Iyi aksamlar,
ben 21 yasindayim ve Hollandada yasiyorum. Kucuklugumden beri burun estetigini dusunuyorum ama hic cesaret edemedim. Hollandada iki tane klinik var herkes taniyor ve cok iyi doktorlar calisiyor. Bu kliniklerde yaklasik 9000 TL oduyorsun ve benim icin cok para. Tabiki benim sagligim en onemli ama bu foruma baktiktan sonra cok degisik fiyatlar gordum ve hatta bazi doktorlarla emaille yazistim bile. Hollandada tum kliniklerin internet sayfasinda fiyatlar ve cok resimler var. Onceki ve sonraki profillerden. Ben bunu turk kliniklerde hic goremiyorum ve email yazarken bile istedigim resimleri alamiyorum. Sadece 1 doktordan on profilden resim alabildim. Benim icin on ve yan profil cok onemli istedigim buruna kavusmak icin. En dogal burun yapan doktoru ariyorum..
Email yazistigim doktorlar ve fiyatlari:
Bogazici tip merkezi: 2500 TL (10% nakit indirim)
Ismail Kuran: 2750 EURO
Emre Ilhan: 8000 TL
Emre Ilhan ve obur doktorlarin arasindaki fark cok buyuk. Benim simdi merak ettigim gercekten cok fark varmi yoksa doktor Ilhanin sosyal medyada aktif oldugu icinmi bu fiyati sorabiliyor.
Burda ameliyat olmak istersem 9000 TL odemem lazim. Emre Ilhana muhayene olmak istesem ameliyat ayri ucak biletim ve otelde yaninda geliyor ve ozaman ayni fiyata denk geliyorum.
Umarim bana bu konuda biraz ilgi verebilirsiniz.