Burun Estetiği Hasta paylaşımları

Merhaba, ben de bekir beye ameliyat oldum, 5 aydır bir şeyler değişsin diye bekliyorum ama hiçbir şeyin değiştiği yok o yüzden yazmaya karar verdim. Öncelikle ameliyattan önce bekir bey nasıl bir burun istiyorsun resim göster diyor, bende kalkık olmayan düz ve doğal bi burun istemiştim ona uygun resimler göstermiştim. Kendi burnum ince kemikli bi burundu ve ben söylemesem kimsenin gözüne batmıyordu. Ameliyattan sonra sonuç patates gibi kalın, kalkık fazlaca kavisli ve burun delikleri birbirinden alakasız olan bir burun.Bi de kontrole gittiğimde istediğin gibi çok doğal oldu burnun demişti ama her gören estetik olduğunu anlıyor.Önden fotoğraf çekilememeyi geçtim aynaya bile bakmak istemiyorum. Evet bekir bey çok güler yüzlü sıcakkanlı birisi ama ben artık söylediklerine inanmıyorum ve düzelticem dese bile ben bir daha güvenip ameliyat olamam. Şimdi öğrenci halimle kredi çekip verdiğim o paraya mı yanayım yoksa yüzüme mi bilmiyorum.
Onden gorebılme sansım varmı burnunu cok merak ettım

Kızlar birkaç dr araştırdım instagram fotoları ve gecmıs yorumlara bakarak en içime sinen Bekir bey oldu ama suan tırstım yorumlar hep burun deliklerıyle ılgılı güvenim sardırdı amelıyat sonrası nasıl geçti anlatırmısınız

Kızlar birkaç dr araştırdım instagram fotoları ve gecmıs yorumlara bakarak en içime sinen Bekir bey oldu ama suan tırstım yorumlar hep burun deliklerıyle ılgılı güvenim sardırdı amelıyat sonrası nasıl geçti anlatırmısınız
Amelyt kolay sonrası sokıntı ben altıncı ayımda delıklerım yuzunden bırdaha operssyn gecırdım pek umudum yok am bakalım

Merhabalar ben de bekir beyin hastasiyim. Bende ameliyat sürecinden bahsetmek istedim. Bu gün itibariyle tam 3 ay oldu ben ameliyat olalı. Benim Burnum kavisli ve yüzüme gore biraz büyük ve ucu düşüktü. Doktorumun deyimiyle xs bir Burnum olması gerekirken xl idi. ben kendisini ameliyat olan bir arkadaşım sayesinde budun oncelikele instagramdan takip etmeye başladım. Fotograflar efsanevi ydi. Arkadaşım da çok memnundu. Daha sonra kendisinden randevu aldım görüşmeye gittim ve o an 5 gün sonrası için ameliyat günümü belirledim. Benim için de com ani ve hızlı oldu. Açıkçası Dr beni ikna edicek yada rahatlatacak konuşmalar yapmadı. Aksine benim gibi ilgi alaka bekleyen biri için com ilgisizdi. Ama garip bir hisle güvendim. Burnunun ucunu biraz kaldıracağını bir miktar kavisli olmasını ve yandan daralma olacağı seklinde mutabakata vardık. 5 gün sonra sabah ameliyata girdim. 1 saat 15 dk surdu. Ameliyata girip odama gelmem. Aci çekmekten korkan biri olarak hic aci cekmedim. Mide bulantisi kusma fln yasamadim. İlk günler klasik zorluklar ve şişlikler oluyor ve 1 hafta 10 gün içinde iniyor. 12 gün sonra bandajlarim çıktığında Burnum hala biraz sisti o da zamanla indi. Su an için durumdan cok memnunum hic bir sikintim yok diyebilirim. Nefes alman da zaman zaman problem yaşıyorum ama zamanla duzeldigini hissediyorum. Bu gün 3. Ay kontrolum vardı ve doktorun nefes yolun gayet açık zamanla duzelicek dedi. Sadece burnunun ucunda biraz ödem varmış. Onu kortizonlu iğne yapalım istersen dedi. Dedim aciycaksa ve bi zararı yoksa yapmayalim dedim.( bu hali bile hic rahatsız edici diil çünkü) bekir beyde tamam 6. Ayda geldiğinde durumuna bakar ona gore yaparız dedi. Sonuç olarak ben şuan için süreçten çok memnunum. Ama belirtmek istediğim bence ilgisiz bi doktor. Kontrollerde gittiğimde oldu hadi gorusuruuuzz modunda. Her defasında lafı agzima tikiyormus izlenimi yaratıyor bende. Su an okuduğum yorumlardan da yola çıkarak umarim herhangi bir revizyon yasamam diyorum. Zaman la gorucez bakalım neler olacak. UMarim merak edenlere bir faydam dokunur.

