Burun estetigi doktoru ariyorum

Burun ameliyatında kesinlikle barış çakırı tavsiye ederim, kendisi aynı zamanda heykel traştır. Tıp litaretüründe çakır poligonları adıyla anılan bir teknik kullanıyor. Sayfasını mutlaka inceleyin. Arkadasıma gögüs buyutme operasyonu yaptı. 17 ocakta bende burun ucum için görüşmeye gideceğim, çok heyecanlıyım anlatamam 😍

aynen.. hayir gormedim.. bana gonderebilirmisin??

Arkadaşlar yeni üyeyim yana yakına doktor arıyorum burunlarınızı görebilirmiyim arkadaş olarak eklermisiniz rica etsem :)

aynen.. hayir gormedim.. bana gonderebilirmisin??

Albumde bursuru fotoraf var. 25 mesaj attiktan sonra fotoraflari görebilirsin.
Facebook'un varsa Dr Muhammed Dilber'in kendine ayit sayfasi var. Orda birkac fotoraf var. Ben Evin hanimla orda tanistim. Fotorafi vardi, bende kendisine mail gönderdim. Muhammed beyi öve öve bitiremiyor. 3 kardes ayni anda yaptirmislar, hepsi cok memnun.

merhabalar 3hfta önce dr abdülkadir göksel de burun ameliyatımı oldum.allaha şükür gayet iyiyim şişliklerim çok az.dr konusunu çok araştırdım.burdaki dr ların söylediği bizim diğerlernden farkımız yok sadece ameliyat yaptığımız hasta sayımız çok fazla diyorlar.benim size tavsiyem dr ların sitelernden yapmış oldukları burunları takip edin.dr abdülkadir bey de fotoğraf çok ve yorumlarıda görebilirsiniz bence videolarıda izleyin.

Dr. Ahmet Sönmez'i öneririm. Gerçekten sizi çok iyi dinliyor, muayene ediyor, ihtiyacı tespit ediyor. Ameliyatlarını Acıbadem Hastanesi'nde yapıyor. En kısa zamanda fotoğraflarını da paylaşacağım.

merhaba arkadaşım , boğaziçi tıp merkezini kesinlikle tavsiye etmiyoru, ben kulak burun boğaz üzerine prof olan selçuk inanlı'ya ameliyat oldum kendisi harward da estetik cerrahisi üzerine özel eğitim almış, plastik cerahların bazıları burnun dışını yapıp içini mahvediyor fakat selçuk bey her ikisi içinde çok başarılı ben ameliyat oldum arzu edersen resim yollarım
şididen geçmiş olsun

Merhaba,

Rinoplasti ameliyatı olmadan önce sizinle aynı endişelerle bir dolu doktor ile görüştüm.Sonrasında bir arkadaşımın referansı ile Prof.Dr.Selçuk İnanlı'ya gittim ve bu gün iyi ki gitmişim diyorum.
Bir kere;Çok samimi ve gerçekçi,asla hastalarına gökteki yıldızları vaad etmiyor ve sizin için en güzeli neyse onu söyleyip söylediğini gerçekleştiriyor.Pazarlama endişesi hiç yok,çünkü işinde çok iyi ve akademisyen olduğu için de çok etik davranıyor.Ameliyat bitmeden yani hastayı flasterlemeden burnun son görüntüsünü videoya kayıt edip hemen ameliyat çıkışı hastası uyanır uyanmaz aslında flasterler çıkıp,şişler indiğinde göreceği burnu gösteriyor.Bir estetik hastası için bundan daha büyük bir lüks var mı?Benim revizyon ameliyatımı yaptı ve ilk ameliyatımla arasında 100 kat konfor farkı vardı.Tabii ki muayene etmeden ücret bilgisi vermeycektir fakat 8000.-TL den başlıyor ve piayasadaki en iyi hekim diyebilirim.
Boğaziçi tıp merkezi fabrikasyon çalışıyor amiyane tabir ile,Selçuk Bey ise tamamen butik işçilikte.Ben isim veremiyorum karalama olmasın diye fakat sorduğunuz doktorlardan birine benim jinekologum ameliyat olmuş ve maalesef çok mutsuz

Bu arada ben de isterseniz resim gönderebilirim size.

Son düzenleme:
Ben Boğaziçi tıp merkezinde Amirali bey'e ameliyat oldum çok memnunum tavsiye ederim .

Bende birkaç ay önce Op. Dr. Cihan Uçar da burun ameliyatı oldum çok memnun kaldım. İstediğim gibi bir buruna ulaştım. Çok teşekkür ediyorum kendisine bir kez daha ilgisi ve fiyat konusunda yaptığı indirim için.

size kesinlikle ismail kuranı öneririm . çok deneyimli ve süper burunlar yapıyor

oncelikle gecmis olsun..bence fiyata takilmamalisin sonucta burun hem fonksiyonel hemde goruntu olarak cok onemli.ben 2 sene once ilk ameliyatimi olmustum tabi o zaman ne fiyat ne doktor arastirdim..ama sonuc beni ne fonksiyonel ne de goruntu olarak memnun etmedi..revizyon ameliyatinin zor oldugunu biliyor ve bu sefer dogru karar vermem gerektigini dusunuyordum.bayagi bi arastirdiktan sonra Emre İlhan i buldum ve reviyon ameliyatimi yapti..bugun 11.gunum olmasina ragmen kesinlikle dogru bi secim yaptigima inaniyorum..Emre bey asla isini aceleye getirmeyen,detaylara ve hastalarinin isteklerine onem veren ,ameliyat oncesi ve sonrasinda hastalariyla fazlasiyla ilgili bir doktor...ve kesinlikle aldigi ameliyat ucretinide fazlasiyla hakeden birisi..ben kesinlikle Emre İlhan diyorum gecmis olsun..

burun hem fonksiyonel hemde goruntu olarak cok onemli.ben 2 sene once ilk ameliyatimi olmustum tabi o zaman ne fiyat ne doktor arastirdim..ama sonuc beni ne fonksiyonel ne de goruntu olarak memnun etmedi..revizyon ameliyatinin zor oldugunu biliyor ve bu sefer dogru karar vermem gerektigini dusunuyordum.bayagi bi arastirdiktan sonra Emre İlhan i buldum ve reviyon ameliyatimi yapti..bugun 11.gunum olmasina ragmen kesinlikle dogru bi secim yaptigima inaniyorum..Emre bey asla isini aceleye getirmeyen,detaylara ve hastalarinin isteklerine onem veren ,ameliyat oncesi ve sonrasinda hastalariyla fazlasiyla ilgili bir doktor...ve kesinlikle aldigi ameliyat ucretinide fazlasiyla hakeden birisi..ben kesinlikle Emre İlhan diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…