Burun Estetiği Hasta paylaşımları

canım buraya fotoğraf atmak istemiyorum dilersen facebook üzerinden yollayabilirim , özelden mesaj attım sana bakabilirsin
Canım bana da gönderir misin fotoğraf çok merak ettim. Bende Bekir beye ameliyat olmak istiyorum ve çok kararsızım son zamanlarda yaptığı burunları doğaldan uzak buluyorum nedense

Canım önden gayet iyi duruyor, ama yandan çekildiğin fotoğraf tam profilin değil sanki biraz yan kafan acaba onunlamı alakalı dedim kendimce ben, ama iner bence cokta güzel olucak oturunca diye dusunuyorum
Bence cok guzel olmus hic kafanizi takmayin cok dogal olmus bence en guzelide bu ben cok begendim gule gule kullanin:)

ben anestezi teknikeriyim, genel anestezi sırasında endotrakeal entübasyon yapıyorlar yani havayolu açıklığını sağlamak ve anestezik gazların iletimi için nefes borunuza bi tüp yerleştiriyorlar o onun acısı olabilir boğazınızda travma yaratmış olabilir bikaç güne geçecektir :) hatta mesajı attıgınız tarihe baktım şmdiye kadar geçmş olmalı :)
Simdi gordum yorumunuzu evet gecti suan cok iyiyim cok sukur tesekkur ederim sizede:)

Evet öyle dedim benim burnum ilk yapıldığında çok küçüktü hatta bekir beye çok küçük burun yapmışınız dedim o öyle yapmadığını söyledi ben inanmamıştım şuanda söylediği gibi oldu gayet normal. Senin burnunun ilk hali çok büyük geldi bana oturunca nasıl olur bilmiyorum çünki burun oturduğunda yaklaşık bir sene ilkinden daha bir tık büyük oluyor benim yorumum böyle yinede bekir bey bilir diyorum
Tekrar merhaba:) suan burun sanki benim burnum degil tas gibi agır boyle bir degisik his yok bunlar gecici bir durum degilmi sizinde oyle olmusmuydu?

Tekrar merhaba:) suan burun sanki benim burnum degil tas gibi agır boyle bir degisik his yok bunlar gecici bir durum degilmi sizinde oyle olmusmuydu?
Merhaba Müge hanım özelden yada buradan resim paylaşırmısınız çok merak ediyorum Nasıl oldu sizin de :KK16:

Bu arada Bekir beye burun ameliyatı olmak isteyen arkadaşlar biran önce randevu alın derim çünkü ben daha dün randevu aldım taaaaaa ağustosun 11 ine çok dolu Bekir bey haberiniz olsun ✌️

Kızlar o kadar kararsızım ki yıllardır doktor araştırmaktan ameliyat olamıyorum. Bekir sivriye rastgele denk geldim. Fotoğraflardan bile enerjisi çok iyi gelen bi doktor ama son Zamanlarda yaptığı burunları beğenmemeye Başladım ama yine de içimden bi ses ona yaptır burnunu diyor. Bazı burunlarda vay be ne kadar iyi yapmış diyorum ama bazılarında bu ne ya diyorum. Sizce ne yapmalıyım

Kızlar o kadar kararsızım ki yıllardır doktor araştırmaktan ameliyat olamıyorum. Bekir sivriye rastgele denk geldim. Fotoğraflardan bile enerjisi çok iyi gelen bi doktor ama son Zamanlarda yaptığı burunları beğenmemeye Başladım ama yine de içimden bi ses ona yaptır burnunu diyor. Bazı burunlarda vay be ne kadar iyi yapmış diyorum ama bazılarında bu ne ya diyorum. Sizce ne yapmalıyım
biraz da şans işi bu elektronikte olduğu gibi =) iki kişi aynı telefondan alırsınız birinizinkinde hiç sorun çıkmazken diğeri sorunlu olabilir..yaptığı burunların %80-90'ınını beğendiğin bir doktora yaptır bence..bir de sen nasıl bir burun istiyorsan bunu DR'a doğru bir şekilde tarif etmen ve anlatman da önemli bence..Ne isteyip ne istemediğini çok net bir şekilde anlatmalısın..Şunu da unutmamak lazım , sonuçta robot veya makina değil, insan yapıyor ve çok düşük bir olasılık bile olsa hata olabilir her zaman..bunu kabul etmek lazım..

biraz da şans işi bu elektronikte olduğu gibi =) iki kişi aynı telefondan alırsınız birinizinkinde hiç sorun çıkmazken diğeri sorunlu olabilir..yaptığı burunların %80-90'ınını beğendiğin bir doktora yaptır bence..bir de sen nasıl bir burun istiyorsan bunu DR'a doğru bir şekilde tarif etmen ve anlatman da önemli bence..Ne isteyip ne istemediğini çok net bir şekilde anlatmalısın..Şunu da unutmamak lazım , sonuçta robot veya makina değil, insan yapıyor ve çok düşük bir olasılık bile olsa hata olabilir her zaman..bunu kabul etmek lazım..
Kesinlikle haklısın. İnan Ağrı sızı beni korkutmuyor. Ameliyat sürecinin her sıkıntısına razıyım ama şekil benim için önemli bide sağlıklı olmak tabi ki. Sonuçta o burnu ömrün boyu taşıyacaksın. Dediğim gibi Bekir beyi görmedim tanımıyorum ama siması insana güven ve pozitif bir enerji veriyor. Teşekkür ederim yorumun için

Kızlar ben bugun bekir beyle görüştüm herkesin anlattığı gibi gayet sıcak kanlı birazda acık sözlü tabi yaptıgı begendiğim burunları gösterdim ve son zamanlarda ki begenmediklerimi, bütün calısmalarının herzaman %100 sonuc vermediğini ama %90nın üzerinde iyi sonuç verdiğini söyledi. Birazda şans işi aslında dedi..Burun derim idealmış iyi sonuc alıcaz eminim memnun edicem seni dedi. Ha bide ameliyat günü begendiğin burun fotolarını getir dedi, ama dudaklarım kalın olmadıgı icin ince dudaklılardan burnunu begendiğimin fotoğraflarını istedi Adriana Lima getirme dedi yani.. Herşey güzel geçti tabi haticeye değil neticeye bakıcaz hayırlısı..

