E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
Doktor Bey merhaba,
Oncelikle bizlere bu sayfada yardimci oldugunuz icin cok tesekkur ederim. Benim sorum burun ameliyatlari ile ilgili. Ben yurtdisinda (A.B.D) yasiyorum ve estetik burun ameliyatlari hakkinda pekcok doktorla gorustum. Ortalama bir ameliyatin suresi burada benim arastirmalarima gore 1,5 saati genelde gecmiyor. Turkiyedeki doktorlarla gorustugumde ise bu surenin 4 saati buldugunu hatta bazen gectigini ogrendim. Tabii hem solunum hem estetik amacli yapilan ameliyatlar uzun surebilir fakat sadece estetik nedenlerle yaptirilan bir ameliyatin 4 saati bulmasi fazla uzunca bir sure degil midir? Sure uzadikca hastanin iyilesme suresi de uzamaz mi? Sitemize katkinizdan dolayi tesekkur ederim.
merhaba doktor bey ben 1999 yılında rinoplasti ameliyatı geçirdim memnun kalmadığım gibi doktorumda memnun kalmadı ikinci ameliyatı uygun gördü 8 ay sonra ikinci ameliyatımı oldum ve sonuç yine iyi olamadı hafif eğrilik var ve burun deliklerimin simetrisi düzgün değil ve burnumun sağ kanadının ucuda düştü birde ben küçük bir trafik kazası geçirdim ve burnumun kemiğindede basıklıkla beraber ödem gibi bir şişkinlik oluştu tekrar rinoplastimi yoksa tip rinoplastimi benim için uygun olur
ben de 2006 da ameliyat oldum. korkunç oldu. çok yapay bir burnum var. İnsanlar sürekli estetik mi diye soruyo. Öğretmenim ben öğrenciler bile burnum üzerine iddaya giriyo ve estik mi diye soruyo. ikinciyi kesin yaptırcam. bana yardımcı olur musunuz. nereye gitsek siz de yanı şekildesiniz sanırım. ikimiz ortak bir doktor bulmalıyız. barış çakır diyolar sizce iyi mi
meraba, ben 4 gun once ameliyat oldum tampon koyulmadı burnuma.. Şimdi sag taraf arada acılıyo tekrar kapanıyo ama sol taraf ilk gunden beri kapalı. içerde et gibi birşey gozukuyormuş... bu ne olabilir. doktoruma ulasamadım ve kontrole gitmeme daha var. bu yüzden size danışayım dedim. simdiden tesekkurler...
Merhaba;
Prof.Dr.Ümit Filiz hakkında bir bilginiz varmı Murat bey?
merhaba sea1215.öncelikle çok üzüldüm.ameliyatının kötü geçmesinden.bende ameliyat oldum burnumdan yaklaşık 2 ay oldu.ben çok memnunum.ben araştırdım benim arkadaşım ameliyat olmuştu onu görünce bende oldum.benim hocam op.dr.bahadır imer.benim hocam süperrrrrrrrr.benim ameliyat olduğum kimse anlamıyo.beni tanıyanlar bile bi değişiklik olduğunu frkına varıyolar ama burnumdan olduğunu anlamıyolar.....o kadar doğal duruyo ki.....bence bernim doktorumla bi konuş....kesinlikle çok süper olduğunu anliceksin.....ben çok ama çok memnunum....sorunuz olursa memnuniyetle cevap verebilirim.....Op.Dr. Bahadır İmer Plastik Estetik Cerrahi Uzmanı Medicana Çamlıca Hastanesi
merhaba dokro bey. ben 17 martta burun ameliyyati oldum. ama hic memnun degilim, ben bakmak isterseniz resimleri ekleyebilirim, resimlere bakip bana yardimci olursaniz sevinirim. sizce 2. ameliyyat gerekiyor mu bana?
http://resimekle.gen.tr/viewimage.php?file=/uploads/lU082796.jpg
http://resimekle.gen.tr/viewimage.php?file=/uploads/rIJ83100.jpg
Merhaba doktor bey benimki hem deviasyon hem de estetik aslında estetik açıdan çok sorunlu bir burnum yok olmuşken tam olsun istiyorum . Doktorum kbbci bundan dolayı estetik açısından endişeliyim Hollanda’da, Belçika’da ve Amerika’da Fasiyal Plastik Cerrahi ve Burun Estetiği konusunda kurslara katılmış bir doktor bu beni rahatlatmalı mı ? bana kalırsa ona yaptırırım çünkü çok güvendim ona ama bu onun alanı diilse kendimi de feda edemem sonuçta . İkinci bir sorum daha var o da burnumun ucunu biraz kaldırıcağını söyledi ve ben evde elimle çok az dokunsam bile komik duruyorum hatta dudağım bile yukarı çekiliyor burdan bana yakışmııcagını anlayabilirmiyim ya da nasıl anlarım olup olmııcanı ? çünkü yandansa önden duruşu daha önemli benim için
doktor bey kardeşim 16 yaşında burnunu kendine acayip takıntı yapmış durumda. bütün psikolojisi burnuna odaklı diyebilirim...yaza 17 yaşında olucak burun estetiği olabilirmi? teşekkürler