- 28 Haziran 2016
- 4
- 0
- 26
Eşiyle birlekte yapıyor deniliyor doğrumu? Ayrıca fotoğraf atabilirmisiniz?Bende bekir sivriye ameliyat oldum cuma günü hic morlugum olmadi beyaz tenli ve hassas ciltli olmama ragmen sislikler zaten ameliyatin 2. Gunu artıyor 3. Gunden sonra inmeye basliyor ilk 3-4 guj zor geciyor bende hic ağrı sizi olmadi o konuda sansliyim ama insankn tamponlardan nefese alamamasi cok kotu bir durum guzellik icin katlanicaz arrik simdilik burnumu begeniyorum persembe tamponlarim ve alcim cikicak hadi hayirlisi
Bende bekir sivriye ameliyat oldum cuma günü hic morlugum olmadi beyaz tenli ve hassas ciltli olmama ragmen sislikler zaten ameliyatin 2. Gunu artıyor 3. Gunden sonra inmeye basliyor ilk 3-4 guj zor geciyor bende hic ağrı sizi olmadi o konuda sansliyim ama insankn tamponlardan nefese alamamasi cok kotu bir durum guzellik icin katlanicaz arrik simdilik burnumu begeniyorum persembe tamponlarim ve alcim cikicak hadi hayirlisi
Eşiyle birliktemi yapiyor bilmiyorum odada cesaret ignesi vurdular sonrasinda hic bir sey hatırlamıyorum, ozelden atarimEşiyle birlekte yapıyor deniliyor doğrumu? Ayrıca fotoğraf atabilirmisiniz?
Hayirli olsun simdiden. Canik benimde cok endişelerim vardi ameliyat yaklastikca yemekten içmekten kesildim ama hic korktugum gibi olmadi gerçekten basit bir operasyon sadece tamponlardan ve sisliklerden bir kac gun ugrasiyor insan ama gecici seyler hemen geçiyor inşallah istediğin gibi olur burnunÇok sevindim canım darısı benim.. bizim basmışiza benimde 18 gün kaldı . Bekir beye güveniyorum haydi hayırlısı
Tamam özelden bekliyrm teşekkürlerEşiyle birliktemi yapiyor bilmiyorum odada cesaret ignesi vurdular sonrasinda hic bir sey hatırlamıyorum, ozelden atarim
Mesaj atacakken sayfa donuyor bana mesaj atarsanız geri donus yapicamTamam özelden bekliyrm teşekkürler
AttımMesaj atacakken sayfa donuyor bana mesaj atarsanız geri donus yapicam
Merhaba çok geçmiş olsun bana da özelden resminizi gönderirmisiniz bende temmuzun 2 sinde görüşmeye gidicem Bekir beyeBende bekir sivriye ameliyat oldum cuma günü hic morlugum olmadi beyaz tenli ve hassas ciltli olmama ragmen sislikler zaten ameliyatin 2. Gunu artıyor 3. Gunden sonra inmeye basliyor ilk 3-4 guj zor geciyor bende hic ağrı sizi olmadi o konuda sansliyim ama insankn tamponlardan nefese alamamasi cok kotu bir durum guzellik icin katlanicaz arrik simdilik burnumu begeniyorum persembe tamponlarim ve alcim cikicak hadi hayirlisi
6 bin ama öğrencilere 5.500 tlFiyat ne kadar acaba
Bende öğrenciyim ama benden 6.500 aldı.6 bin ama öğrencilere 5.500 tl
Merhaba Siz ne Zaman oldunuz yani imkansız 6000 tl normal fiyatı ama öğrenciye 500 tl indirim yapıyor sizden 500 tl Nasıl fazlasını alıyor ki garip doğrusu..Bende öğrenciyim ama benden 6.500 aldı.
Geçmiş olsun doktor beyle tekrar tekrar görüşseydiniz keşke yardımcı olurdu muhakkak. Resminiz var mı acaba özelden gönderebilir misiniz ?Doktora laf söylememek için kaç aydır bekliyorum amaaa düzeldiği falan yok burnumun. Resmen nefes alamıyorum.
İyi düşünün, iyi araştırın. Bende sözde çok iyi araştırmıştım ama şuan bin pişmanım. Yamuk kalsaydı burnum ama doğru düzgün nefes alsaydım.
Hayirli olsun simdiden. Canik benimde cok endişelerim vardi ameliyat yaklastikca yemekten içmekten kesildim ama hic korktugum gibi olmadi gerçekten basit bir operasyon sadece tamponlardan ve sisliklerden bir kac gun ugrasiyor insan ama gecici seyler hemen geçiyor inşallah istediğin gibi olur burnun