Kızlar ben bugun bekir beyle görüştüm herkesin anlattığı gibi gayet sıcak kanlı birazda acık sözlü tabi yaptıgı begendiğim burunları gösterdim ve son zamanlarda ki begenmediklerimi, bütün calısmalarının herzaman %100 sonuc vermediğini ama %90nın üzerinde iyi sonuç verdiğini söyledi. Birazda şans işi aslında dedi..Burun derim idealmış iyi sonuc alıcaz eminim memnun edicem seni dedi. Ha bide ameliyat günü begendiğin burun fotolarını getir dedi, ama dudaklarım kalın olmadıgı icin ince dudaklılardan burnunu begendiğimin fotoğraflarını istedi Adriana Lima getirme dedi yani.. Herşey güzel geçti tabi haticeye değil neticeye bakıcaz hayırlısı..
inşallah istediğin gibi geçer canım herşey.güzel bi görüşme olmuş. Beğenmediklerini açık açık söylemen ve Bekir beyin bunu anlayışla karşılaması çok güzel bi davranış. İlla ki hepsini mükemmel yapıcak diye bi şey yok sonuçta ama insan ya benim ki de böyle olurda diyor. Ama ben de ısrarla Bekir sivri diyorum. Kötü burunlar yapsa da benim içimden bi ses yaptır diyor. Sende ameliyat sürecini ve fotoğraflarını burda paylaşırsan çok sevinirim. Fikir edinmiş olurum :)

Kızlar merhaba. ben yeniyim akacsiteyi 8 yıldır takip ediyorum. Ameliyat olan herkese geçmiş olsun . Bende uzun zamandır araştırıyorum. 3-4 isim var.
1-Barış Çakır (fiyatı çok yüksek )
2-Ali Murat Akkuş (o da yüksek)
3-Bekir Sivri (kbbci cerrah değil)
4-Mahsut Gökdoğan (mersinde uzak hastalarının yorumları az)
Yardımcı olurmusunuz bana ? Bu doktorlarla görüşen ameliyat olanlar fotoğraf gönderebilirmi bana çok yoruldum artık araştırmaktan. Şimdiden yardımlar için teşekkür ederiz kızlar:)

Herşey istediğin gibi olur inşallah ameliyat ne Zaman peki Canım ??

inşallah istediğin gibi geçer canım herşey.güzel bi görüşme olmuş. Beğenmediklerini açık açık söylemen ve Bekir beyin bunu anlayışla karşılaması çok güzel bi davranış. İlla ki hepsini mükemmel yapıcak diye bi şey yok sonuçta ama insan ya benim ki de böyle olurda diyor. Ama ben de ısrarla Bekir sivri diyorum. Kötü burunlar yapsa da benim içimden bi ses yaptır diyor. Sende ameliyat sürecini ve fotoğraflarını burda paylaşırsan çok sevinirim. Fikir edinmiş olurum :)
Söyledim begenmediklermi ama biraz şaşırdı ben açık sözlüyüm cunku, baya acıklama yapmak zorunda kaldı..En iyi doktorların burunlarını gösterdi bak bunlardada hata olabiliyor insanız sonucta ama senin burnunda zorlanmıcam ben kolay bi burnun var dedi. Ama dudaklarıma taktı gercekten cok ince diye neden anlamadım o kadarda ince değil aslında ya. Gösterdiğim fotolarda bunları sizin yaptıgınıza inanamadım hocam kötü gercekten dedim oda sen onların eski hallerini gördn mü peki dedi hayır dedim ee o zaman ? Dedi :))

Kızlar Bekir Hocanın ameliyatları çok başarılı fakat bu sitede bir yorumcu çok kötü yorum yapmış onu okuduktan sonra bende şok oldum. Ama yaptığı işler çok başarılı. Eşide kbb uzmanıymış beraber geriyorlarmış ameliyata sanırım .Dediğim gibi bir üye olumsuz yazınca bende şaşırdım o kadar üyeden biri sadece..

Ben
Kızlar Bekir Hocanın ameliyatları çok başarılı fakat bu sitede bir yorumcu çok kötü yorum yapmış onu okuduktan sonra bende şok oldum. Ama yaptığı işler çok başarılı. Eşide kbb uzmanıymış beraber geriyorlarmış ameliyata sanırım .Dediğim gibi bir üye olumsuz yazınca bende şaşırdım o kadar üyeden biri sadece..
bekir beye söyledim illa ki plur insanız sonucta herkes hata yapar kim kusursuz göster bana dedi nende senin gibi dusunuyordum sonradan haklı buldum onu rabot değiliz ya hatasız kul mu var? Ayrıca hatam olursa ikinci ameliyatta ücret almıyorum ama %90 basarılıyz ekibimle güveniyorz kendimize dedi

Ben

bekir beye söyledim illa ki plur insanız sonucta herkes hata yapar kim kusursuz göster bana dedi nende senin gibi dusunuyordum sonradan haklı buldum onu rabot değiliz ya hatasız kul mu var? Ayrıca hatam olursa ikinci ameliyatta ücret almıyorum ama %90 basarılıyz ekibimle güveniyorz kendimize dedi
Beni gosterdın mi beni

X