Burun Estetiği Hasta paylaşımları

Canım benim ben cok kisiyle diyolaga girdim bu konuyla alakalı cok kisi aynı senin gibi oldgnu söyledi suan burunları cook guzel hic canını sokma iniyormuş inmiyor diyen tek kisi görmedim bende ameliyat olcağım icin detaylı arastırıyorum bantlar filan cıktıktan sonrada dik olabilir ama oturması zaman alıyor biraz kendine zaman tanı ön yargılı yaklasma. Cok dik diye ağlayanlar smdi keske biraz daha kaldırtsaydım diyor burun oturunca bana da özelden atabilirmisin bi bakiyim
Tesekkur ederim suan yorumlara okadar cok iktiyacim varki:KK43:

Bende Bekir Sivriyi düşünüyordum fakat biri sorun yaşamış forumada yazmış bende okuyunca etkilerdim. Arada bir iki kişi çıkıyor ve onlarda yorum yapınca ( fotoğraf koymamaları ilginç çünkü bizleroe görüp karar veriyoruz evet kötü ya da iyi diye) doktordan ve ameliyattan soğutuyorlar. Yıllarca bekliyoruz onca zahmet cekiyoruz tabiki kimse olumsuz akeliyat olsun istemez.Ayrıca yıllarca düşünüyoruz şu doktor mu olsa bu mu olsa diye hara biriktirme süreci karar süreci derken 1 olumsuz yorumla o doktordanda vazgeciyoruz hoopp en başa dönüyoruz.Sanırım bu kulübü takip ettiğim kadar etmememde gerekli yoksa 7 değil 70 yıl sonra dani olamıycam.Ama ister istemeden takip ediyorum çünkü sizlerle aynı süreçleri yaşıyoruz destek oluyoruz veya derdimizi paylaşıyoruz. Barış Çakır aşırı pahalı. Bir instagram kullanıcısı Barış Çakırdan 12-15 bin fiyat almış ama neden bize 18 diyor anlamışda değilim. Tanıdıklarına ihririm olayı yoktur herhalde:))) tabiki şaka bu . Belkide instagram kullanıcısı yanlış bilgi vermişte olabilir. Kafam iyice karışmış durumda. Sizlerden ricam Bekir Sivri , Barış Çakır, Muhammet Dilber ve Volkan Kahyaya ameliyat olanların yorumlarını yazmalarıdır.Kızlar birbirimize her koşulda destek olalım bu yolda bizbize destek vermeliyiz:)

Kızlar 1. Ayımdayım ve bir burun deliğim büyük diğeri küçük bu geçici bişey mi
Canım şişlikler aynı anda inmediği için öyle olurmuş hep. Ameliyat olan herkes aynı şeyden şikayetçi ama geçici bir durummuş. Ama yinede doktor beye sor istersen. Burnun Nasıl oldu bu Arada iki üç günde bile şekli değişmiş gibi geldi çünkü bana

Niye okadar geç verdi tarih canım Sen mi o tarihte istedin yoksa Bekir bey mi çok dolu ?
Ben kendim eylül istedm fakat yanlıs hatırlamıyorsam ne zaman musaitsiniz diye sordugumda ağustos hariç olur dedi asistanı banu hanım canım

Ben kendim eylül istedm fakat yanlıs hatırlamıyorsam ne zaman musaitsiniz diye sordugumda ağustos hariç olur dedi asistanı banu hanım canım
Gerçekten mi ay temmuz da boş muydu acaba ameliyat için şehir dışında okuduğum için benide eylül de ameliyat etse okul aksar

Canım benim ben cok kisiyle diyolaga girdim bu konuyla alakalı cok kisi aynı senin gibi oldgnu söyledi suan burunları cook guzel hic canını sokma iniyormuş inmiyor diyen tek kisi görmedim bende ameliyat olcağım icin detaylı arastırıyorum bantlar filan cıktıktan sonrada dik olabilir ama oturması zaman alıyor biraz kendine zaman tanı ön yargılı yaklasma. Cok dik diye ağlayanlar smdi keske biraz daha kaldırtsaydım diyor burun oturunca bana da özelden atabilirmisin bi bakiyim
Kesinlikle iniyor, o kalkık burun düz oluyor bildiğin. Bende aynı şekilde keşke biraz daha kalkık olsaydı diyorum. Mantıklı yorum yapabilmek için en az 1 sene geçmesi gerekiyor o zaman asıl yapılan burun şekli ortaya çıkıyor

Kızlar benim merak ettiğim bir durum var 16 temmuzda ameliyat olacağım . Burunda kemik olduğu için nefes alamıyorum . Bu nedenle hem bu sorunum hemde estetik yapılacak Bekir bey sağolsun çok ilgilendi . Umarım her şey yolunda gider. Bunun dışında Kaç gün içinde is basi yapabilirim acaba olanlar bana bilgi verebilirmi? Birde çok morarma oluyormu ilk 4 gun sikintili diyenler var korkmadim desem yalan olur şimdiden çok heyecanlıyım o günü düşünemiyorum bile

