Burun Estetiği Hasta paylaşımları

Bence aksatmayin gidin bi kontrole. Kontroller önemli. Peki şişlikler göz yapılmasına neden oluyor olabilir mi. Benimde sol burun ucum sis biraz ve sola yatık hissi uyandırıyor dikkatli bakinca. Banada iğne yapmayı onermisti ama ben biraz daha bekleme taraftarıydım yaptirmadim. 6. Ayı bekliycem bi. Umarim sizinde sadece gecici bir odemdir.
ya umarım öyledir 8 aydır bir gün bile aynaya baktığımda kendimi iyi hissetmedim. ben ameliyat olacağım zaman hiç olumsuz yorum yoktu hep ondan sonra yapılmış şans işte

Aynen ya. Çok enteresan. Yaklasik son 1- 2 yıl içindeki ameliyatlarda olumsuz yorumlar çok. Öncesinde hic bisey yok nerdeyse.

Aynen ya. Çok enteresan. Yaklasik son 1- 2 yıl içindeki ameliyatlarda olumsuz yorumlar çok. Öncesinde hic bisey yok nerdeyse.
haftaya kontrole gitmeyi düşünüyorum ondan sonra yazarım gelişmeleri. o güne kadar bunların ödem veya geçici bir şey olması için dua edeceğim :)

BEN yaptırdım o ıgneyı ve duzeltmede yaptırdım lokalle bende agustosta oldummamelyt

Onden ve. YAndan goruntusu budur

Eklentiler

• IMG_0117.JPG
    IMG_0117.JPG
    61,3 KB · Görüntüleme: 246
Ikıncıde sukur ılkınde alakasızdı delıklerım sahsen suan hala sıs daha bı ay olmadı yapdıralı ılerde sorun cıkmazsa tabıkı

Bende yaklaşık 18-19 gün önce bekir bey'e ameliyat oldum şuan malesef burnum çok fazla olmasada dikkatli bakıldığında sağ tarafa doğru bir yamukluk görünüyor ve çok üzülüyorum hele birde eşim destek olacağına köstek olup güzelim burnunu durup dururken yamulttun ne gereği vardı dedikçe sinirlerim bozuluyor uyku uyuyamaz oldum evde iş yerinde sürekli ağlıyorum buda yetmezmiş gibi arkadaşlarım sürekli burnuma bakıp ya birazcık yamukluk var demeleri beni öldürüyor

Bende yaklaşık 18-19 gün önce bekir bey'e ameliyat oldum şuan malesef burnum çok fazla olmasada dikkatli bakıldığında sağ tarafa doğru bir yamukluk görünüyor ve çok üzülüyorum hele birde eşim destek olacağına köstek olup güzelim burnunu durup dururken yamulttun ne gereği vardı dedikçe sinirlerim bozuluyor uyku uyuyamaz oldum evde iş yerinde sürekli ağlıyorum buda yetmezmiş gibi arkadaşlarım sürekli burnuma bakıp ya birazcık yamukluk var demeleri beni öldürüyor

Resimlerinizi görebilirmiyim?

Onden ve. YAndan goruntusu budur
Merhabalar, Bekir beye ikinci kez ameliyat olmussunuz sanirim tamamen duzeldi mi seklinde degisiklik oldu mu? Ben de olmayi dusunuyorum ama daha kotu olursa diye korkuyorum :KK61:
Deliklerim tamamen farkli burun ucumda sola dogru kayiyo duzelttirmek istiyorum:KK43:
Ilk ameliyatta problemli haliyle simdiki halini net gorebilir miyim:KK43: burun deliklerini ve onden gorunusunu:KK43:
Bi de iyilesme sureci ilkindeki gibi zor muydu lokal yazmissiniz?

meraba kızlar ben 10 ay önce bekir beye amliyat oldum hani şu burun delikleri yamuk olan kızım :KK43: önümüz deki ay hayırlısıyla tekrar bekir beye düzeltmesi için ameliyat olucam girmişken kavissiz olan burnuma hafif kavis vermesini (ve düşük olan burun ucumu ki nasıl bir burun yandan şaha kalkık dururken önden ucu düşük durur çözmüş değilim) onuda toplamasını ıstıycem BENIM GIBI IKINCI KEZ BEKIR BEYE DUZELTIRMEK AMAÇLI AMELİYAT OLAN VARSA YAZABİLİR Mİ ÇOK KORKUYORUM DA :KK43:

meraba kızlar ben 10 ay önce bekir beye amliyat oldum hani şu burun delikleri yamuk olan kızım :KK43: önümüz deki ay hayırlısıyla tekrar bekir beye düzeltmesi için ameliyat olucam girmişken kavissiz olan burnuma hafif kavis vermesini (ve düşük olan burun ucumu ki nasıl bir burun yandan şaha kalkık dururken önden ucu düşük durur çözmüş değilim) onuda toplamasını ıstıycem BENIM GIBI IKINCI KEZ BEKIR BEYE DUZELTIRMEK AMAÇLI AMELİYAT OLAN VARSA YAZABİLİR Mİ ÇOK KORKUYORUM DA :KK43:
Ben oldım bı ay oldu

Bende de aynı durum var yandan bakınca inanılmaz kalkık ben estetiğim diye bağırıyor önden ucu aşağıya sarkık ve top gibi, şaka gibi bir burun

Ikıncı kez düzeltmek amacıyla Bekir beye ameliyat olanlar sonuçtan memnun mu ve mümkünse resim paylaşabilirlermi yardımcı olmak adına

X