Ben yaklaşık 5 ay önce Burun Estetik ameliyatı oldum Burun Sırtına ve ucuna müdehale ettiğini şöyledi dr. Yandan görünüşüm düzeldi evet ama benim daha çok problemim Burun ucumun eğri olmasıydı ama hala eğrilik olduğu gibi durmakta kıkırdağı hala eğri dr her gittiğimde zamanla düzelecek diyip duruyor benimde sinirlerim iyce laşka oldu okadar eziyeti boşuna çektim gibi geliyor ameliyat açık ameliyat şeklinde oldu şimdi 2. kez ameliyat olmak istiyorum ama iyce kötü olur diyede açıkcası korkuyorum ve sadece burun ucumun düzelmesini eğriliğinin gitmesini istiyorum, Acaba 2. ameliyat için ne kadar beklemem şart ve ikinci ameliyatla düzelirmi burnum?
cevabiniz icin xok tesekkur ederim. benim doktorum burnuma yeninden hic bisey yapilma ihtiyaci duymuyor. gayet guzel diyor. 1 yilin tamaminda cok guzel oluack diyor ama ben inanmiyorum. bir delik digerinden bayagi asagi yani egri duruyor, bence ameliyyatsiz duzelmesi mumkun degil. simdi sayin doktor eger ben tekrar amelyyat olursam sadece burun ucu mu olucak? bunun icin genel anestezimi uygulanacak? lokal anesteziyle yapilmasi mumkun mu? fiyati normal burun estetigi ameliyatiyla ayni mi? kusura bakmayin cok soru sordum
meraba... tuana doktorunun ismini yazabilirmisin??
merhabalar doktor bey
birkaç ay önce burnumu çarptım birgün sonra kbb dr.una gittim hamile olduğum için filim çekmeden kontrol etti ve burnun kırılmış düzeltmemiz lazım dedi. lokal anestezi bebeğine zarar vermez kırık kemiği düzeltelim dedi ama ben korktuğum için ameliyat masasından kalktım. şu anda burnumda eğrilik var ve şiş duruyo martta doğum yapcam bebeğimi emzirirken ameliyat olabilirmiyim ? birde sinüzüt sorunum var estetik cerrah ameliyatta onuda tedavi edebilirmi? teşekkür ederim
merhaba doktor bey,burun ameliyatı sonrasında burnumuzu ne kadar zaman darbelerden korumak gerekir.kemiklerin ve kıkırdakların tam kaynama süresi nedir?ameliyat sonrası hapşırmak,esnemek ve ağır kaldırmak burun şeklini etkilermi?teşekkürler
merhaba doktor bey,
daha önce de tip rinoplasti konusunda bu başlık altında sizden bilgi almıştım, bi sorum daha olacak.. okulum ara tatile girdiği zaman tip rinoplasti geçirmeyi düşünüyorum ancak fiyat konusunda tamamen bilgisizim... tip rinoplastide fiyat aralığı aşağı yukarı hangi miktarlar arasındadır?
bir de operasyon sonrasında iyileşme ne kadar sürede olur? cevaplarsanız çok sevinirim..
Merhaba doktor bey...
Ben tam bir hafta önce bugün burun ameliyatı oldum.. Rinoplasti, deviasyon ve estetik bir arada.
Ancak bugün akşam 1 saat kadar önce burnumun içini kulak kürdanı ile kremlerken sağ burun deliğimin içinden aşağı doğru inen bir et parçası gördüm. Çok korkuyorum. Anlam veremedim. Acaba içten bişey mi geldi diye düşündüm. Çünkü pıhtı değil bu. 4 gün önce çıktı tamponlarım. Ve küçük bir et parçası da değil, arkası var gibi... Çok korktum. Yeniden bir operasyon gerektirebilir mi bu.
Şimdiden teşekkür ederim...
Gördünüz parça; burun ameliyatı sırasında oluşturulmuş alt kesi kenarıdır. Kulak çubuğunu bunun üzerine sokmaya çalışmayınız. Korkulacak birşey değildir. Genellikle yeniden müdahale gerektirmez. Doktorunuza muayene olarak probleminiz hakkında daha net bilgi alabilirsiniz.
Saygılarımla,
Op.Dr.Orhan Murat Özdemir
Estetik Cerrah - Ankara
doktor bey ben burun ameliyat sonucundan hiç memnun kalmadım. en erken ne kadar sürede ameliyat edilebilir. sorunum da hidden columella.yandan ve önden bakıldığında kolumella görünmüyor bu da çirkin bi görüntü oluşturuyor.şu resimdeki burunlar gibi burnum maalesef.
Dr. Richard Ellenbogen Æ Revision Rhinoplasty Before and After Photos Hidden Columella
acaba bu durum düzelirmi. kıkırdak mı eklenmesi gerekir.eski haline döner mi?tşkler...
Merhaba Hocam...
Benim sorunum burun içindeki orta duvarın eğriliği. Burnumun içindeki orta duvar sağ tarafa doğru şiş sol tarafa doğru ise çukur. Sanırım bu bahsettiğim kısım kıkırdaktan oluşıyor. Bu geçici bir durummudur. Ameliyat olalı 14 gün oldu alçım çıkalı da 4 gün oldu. Herhangi bir müdahele gerektirir mi ? Saygılarımla