kimse yokmu yaaaaaaaaaaa
Ben kendi tecrübelerime göre yanıtlıyım. İlk gece uyuyamadım ben dik yatmam gerektiği icin. ama hicbi evresinde Ağrı sızı olmadı ilk gün biraz morardım 3. Gecti o da. Tampolar çıkarken de cok korkarak gitmiştim ama hic hissetmedim. Yemek ya da duş açısından da sıkıntı Yok. Süreç fiZiksel olarak zor değil ama benim acımdan psikolojik olarak cok zordu alçılar çıktıktan sonra kabus gibi bi burun cıktı ortaya insan içine çıkmak istemedim 1.5 ay hergün ağladım o yüzden lütfen cok dikkatli yapın doktor secimini
Ys herkes ayni konudan sikayetci yok mu ameliyat olan duzelen burnu incelen kibarlasan? O kadar cok doktor aratirdimki hala bir sonuca varamadim... Bu deneyimi gevirmis arkadaslar yazsin lutfenben 2016 subatta ameliyat oldum yani bir seneyi biraz gecti. sonuc soyle; hala nefes problemi yasiyorum, burnumun ust kisminda fotograflar ozellikle asiri belli olan bir cokuntu var hafif bir sey ama belli oluyor ve kemik cok poturlu dokununca hissediyorum, benim burun ucum cok topik yani boyke sis gibi hala bilmiyorum belki yapi meselesidir. ince bir burnum yok maalesef. genel olarak kucuk ama yine de genis bir burnum var belki eski burnumdan dolayidir yani cok fantastik bir degisim beklemek olmazdi tabii ki.. her seyi gectim beni zorlayan tek sey nefes alamamam. surekli burnum tikaniyor. bilmiyorum belki bu da yine benden kaynakli bir sorundur ama cok zor gercekten. simdiki aklim olsa ameliyat olmazdim. buyuk kemikli (Allah affetsin) cirkin bir burnum olurdu ama en azindan rahat nefes alirdim. bilmiyorum ne diyeyim vaktinde cok isyan ettim eski burnum icin Allah boyle cezalandirdi beni diye dusunuyorum... nasip kismet. herkesin hakkinda en hayirlisi olsun, Allah kimseyi pisman etmesin gercekten.. sozde ben cok arastirip, iyi dusunup karar vermistim ama bir seyin kotu olacagi varsa oluyor..( (kontrole gidemedim okulum tatil olunca insaAllah gitmeyi dusunuyorum)
Ya ben hala düzelmesini bekliyorum bir umut. Genel olarak tabii ki eski burnumdan daha güzel bir burnum var buna şükür yani. pötürü, çöküntüsü hatta tombikliğini geçtim artık eskisi kadar üzmüyor beni tek derdim burnumun tıkanması. Sürekliii!! Bu düzelse yeter yani. O kadar beklentiyi aza indirdim. Nefes alsam yeter. bu herkeste olacak diye bir şey yok tabii ki benim bünyemden kaynaklı bir sorun olabilir. O yüzden içinize sinen bir doktora yaptırın burnunuzu. Ama sonuç olarak her şey olacağına varıyor. Daha önce yazmıştım ben de çok araştırdım falan diye fark etmiyor yani. Nasipte ne varsa o. Benimki bu kadarmış diyip yaşamaya devam ediyorum. Ben mesela yürüyüş yaptığımda biraz yorulduğumda burnum sızlamaya başlıyor iç kısmı. Böyle sanki burnumdan acı biber çekmişimde o tüm geçtiği yerleri yakıyor gibi. Garip bir durum. Muhtemelen tek bahtsız benim bu konuda. O yüzden bu bana da olur kesin diye düşünmeyin. Binde bir oluyordur o da bana denk geldi büyük ihtimalle.Ys herkes ayni konudan sikayetci yok mu ameliyat olan duzelen burnu incelen kibarlasan? O kadar cok doktor aratirdimki hala bir sonuca varamadim... Bu deneyimi gevirmis arkadaslar yazsin lutfen
