Burun Estetiği Hasta paylaşımları

image.jpeg
Evet bi kac tane gösterdim sende vardın sanırım hepsinde şişlik var daha yeni dedi suan ki halini görebilir miyim en son attıgında 23.günündü sanırım

Teşekkür ederim Can'ım
Ben Bekir beyin bazı hastalarını instagramdan takip ediyorum. Bir buçuk yıldır takip ettiklerim var. İnan ameliyatın ilk günlerinden bu güne kadar çok değişti burunları. Bi tanesinin burun ucu çok top gibi ve büyüktü.şu an incecik kalmış. Çok şaşırdım hatta.ama dedikleri doğru şişlikler altı aya kadar anca iniyor.

Kızlar Bekir Hocanın ameliyatları çok başarılı fakat bu sitede bir yorumcu çok kötü yorum yapmış onu okuduktan sonra bende şok oldum. Ama yaptığı işler çok başarılı. Eşide kbb uzmanıymış beraber geriyorlarmış ameliyata sanırım .Dediğim gibi bir üye olumsuz yazınca bende şaşırdım o kadar üyeden biri sadece..
Bekir bey kbb, eşi ayşegül sivri plastik cerrah. İkisi beraber ameliyata girmiyor ikisinin hastaları farklı.

Kesinlikle haklısın. İnan Ağrı sızı beni korkutmuyor. Ameliyat sürecinin her sıkıntısına razıyım ama şekil benim için önemli bide sağlıklı olmak tabi ki. Sonuçta o burnu ömrün boyu taşıyacaksın. Dediğim gibi Bekir beyi görmedim tanımıyorum ama siması insana güven ve pozitif bir enerji veriyor. Teşekkür ederim yorumun için
ben de hiç ağrı sızı olmamıştı canım o kısımlarını gözünde büyütme sakın, bir arkadaşımda da hi ağrı sızı olmadı..rahat ol öyle aman aman bir ağrın olacağını sanmıyorum.

Bekir bey kbb, eşi ayşegül sivri plastik cerrah. İkisi beraber ameliyata girmiyor ikisinin hastaları farklı.
Bir üye burada çok kötü yorumlar yazmış onu okuyunca vazgeçtim yani öyle üzüldüm ki buna çünkü Bekir beye olacaktım ben.Kısmet.

Bir üye burada çok kötü yorumlar yazmış onu okuyunca vazgeçtim yani öyle üzüldüm ki buna çünkü Bekir beye olacaktım ben.Kısmet.
Ne yazmış ki bu kadar da link koyarsan bizde görebiliriz,önemli olan başkalarının düşünceleri değil kendi düşüncendir. Bekir bey ve ayşegül hanım gayet iyi doktorlar

Ağlamaktan olecegim kızlar burnumunnucu çok çok yukarda şuan alcili 55. Sayfadaki arkadaşım burnu benim için çok çok yukarda fakat şuandaki alçılı halı ondan daha yukarda istemiyorum oyle ne yapabilirim lütfen yardım edin

Ağlamaktan olecegim kızlar burnumunnucu çok çok yukarda şuan alcili 55. Sayfadaki arkadaşım burnu benim için çok çok yukarda fakat şuandaki alçılı halı ondan daha yukarda istemiyorum oyle ne yapabilirim lütfen yardım edin
Benimki de aynı öyleydi bildiğin depresyona girmiştim ömrümün kalanını maykıl ceksın olarak geçiricem sanmıştım ama alçı ve tamponlardan dolayı öyle duruyor iniyor burun merak etme

Alçılı fotonuz varmı gerçekten şuan çok kötüyüm;(kanatların ucundan çok daha önde duruyor yukarıya doğru bildiğimiz cetveller kaldırılmış gibi sipsivri çıkıyor;(

image.jpeg
Alçılı fotonuz varmı gerçekten şuan çok kötüyüm;(kanatların ucundan çok daha önde duruyor yukarıya doğru bildiğimiz cetveller kaldırılmış gibi sipsivri çıkıyor;(
Alçılı fotom yok çünkü o halini görmek bile istemiyordum, birde ameliyat sonrası kamyon çarpmış gibiydim morluk ve kanamam çok fazla olmuştu. Burun ve dudak mesafesi çok aralıktı ve kötü duruyordu ama bir hafta sonra normale dönmeye başlıyor belli bir süre sonra alakası bile kalmıyor içini rahatlatcaksa bir hafta alçı çıktıktan sonraki burnumun halini atıyorum.
Alçılar ve tamponlar burnun şekil alması için koyuluyor ve burnu daha dik gösteriyor cidden hiç üzülme bende aynı şekilde çok üzülmüştüm ama sonra boşuna üzüldüğünü anlıyorsun

Canım seninki çok çok güzel duruyor benim bununla alakası bile yok ozelden atayimmi size foto

X