Burun Estetiği Hasta paylaşımları

Rapor ne? anlamadim ben

Size foto yolluyorum. Aradan 2 ay geçti ameliyat olali
2.ayda çok güzel bence
Benim burnum hala çok şiş 2hafta oldu ve nefes alamıyorum halaa bir tarafın şişi daha az olduğu için yamuk duruyor bide. Düzelir inşaAllah ama şeklinden çok hala nefes alamayışım sinirimi bozuyor. Sizde oldu mu böyle bi sorun?

2.ayda çok güzel bence
Benim burnum hala çok şiş 2hafta oldu ve nefes alamıyorum halaa bir tarafın şişi daha az olduğu için yamuk duruyor bide. Düzelir inşaAllah ama şeklinden çok hala nefes alamayışım sinirimi bozuyor. Sizde oldu mu böyle bi sorun?
Evet bu durum çok normal. Benimde bir tarafi yamuk duruyordu ama zamanla duzeldi. Ben en az 4 hafta sonra normal bir sekilde nefes alabildim

15. Günüm sislikleri takmıyorum gecicek nasilsa ama neyden korktuysam o olmus:KK43: burun deliklerim gorunmesin demistim ama su an karsidan bakinca tamami gorunuyo asimetri var deliklerimde sanki burun ucumu yukari takmis gbi duruyo:KK43: bana o kadar guven vermişti ki her yerden takip ediyodum sana cok ozenicem merak etme demisti cok emin girmistim. Sonuc husran.. kotu burunlari koymuyo bi yere ve inanilmaz sekilde basindan atip gecistiriyo. Ben kimseyi kotulemek istemiyorum herkesin kendi karari ve kendi beklentileri. Doktorla muhattap dahi olamiyosunuz sanirim asistani tıp mezunu herseyi o cevapliyo... dalga gecer gibi konusuyo burnum bariz yamuk olmasina ragmen degil diyo:KK43: ozelden atiyorum canim

Ya arkadaşlar bu kadar panik olmayın bence, daha ameliyatın 15. Günü olmuş tabiki o burun kalkık ve yapay duracak, tamam insan panik oluyor biraz ama şurada yazılanları bir okuyun. Burun oturması için belli bir süre geçmesi gerekiyor bekleyin biraz bir 3-4 ay geçsin en azından. O zaman sizde farkedeceksiniz ki o kalkık burundan eser kalmamış sonra keşke burnum biraz kalkık olsaydı diyecek günleriniz olacak. O yüzden hemen olumsuz ve kötü yorumlar yapmayın.

Insallah oyle olur... Bende oyle olmasini normal gorunmesini bekliyorum:KK43:

Bi de burun ucum ve alt kismi cok sert:/ O sertlik ne kadar zamanda yumusuyor bi bilginiz var mi kizlar??

Insallah oyle olur... Bende oyle olmasini normal gorunmesini bekliyorum:KK43:

Bi de burun ucum ve alt kismi cok sert:/ O sertlik ne kadar zamanda yumusuyor bi bilginiz var mi kizlar??
Ya bence sert olması daha güzel aslında siz hiçbirşeyin farkında değilsiniz, doğal olarak sert olcak burun ucundaki kıkırdaklara yeniden şekil verildiği için öyle. Eski burun gibi yumuşak olması beklenmezdi. Lütfen burnunuzla oynamayın ki o kıkırdaklar doğru düzgün şekil alsın sonra istemediğiniz burun çıkmasın ortaya. En az bir seneye kadar çok dikkat edin derim. Bu kadar.

Arkadaslar benim 85 gunum bugun uyandigimda sanki ilk ameliyattan citiktan sonra 2 gunumdeki gibi sislikle uyandim bunu yasayan var mi sebebi sizce ne alabilir sisliklerimde ince tenli olmama ragmen inmiyo ne onerirsiniz bu kadar zaman gecti odemlerin inmemesi normal mi

12825133_241354852874348_911898469_n.jpg 12834900_241354886207678_1682986135_n.jpg 9 ay oldu sanırım:)

Sizin burnunuza cok benziyo suan da sislik kalmamis hali mi fotograftan cok kalın duruyo bekir beyin diger hastlarina bakiyorum zarif ve daha ince burunlarda goruyorum deriniz mi kalın acaba ?

bayanlar doktorun verdiği arnica kremi göz altı ve üstüne sürmekte sakınca var mı? kırıştırıyor mu ?