haha ben oyle grmiştim ve şuan goruyorumHerkesin burnu kötü olacak diye bir şey. Benim şansıma benimki böyle oldu. Yani korkup vazgeçmeyin. Ben ameliyat olacağım zamandan beridir sık sık burada durum güncellemesi yapıyorum. ilk zamanlar burnuma dokunmadığım için kemiğin o çöküklüğünü pötürlü halini hissetmemiştim ama fotoğraflarda bir gariplik olduğu anlaşılıyordu yine çok takmadım sadece nefes sorunum beni üzüyor o düzelse zaten daha hiçbir şey söylemiyorum burnuma top mop yamuk falan ama yine de yaşar giderim ameliyatta olmam bi daha. Yani dua edin içinizi ferah tutun, hayırlsını isteyin. Bi de çok büyük beklentilerle girmeyin ameliyata. Ki ben en az beklentiyle gitmiştim sonuç min beklentinin bile altında demek fantastik muhteşem bir değişim beklentisiyle gitseydim heralde şimdi psikolojik tedavi görüyordum. Kontrole gidersem veya durumun biraz değişirse yine burada paylaşırım. Ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden çok geçmiş olsun inşaAllah istediğiniz gibi burunlarınız olur.
haha ben oyle grmiştim ve şuan goruyorum
Okuduğum yorumlara bakinca ilk etapta hem olumlu yorumlar vardi. Son sayfalara yaklaştıkça olumsuz yorumlarla karşılaştım. Ama galiba biraz şans. Sonuç olarak iyi bir doktor seçmekte fayda var. Bir Dr un. Kotu sonuçlanan ameliyatları elbette oluyordur. Ama genele bakmak lazim. Genelde basariliysa başarılıdır zaten o doktor. Ben de bekir beyin 3 buçuk aylık hastasiyim ve su an için süreçten memnunum. Bende zaman zaman nefes alırken ağzımı kullanıyorum.. Ameliyat sonrasi % 100 ağzımı kullanirken su anda %30 lara fln indi. Giderek düzeldigini hissediyorum.. Dr herşeyin yolunda olduğunu sıkıntı olmadığını söylemesine rağmen ben hala burnumun üzerine yatmiyorum burnumu sıkarak fln silmiyorum. Hala hassas davraniyorum. Çünkü sonradan herhangi bir çökme kayma vs olmasın diye. Bence bu detaylarda onemli. Ameliyat olan arkadaşlar sureci nasıl geçirdiler ben bunu da çok merak ediyorum paylasirlarsa sevinirim
arkadaşlar ben de temmuzda bekir beye ameliyat oldum. 8 ay oldu fakat burnum gittikçe berbat bir hal aldı. sağ taraf sol tarafa göre daha şiş o yüzden yamuk duruyor.başta ödem sandım fakat çok sert kemik gibi yorumları okuyunca korktum. çalıştığım için kontrole de gidemiyorum. doktor ameliyattan sonra şişliklerin inmezse iğne yaparız demişti. var mı bu iğneyi yaptıran. işe yarıyor mu. bir de burnumun ucu çok kalkık ve şiş. ucunda çukurluklar var ve sanırım kanatlara hiç dokunmamış. kendimi çok kötü hissediyorum 2. defa ameliyat olmak da istemiyorum umarım düzelir.
Rica etsem mahsuru yoksa foto yollar misiniz. Çok merak ettim.
gidemedim. öğretmen olduğum için izin almam sıkıntı oluyor ama bu ay içerisinde gitmeyi düşünüyorum. başta şişlik dışında bir sıkıntı yoktu fakat şişlikler indikçe yamulmalar başladı. bu saatten sonra düzelir mi bilmiyorum. umarım siz aynı sıkıntıları yaşamazsınızHic kontrole gitmediniz mi peki. Ben de yakında 4. Ayimi doldurucam. Su an için pek bir sıkıntı yok gibi ama yorumlara bakinca sonradan sikinti yaşayanlar var bende bisey olmasından tirsiyorum.