürüdü, açın göZünüzü ve az biraz dürüst karakterli olun. Ayrıca bu metni paylaşan kadınlar kulübü yöneticileri böyle büyük bir topluluk bence bunu paylaşmadan önce bi tartıp biçmeli. Gerçeği yansıtmayan bi durum varsa o da bu metin. Arkadaşlar nerdesiniz neden hepiniz sustunuz, hakkınız olanı savunmak suç değil!!! Unutmayın.

Ben kredi çekip ameliyat olmuştum kendisine 1. yıl dolmadan burnumun sol tarafında çöküntü başladı. Son kontrolümde mayısta gel hallederiz dedi. Mayısta asistanı aradı ayağından ameliyat oldu randevunuz iptal oldu haziranda tekrar arayın dedi. Haziranda duyuyorum ki doktor dubaiye kaçmış . Bu mu insanlık . Psikolojim bozuldu .Çok yazık gerçekten .Ben halen kredi borcumu bitirmek için uğraşıyorum.Tekrardan nasıl ameliyat olucam. 2 katı para istiyorlar. Ne umutlarla ameliyat olmuştum :'(

Ben kredi çekip ameliyat olmuştum kendisine 1. yıl dolmadan burnumun sol tarafında çöküntü başladı. Son kontrolümde mayısta gel hallederiz dedi. Mayısta asistanı aradı ayağından ameliyat oldu randevunuz iptal oldu haziranda tekrar arayın dedi. Haziranda duyuyorum ki doktor dubaiye kaçmış . Bu mu insanlık . Psikolojim bozuldu .Çok yazık gerçekten .Ben halen kredi borcumu bitirmek için uğraşıyorum.Tekrardan nasıl ameliyat olucam. 2 katı para istiyorlar. Ne umutlarla ameliyat olmuştum :'(

B
Benim de sol taraf çöktü 2.yi özelde yaptrcak param yok mecbur devlette yaptrcam Allah yardımcımız olsun o adamı da Allah bildiği gibi yapsın

Sitede bir avukat paylaşımı herkesi korkutup susturdu mağdurların sesi çıkmıyo kapanır gider bu olay yine olan parasıyla güvenip ameliyat olana olur malesef ülkemizde adalet yok yada çok parası olan adaletini kendi sağlıyor insanlarda hiç vicdan kalmamış para ağır basar olmuş yazık

adam kaçmış gitmiş bir kere, istediği kadar açıklama yaptırtabilir. olan mağdur hastalara oldu..

Çok geçmiş olsun üzüldüm cidden..dediğin gibi ikinci ameliyat çok para hiç bir doktorun umurunda değil herkes para peşinde insanları para olarak görüyorlar allah belasını versin ne diyim

Maalesef türkiyede hukuk sistemi bu olduğu sürece adalet beklemiyorum.Ben bu doktorun hastası değilim fakat başka bir doktorun mağduruyum. sağlık danışmanlık hizmeti aldığım kurum tehtit bile etti :) burda doktorların avukatları tarafından tehtit edilen O kadar kişi var ki başlarına is alacaklar diye dava bile acmiyorlar .aksine herkes bunları yapan doktora dava açarsa eminim türkiyede en çok dava konusu sahtekar kurum ve doktorların yaptığı bir çok şaibeli is çıkacaktır. Ama malesef türkiye de bu mümkün değil .herkes yaşadığı maddi manevi sıkıntıları Allah a havale ediyor bırakıyor peşini :KK43:

Çok geçmiş olsun üzüldüm cidden..dediğin gibi ikinci ameliyat çok para hiç bir doktorun umurunda değil herkes para peşinde insanları para olarak görüyorlar allah belasını versin ne diyim
Evet zaten artık kimse hasta mutlu olsun ben başarılı oluyum diye yapmıyor ameliyati. Tamamen para gözüyle degerlendiriliyorsun iki kuruş için adamı kesip biçerler.sağlık piyasası var.

Geçen hafta tekrar ameliyat oldum doktor ben hayatımda böyle burun görmedim kim yaptı dedi. İçini bitirmiş resmen kıkırdakları rastgele üst üste atmış adam kıkırdak almak zorunda kaldı. Çok iyi sonuç bekleme dedi ilk olsaydı çok çok iyi olurdu dedi. Allah bu bekir sivriye öyle acılar yaşatsın ki ölsün derdinden zira ben ölecem sen son derdimden bu nasıl bir pişmanlıktr anlatamam. Şu an iyi gözüküyor burnum Allahım inşallah 3.ye gerek kalmaz

X