Selam kizlar. Aradan 5 ay geçti
Size ameliyat oncesi ve 5 ay sonrasi fotosu yolluyorum. :))
Sonuçtan çok menmunum
soranlar olursa dudagima ve çenemde mudahale edilmedi ^^

Eklentiler

• FullSizeRender-2.jpg
    FullSizeRender-2.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 459
Merhaba herkese, bende 10 şubatta ameliyat oldum bekir bey'e. Bir arkadaşım vasıtasıyla karşılaştım bekir sivri ile ve başka doktor araştırmasıda yapmadım. Uzun bir süre paylaşımlarını ve hasta yorumlarını takip ettim. Güven kısmı gerçekten çok zor bu yüzden tecrübemi paylaşmak istiyorum. Bekir beye ameliyat olmak isteyenlere yol olur. Karar kısmı zor oldu. çoğu kez git gel yaşadım ancak sonunda cesaret edip bu yola çıktım. Aklımda hep eskisinden ne kadar kötü olabilir ki düşüncesiyle. Bekir bey çok net biri. Burnunuzu görüyor ve yapabileceklerini söylüyor. Sonuçta bu insan işi hata payıda olabilir. Doktor bey bunun uyarısınıda yapıyor. Boş vaatler yok yani. Biz doğal bir uvzumuzun bile kusurlu olduğunu düşünerek ameliyat oluyoruz. Her insan işininde kusursuz olmayacağını düşünmek gerek. Bende bu yüzden beklentimi yüksek tutmamaya çalıştım.

Ameliyat ve ameliyat sonrası fiziksel olarak fazla ağrım olmadı. Sadece biraz sızlama. Birde üst damağım-dişlerim ağrıdı biraz. Tabiki ilk bir hafta koku tat nefes alma açısından zor geçti. Özellikle uyku çok problem oldu. Ancak 1 hafta sonra atel ve tamponlar çıkınca tekrar nefes alabildiğime şükrettim:KK70: Fiziksel açıdan değilde psikolojik olarak bu süreci atlatmak daha zor bence. Burnumu ilk alçılı gördüğümde burun ucum burun kanatlarıma göre çok yukarıda duruyordu bu gerçekten moralimi bozdu burnum çok kalkık oldu diye. Ancak bu atel ve tamponlardan kaynaklı yani ilk kendinizi öyle görünce benim gibi ağlamayın hemen :) Ameliyattan ilk çıktığımda yüzümde hiç şişlik ya da morarma yoktu ancak ameliyattan sonraki gün yüzüm ve gözlerim şişti hatta ilginç bi şekilde sol yanağımda şişti. Morarma değil ama göz altlarımda sarımsı yeşilimsi bereler oldu göz kapaklarımın üstüne kan oturdu biraz. Vücut yapısına göre herkes farklı etkileniyor. İlk hafta gerçekten çok mutsuzdum ama bir yandan da kendimi sakinleştirmeye çalıştım. Geçicek hepsi merak etmeyin. Alçım çıktığında bi kere ayna tuttular bakayım diye alışık olmadığım için burnum tuhaf geldi bana sonra hemen bantladı doktor anlamadım bile nasıl olduğunu yani.. Şuan hala bantlı. Pazartesi günü bantlarımda çıktığında tam sonucu görmüş olacağım. Bantlı hali hoş duruyor. Ama hala tam emin değilim tabi. Bunun için sonra tekrar yazacağım umarım güzel haber veririm:)

Burnumun yapısına gelecek olursam. Burun ameliyatlarında genelde kemerli ve burun ucu düşük burunlar daha çok düzeltiliyor. Benim burnumun problemi önden çok geniş olması ucu ve burun kanatlarımın çok etli olmasıydı. Beni korkutan birazda buydu. Doktor beyin hastalarını takip ediyordum ama benim gibi fazla örnek göremedim. Zaten doktor beyde diğer burunlara kıyasla burnumun işinin daha zor olduğunu, başka doktorların bu ameliyatı yapmayı kabul etmeyebileceklerini söyledi. Ben elimde fotoğraf doktor bey bu burnu istiyorum diyerekte gitmedim çünkü burnuma nasıl bir şeklin gidebileceğinden kendim bile emin değildim. Fotoğrafta göstereceğim burunun benim yüzüme gideceğinin garantiside yok sonuçta. Doktor bey örneklerle bana yapabileceklerini gösterdi bende ona bıraktım yapması gerekeni. Velhasıl kurtardı beni kocaman burnumdan :) Sonucu hala tam görmüş değilim. Ama biliyorum ki eskisinden daha iyi oldu. Benimde size tavsiyem doktor bey tabiki elinden geleni en iyi şekilde profesyonelce yapıyor, mutlu olmak, üzülmemek için beklentinizin ne olduğunu düşünün. Naçizane görüşüm herkese saygılar:)
Not: burnum biraz otursun fotoğrafta ekleyeceğim inşallah:)

Merhaba, burnumun en son ilk ayından fotoğraf atmıştım bunlarda 3. aydan

Eklentiler

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 466
CEVDET MURAT AKAGÜN En İyi Buruncu , Kimseyi Aramayın Boşuna Arkadaşlar. İnanılmaz Memnun Kaldım.

Bekirn beyin hastalri amleiayt sonrasi ssizde de instigrmada.ki hastalari.gibi.muhtesem.degisim oldu mu

Bekirn beyin hastalri amleiayt sonrasi ssizde de instigrmada.ki hastalari.gibi.muhtesem.degisim oldu mu
Bilmem ... bence degisim tam istedigim gibi oldu. Muhtesem diyemem. Yuzum ayni ama burun duzelmis digebilirim.
Bir butun ameliyati ile insan dunya guzeli olamaz bence

X