- 7 Mart 2015
- 851
- 87
Uzanınca falan özellikle anında tıkanıyor eskiden kemikli ama normal nefes alabildiğim bir burnum vardı şimdi kemiği tuhaf şekilde törpülenmiş tıkalı bir burnum var.
Oh gott okadarmi kötü yuh ya yuh iyiki olmamisim bu doktorda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzanınca falan özellikle anında tıkanıyor eskiden kemikli ama normal nefes alabildiğim bir burnum vardı şimdi kemiği tuhaf şekilde törpülenmiş tıkalı bir burnum var.
Ya ben anlamıyorum adam hem suçlu hem güçlü. Şu an o kadar iğrenç bir burnum var ki yaptrdığıma bin pişmanım. Karstan İstanbula kendi zorlamamla kontrole gittim yüzüme bile bakmadı 1 yıl dolunca gel dedi. 1 yıl doldu ne oldu ? Hani nerde ? Gerçekdışı iddiaymış. Şu an suratımın ortasındaki yamuk burun da giden param da bozulan psikolojim de gayet gerçek. Diğer arkadaşlar gibi dava açmakla filan uğraşmadım bu saatten sonra bir şey olacağı yok Allaha havale ediyorum ben onu.
Böyle bi terbiyesizlik olamaz ya, hiç kimse durduk yere ahlakla ilgili bir iftira ya da suç da bulunmadı. Bu adam bir çok insanı mağdur bırakıp çekip gitti, bunun yanlış olduğunu nasıl göremezsiniz nasıl insanlarsınız siz vicdanınızı aldığınız paralar o kadar mı bürüdü, açın göZünüzü ve az biraz dürüst karakterli olun. Ayrıca bu metni paylaşan kadınlar kulübü yöneticileri böyle büyük bir topluluk bence bunu paylaşmadan önce bi tartıp biçmeli. Gerçeği yansıtmayan bi durum varsa o da bu metin. Arkadaşlar nerdesiniz neden hepiniz sustunuz, hakkınız olanı savunmak suç değil!!! Unutmayın.
Ben kredi çekip ameliyat olmuştum kendisine 1. yıl dolmadan burnumun sol tarafında çöküntü başladı. Son kontrolümde mayısta gel hallederiz dedi. Mayısta asistanı aradı ayağından ameliyat oldu randevunuz iptal oldu haziranda tekrar arayın dedi. Haziranda duyuyorum ki doktor dubaiye kaçmış . Bu mu insanlık . Psikolojim bozuldu .Çok yazık gerçekten .Ben halen kredi borcumu bitirmek için uğraşıyorum.Tekrardan nasıl ameliyat olucam. 2 katı para istiyorlar. Ne umutlarla ameliyat olmuştum :'(
Evet zaten artık kimse hasta mutlu olsun ben başarılı oluyum diye yapmıyor ameliyati. Tamamen para gözüyle degerlendiriliyorsun iki kuruş için adamı kesip biçerler.sağlık piyasası var.Çok geçmiş olsun üzüldüm cidden..dediğin gibi ikinci ameliyat çok para hiç bir doktorun umurunda değil herkes para peşinde insanları para olarak görüyorlar allah belasını versin ne diyim