Merhabalar ben de bekir beyin hastasiyim. Bende ameliyat sürecinden bahsetmek istedim. Bu gün itibariyle tam 3 ay oldu ben ameliyat olalı. Benim Burnum kavisli ve yüzüme gore biraz büyük ve ucu düşüktü. Doktorumun deyimiyle xs bir Burnum olması gerekirken xl idi. ben kendisini ameliyat olan bir arkadaşım sayesinde budun oncelikele instagramdan takip etmeye başladım. Fotograflar efsanevi ydi. Arkadaşım da çok memnundu. Daha sonra kendisinden randevu aldım görüşmeye gittim ve o an 5 gün sonrası için ameliyat günümü belirledim. Benim için de com ani ve hızlı oldu. Açıkçası Dr beni ikna edicek yada rahatlatacak konuşmalar yapmadı. Aksine benim gibi ilgi alaka bekleyen biri için com ilgisizdi. Ama garip bir hisle güvendim. Burnunun ucunu biraz kaldıracağını bir miktar kavisli olmasını ve yandan daralma olacağı seklinde mutabakata vardık. 5 gün sonra sabah ameliyata girdim. 1 saat 15 dk surdu. Ameliyata girip odama gelmem. Aci çekmekten korkan biri olarak hic aci cekmedim. Mide bulantisi kusma fln yasamadim. İlk günler klasik zorluklar ve şişlikler oluyor ve 1 hafta 10 gün içinde iniyor. 12 gün sonra bandajlarim çıktığında Burnum hala biraz sisti o da zamanla indi. Su an için durumdan cok memnunum hic bir sikintim yok diyebilirim. Nefes alman da zaman zaman problem yaşıyorum ama zamanla duzeldigini hissediyorum. Bu gün 3. Ay kontrolum vardı ve doktorun nefes yolun gayet açık zamanla duzelicek dedi. Sadece burnunun ucunda biraz ödem varmış. Onu kortizonlu iğne yapalım istersen dedi. Dedim aciycaksa ve bi zararı yoksa yapmayalim dedim.( bu hali bile hic rahatsız edici diil çünkü) bekir beyde tamam 6. Ayda geldiğinde durumuna bakar ona gore yaparız dedi. Sonuç olarak ben şuan için süreçten çok memnunum. Ama belirtmek istediğim bence ilgisiz bi doktor. Kontrollerde gittiğimde oldu hadi gorusuruuuzz modunda. Her defasında lafı agzima tikiyormus izlenimi yaratıyor bende. Su an okuduğum yorumlardan da yola çıkarak umarim herhangi bir revizyon yasamam diyorum. Zaman la gorucez bakalım neler olacak. UMarim merak edenlere bir faydam dokunur.

Çok tsk ederım bılgın ıcın sanırım başka dr arayışına gırcem burun sonuçta gerı dönüşü yok umarım en kısa zamanda ıyılesırsın

Çok tsk ederım bılgın ıcın sanırım başka dr arayışına gırcem burun sonuçta gerı dönüşü yok umarım en kısa zamanda ıyılesırsın
Yani benim süreçle alakalı hic bir sikintim olmadı. Aksine çok memnunum. Tek sıkıntı Dr bende ki tavrı. Başka kişiler com sevecen çok tatlı demiş ama. Kısa ve net cvp kar verdi bana daha çok. Yine bekir beye olurmuydun derseniz evet olurdum. Ama bende şuan yorumları okudugumda inşallah önündeki süreçte de bir sıkıntı yaşamam oluyor. Çünkü risk hala devam ediyor. Ben elimden geldiğince titiz davraniyorum bu süreçte. Eski hastaları varsa ve sureci aktarirlarsa bende memnun kalıtım bu anlamda paylaşım yaparsanız memnun kalırim. Galiba biraz sans bu is. Ayni elden mükemmel sonuçlarda var hüsrana uğrayanlar da.

5. Ay kontrolüne gittiğimde hiç memnun olmadığımı, istediğimden tamamen alakasız bi burun yaptığını ve özgüvenim sarsıldığını söyledim hiçbir şey söyleyemedi, olmazsa bir daha yaparız diyor sanki çok kolay bir süreçmiş gibi sanki yine kafasına göre burun yapmayacakmış gibi

Ben mi korkuttum ceren hanim

Olumduz yorumlar korkuttu ameliyatimi belieledim bile ama bu yorumlardan sonra vazgececem gibi tan olarak sorunlariniz ne?? Ameliyatdan sonra zor bir sürecmi beklicek?? Nefes sorunlar vs yemek yememe derdi olcakmi?? Ilk 14 gün icinde uyilesebilcekmiyim??

Son düzenleme:
Ben kendi tecrübelerime göre yanıtlıyım. İlk gece uyuyamadım ben dik yatmam gerektiği icin. ama hicbi evresinde Ağrı sızı olmadı ilk gün biraz morardım 3. Gecti o da. Tampolar çıkarken de cok korkarak gitmiştim ama hic hissetmedim. Yemek ya da duş açısından da sıkıntı Yok. Süreç fiZiksel olarak zor değil ama benim acımdan psikolojik olarak cok zordu alçılar çıktıktan sonra kabus gibi bi burun cıktı ortaya insan içine çıkmak istemedim 1.5 ay hergün ağladım o yüzden lütfen cok dikkatli yapın doktor secimini

X