Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı Bayramlar Bende 14 ünde olucam inşallah hepimizin ki güzel geçer
Hala ayni misin? Umarim düzelmiştir çünkü bende bekir beye ameliyat oldum. Önden burun deliklerim gözüküyor umarım iner..Alçılı fotonuz varmı gerçekten şuan çok kötüyüm;(kanatların ucundan çok daha önde duruyor yukarıya doğru bildiğimiz cetveller kaldırılmış gibi sipsivri çıkıyor;(
Bekir beye oldun sanırım. Kaç gün oldu ameliyat olalı peki? Bu haliyle gayet güzel ama birde önden görmek gerek..Arkadaşlar uzun zaman sonra msj atıyorum . ben burdan cok bilgi edindim ve gittim ameliyat oldum . fotoğrafları göstermek istiyorum. Sorularınızı sorabilirsiniz
5 ay oldu özelden ilk zamanlardaki fotoğraflarıda atarım o zamanlar cok şişti zamanla oturdu :)Bekir beye oldun sanırım. Kaç gün oldu ameliyat olalı peki? Bu haliyle gayet güzel ama birde önden görmek gerek..
Peki ilk zamanlar seninde kalkık mıydı? Önden bakınca burun delikleri gözüküyor muydu? Cok önemli sorular bunlar benim için5 ay oldu özelden ilk zamanlardaki fotoğraflarıda atarım o zamanlar cok şişti zamanla oturdu :)
benim için önemli olan yan profildi ama ilk gördğümde dümdüz odun gibi bişeydi ama güzeldi sonradan burnum kalkmaya başladı burun sırtındaki şişlikler inince burun ucu havada kaldı kavisli görünüm ortaya cıktı ama fazla . benım hoşuma gidiyorPeki ilk zamanlar seninde kalkık mıydı? Önden bakınca burun delikleri gözüküyor muydu? Cok önemli sorular bunlar benim için
Genelde bu şekilde buradaki arkadaşlarda paylaşıyor resimlerde güzel gözüküyor hepsinin burunları. Bende yarın olucam inşallah güzel geçer umarımkızlar bekir sivri nin instagram hesabında paylaştığı burunlar istisna mı yoksa ameliyatların genelinde bu başarıyı yakalıyor mu?
Genelde bu şekilde buradaki arkadaşlarda paylaşıyor resimlerde güzel gözüküyor hepsinin burunları. Bende yarın olucam inşallah güzel geçer umarım
Genelde bu şekilde buradaki arkadaşlarda paylaşıyor resimlerde güzel gözüküyor hepsinin burunları. Bende yarın olucam inşallah güzel geçer umarım
Ay İnşallah canım fiyatlar sabit 6000 tl ama öğrencilere 500 tl indirim yapıyor bende öğrenci olduğumdan 5.500 e anlaştıktebrikler umarım dilediğin gibi olur ne kadar ücret belirlediler ameliyatın için.
Yaaa çok teşekkür ederim canım benim çok güzel moral oldu bu bana İnşallah hepimizin ki çok güzel geçer sağ salim güzel burunlarımıza kavuşuruz. Ameliyatdan sonra nasıl geçtiğini neler olduğunu yazarım ben sana hastahaneye ekstra neler getirmek gerektiği ile ilgili bilgi veririm canımCanim senin için dua ettim inşallah basarılı geçer. Cumarteside ben çok heyecanlıyım
Yaaa çok teşekkür ederim canım benim çok güzel moral oldu bu bana İnşallah hepimizin ki çok güzel geçer sağ salim güzel burunlarımıza kavuşuruz. Ameliyatdan sonra nasıl geçtiğini neler olduğunu yazarım ben sana hastahaneye ekstra neler getirmek gerektiği ile ilgili bilgi veririm canım
Öyle ameliyattan bir gün önce haber ediyorlar malesef ben estetica da olucam Avrupa tarafından geldiğim için 11 e verdi canım ameliyat saatini ama çok heyecanlıyım o saati Nasıl beklicem bilmiyorumAy canım benim çok teşekkür ederim hayırlısıyla yarın olda.. kaçta ameliyatin ataşehir estetica damı acıbadem mi daha bana saat söylenmedi cuma söyleyecekler
Öyle ameliyattan bir gün önce haber ediyorlar malesef ben estetica da olucam Avrupa tarafından geldiğim için 11 e verdi canım ameliyat saatini ama çok heyecanlıyım o saati Nasıl beklicem bilmiyorum