Kızlar benim merak ettiğim bir durum var 16 temmuzda ameliyat olacağım . Burunda kemik olduğu için nefes alamıyorum . Bu nedenle hem bu sorunum hemde estetik yapılacak Bekir bey sağolsun çok ilgilendi . Umarım her şey yolunda gider. Bunun dışında Kaç gün içinde is basi yapabilirim acaba olanlar bana bilgi verebilirmi? Birde çok morarma oluyormu ilk 4 gun sikintili diyenler var korkmadim desem yalan olur şimdiden çok heyecanlıyım o günü düşünemiyorum bile
1 hafta tamponlar duruyor o yüzden en az bir hafta kafadan çıkar, ilk gün kanama çok oluyor bence ilk ay sıkıntı koruman dikkat etmen gerek, burun kontrolü verdiği ilaçları kullanımı yemek yeme vs. Benim göz altım morarmıştı ve 6-7 ay geçmedi herkeste olacak diye bir durum yok tabi.bazılarıda hiçbişey olmamış gibi çıkabiliyor ameliyattan

1 hafta tamponlar duruyor o yüzden en az bir hafta kafadan çıkar, ilk gün kanama çok oluyor bence ilk ay sıkıntı koruman dikkat etmen gerek, burun kontrolü verdiği ilaçları kullanımı yemek yeme vs. Benim göz altım morarmıştı ve 6-7 ay geçmedi herkeste olacak diye bir durum yok tabi.bazılarıda hiçbişey olmamış gibi çıkabiliyor ameliyattan

Canim çok sağol vermis oldugun bilgiler icin ama baya bi korktum şimdi.. inşallah dediklerin fazla olmaz. Geri dönüş yok kapora yi bile verdim . Sağlıklı nefes alabilmem için mecburum. Korkmamak elde değil şimdi daha bi ürktüm.

benim de 14 temmuzda ameliyatım. bazı burunları gerçekten buyuk buluyorum. ben ılk gorusmeye gıttıgımde soyelemedim bunu. ikinci gorusmemede ben de begenmediğim burunları gostericem

benim de 14 temmuzda ameliyatım. bazı burunları gerçekten buyuk buluyorum. ben ılk gorusmeye gıttıgımde soyelemedim bunu. ikinci gorusmemede ben de begenmediğim burunları gostericem

Sizinde Bekir bey değilmi? Benim 30 unda görüşmem var neler yapacağımızı istediğim yada istemediğim şeyleri dile getiricem zaten bişey kalmadı ameliyat günüme sonrasında inşallah güzel sonuçlar elde ederiz

Sizinde Bekir bey değilmi? Benim 30 unda görüşmem var neler yapacağımızı istediğim yada istemediğim şeyleri dile getiricem zaten bişey kalmadı ameliyat günüme sonrasında inşallah güzel sonuçlar elde ederiz
Evet bekir bey. Hala tereddutlerim var ama. Insallah pisman olmam. Zor bi burun oldugunu solemisti doktor insallah pisman olmayiz hayal ettigimizden daha iyi olur ve insallah benimki genis olmaz

Evet bekir bey. Hala tereddutlerim var ama. Insallah pisman olmam. Zor bi burun oldugunu solemisti doktor insallah pisman olmayiz hayal ettigimizden daha iyi olur ve insallah benimki genis olmaz

Ay inşallah canım istedigın gibi olur senin 14u benim de 16si.. Allah gönlünüze göre versin inşallah . İyi düşün ben inanıyorum ki güzel olacak benimde geniş burnum birde kemik geriliği var biri kapalı nefes sıkıntı yaşıyorum ikiside gidecek hayırlısıyla

Benim neredeyse beş ay olacak hala doğru düzgün nefes alamıyorum :KK43: nefret ettim hayattan resmen. şişlik desen aynı şekil duruyor. Hiçbir değişiklik yok.. :KK43:

Ekleyeyim siz ne söylerseniz söyleyin doktor kendi kafasındaki burnu yapıyor. Zaten burda hepimizin burnu neredeyse birbirinin aynısı tek fark ben hala nefes alamıyorum! Benim şansıma sanırım. herkeste böyle olamaz tabii ki. binde bir olur o da geldi beni buldu.

Eskisine göre daha düzgün bir burnum var seviyorum aslında yeni halini ama bu sürekli burun tıkanıklığı cidden moralimi çok bozuyor.

İlk hafta kdar şiş değil ama uç kısmı hala tombik, sadece rahat nefes alsam hiiiç sorun etmiycem yani. Bunlar herkeste olacak diye bişey yok. Ben sorun yaşayan azınlıktanım sadece. Yorumlarımı görüp korkmayın yani. Herkes hakkında en hayırlısı olsun ve Allah kimseyi pişman etmesin.

X