Burun estetigi doktoru ariyorum

Onceki ve sonraki haliniz. Kusura bakmayin cok fazla mesaj paylasiyorum cunku 25 mesaj yazmadan hic bi fotograf goremiyorum..

Bende Emre Ilhana ameliyat olmayi dusunuyorum. Muayene ucreti aliyormu? Bilginiz var mi?

hayır emre bey muayne ücreti almıyor:) tasarım yapacağı zaman 300 tl alıyordu değişmediyse :) onu da ameliyat ücretinden düşüyor olacağınız zaman 300tl eksik alıyor yani :) ben emre ilhana oldumm çooook memnunum 2 sene oldu ve kalın deriliyim ona rağmen burnum çok güzel şekil aldı istediğim gibi küçük ve kalkık oldu:) annem ve kız kardeşimde emre beye oldu onlar doğal olsun istedi onlarda çok memnun görmek isteyen ekleyebilir özel albümümde fotoğraflarımız var :)

selam canım. bende 21 yaşımdayım geçtiğimiz kasımın 30'unda boğaziçi tıp merkezi'nde- (beşiktaş) ameliyatımı oldum. çok korktum canım çok yanıcak sıkıntı çekicem diye ama hiç zennettiğim gibi bişey yaşamadım. Türkiyeye ameliyat kararı ile geleceksen eğer kesinlikle İsmail BAYRAM'ı bul. şuan boğaziçi tıp merkezinde görev yapıyo. eli çok hafif çok dikkatli bi doktor tabi böyle olduğundan iyileşme de çok kolay oluyo. tam iki ay oldu ben ameliyat olalı ödemimin çoğu gitti ve çok üşütmediğim müddetçe rahatça nefes alabiliyorum. ücreti 2400 normalde 2750 %10 indirim yapıldı. ameliyatım 2 buçuk saat sürdü şuan çok çok iyiyim.. adam aldığı her kuruşu hakediyo

Ben de arıyorum ama bulamıyorum.Revizyon konusunda tatmin olduğum bir isim çıkmadı daha.İlk ameliyat sonuçlarına bakıyorum mükemmel, ama revizyon ameliyatlarına bakıyorum başarısız..çoğu doktor böyle.

ne yapacağımı bilmiyorum.

canım foto ekliyeblrlmsnnnn

sadece emre ilhan diyorum kizlar cok basarili bir doktor

Merhaba, Dr un uzun ismini öğrenebilir miyim??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…