Burun Estetiği Hasta paylaşımları

Arkadaşlar kontrole gittim bugün. Kalkıp ta Karstan İstanbula 1 günlüğüne gittim ama Bekir Bey hiç ilgilenmedi. Kontrol 1 dk bile sürmedi. Bu ne böyle kontrol mü olur bunun için mi geldim dedim bana bir ley söylemek için erken diyor. Yamukluk şişşikten de olabilirmiş kemikten de. 1 yıl sonra tekrar kontrol edecekmiş gerekirse bir opeeasyon yapacakmış. Şaka gibi ya ben tekrar aynı sıjıntıları çekmek istemiyorum. Ve kalkıp bana gayet normal diyor. Kafayı yiycem

ya kizlar...

sagdaki kizda burnunu bekir sivride yaptirdi.. ve gayetde güzel burun yapmis... hicbiriniz burnu bu kizin burnu kadar güzel olmadimi???

inanamiyom yaa...

Hic kontrole gitmediniz mi peki. Ben de yakında 4. Ayimi doldurucam. Su an için pek bir sıkıntı yok gibi ama yorumlara bakinca sonradan sikinti yaşayanlar var bende bisey olmasından tirsiyorum.
esra hanım mrb siz memnunmusunuz resim göndermeniz mümkün mü

Bende yaklaşık 18-19 gün önce bekir bey'e ameliyat oldum şuan malesef burnum çok fazla olmasada dikkatli bakıldığında sağ tarafa doğru bir yamukluk görünüyor ve çok üzülüyorum hele birde eşim destek olacağına köstek olup güzelim burnunu durup dururken yamulttun ne gereği vardı dedikçe sinirlerim bozuluyor uyku uyuyamaz oldum evde iş yerinde sürekli ağlıyorum buda yetmezmiş gibi arkadaşlarım sürekli burnuma bakıp ya birazcık yamukluk var demeleri beni öldürüyor
resim atabilirmisiniz bence ödemli olduğu için yamuk gözükyordur

Merhaba, ben de bekir beye ameliyat oldum, 5 aydır bir şeyler değişsin diye bekliyorum ama hiçbir şeyin değiştiği yok o yüzden yazmaya karar verdim. Öncelikle ameliyattan önce bekir bey nasıl bir burun istiyorsun resim göster diyor, bende kalkık olmayan düz ve doğal bi burun istemiştim ona uygun resimler göstermiştim. Kendi burnum ince kemikli bi burundu ve ben söylemesem kimsenin gözüne batmıyordu. Ameliyattan sonra sonuç patates gibi kalın, kalkık fazlaca kavisli ve burun delikleri birbirinden alakasız olan bir burun.Bi de kontrole gittiğimde istediğin gibi çok doğal oldu burnun demişti ama her gören estetik olduğunu anlıyor.Önden fotoğraf çekilememeyi geçtim aynaya bile bakmak istemiyorum. Evet bekir bey çok güler yüzlü sıcakkanlı birisi ama ben artık söylediklerine inanmıyorum ve düzelticem dese bile ben bir daha güvenip ameliyat olamam. Şimdi öğrenci halimle kredi çekip verdiğim o paraya mı yanayım yoksa yüzüme mi bilmiyorum.
elif hanım resim atabilirmisiniz özelden

Korku varsa ve güveniniz yoksa yaptirmaIn bence pisman olurusunuz hayir henüz yaptirmadim esra hanimin burnunu gördüm gayet basarili ama kimisi nefes sorunu yasiyor
yani kararsız değildim aslında bekir beyin ameliyatlarının fotoğraflarını gösterdi yüz yüze görüştük ama son yazılanları görünce kafam karıştı fotoğrafta görmediğim için sadece yazılanlara dayanarak vazgeçmek istemiyorum

yani kararsız değildim aslında bekir beyin ameliyatlarının fotoğraflarını gösterdi yüz yüze görüştük ama son yazılanları görünce kafam karıştı fotoğrafta görmediğim için sadece yazılanlara dayanarak vazgeçmek istemiyorum

Bırnunu bekir beyde yaptırcanmi??

Bekir bey iyi bir insan iyi bir doktor ama birşey fark ettim mesela ben ameliyat oldum burnum yamuldu herkes şişlikten falan diyor benimle aynı gün ameliyat olan bir bay vardı hastanede tanışmıştık onunda burnunda hafif yamukluk varmış onada şişlikleri için iğne vurup masaj vermiş ama oda bu olaydan pek memnun olmadığını söyledi fotoğrafınızı çektimi dedim hayır dedi benimde fotoğraflarımı çekmedi mesela neden çeksin ki ? burnu yamuk yaptıklarının resimlerini paylaşmıyor güzel olanların şanslı olanların resimlerini çekip paylaşıyor bende yaptığı resimlere aldanarak gitmiştim bence diğer insanların resimlerine aldanarak gitmeyin iyice araştırın yorumları okuyun öyle gidin sonra sizde bizim gibi köşenizde yamuk burnunuzla oturup üzülürsünüz

Bekir bey iyi bir insan iyi bir doktor ama birşey fark ettim mesela ben ameliyat oldum burnum yamuldu herkes şişlikten falan diyor benimle aynı gün ameliyat olan bir bay vardı hastanede tanışmıştık onunda burnunda hafif yamukluk varmış onada şişlikleri için iğne vurup masaj vermiş ama oda bu olaydan pek memnun olmadığını söyledi fotoğrafınızı çektimi dedim hayır dedi benimde fotoğraflarımı çekmedi mesela neden çeksin ki ? burnu yamuk yaptıklarının resimlerini paylaşmıyor güzel olanların şanslı olanların resimlerini çekip paylaşıyor bende yaptığı resimlere aldanarak gitmiştim bence diğer insanların resimlerine aldanarak gitmeyin iyice araştırın yorumları okuyun öyle gidin sonra sizde bizim gibi köşenizde yamuk burnunuzla oturup üzülürsünüz

haklisin alpaslan beyde cok kisi memnun gördügüm kadariyla bi kisi haric oda erkek... ama diger kizlar hep memnunmus,.. artik nekadar dogru bilemicem.. bi kac yaptigi burunlari hep cok sivri.. ama insallah allah yüzüme güler..

X