Burun estetigi doktoru ariyorum

bmelisa

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
9
0
6
34
İstanbul
Iyi aksamlar,

ben 21 yasindayim ve Hollandada yasiyorum. Kucuklugumden beri burun estetigini dusunuyorum ama hic cesaret edemedim. Hollandada iki tane klinik var herkes taniyor ve cok iyi doktorlar calisiyor. Bu kliniklerde yaklasik 9000 TL oduyorsun ve benim icin cok para. Tabiki benim sagligim en onemli ama bu foruma baktiktan sonra cok degisik fiyatlar gordum ve hatta bazi doktorlarla emaille yazistim bile. Hollandada tum kliniklerin internet sayfasinda fiyatlar ve cok resimler var. Onceki ve sonraki profillerden. Ben bunu turk kliniklerde hic goremiyorum ve email yazarken bile istedigim resimleri alamiyorum. Sadece 1 doktordan on profilden resim alabildim. Benim icin on ve yan profil cok onemli istedigim buruna kavusmak icin. En dogal burun yapan doktoru ariyorum..

Email yazistigim doktorlar ve fiyatlari:

Bogazici tip merkezi: 2500 TL (10% nakit indirim)
Ismail Kuran: 2750 EURO
Emre Ilhan: 8000 TL

Emre Ilhan ve obur doktorlarin arasindaki fark cok buyuk. Benim simdi merak ettigim gercekten cok fark varmi yoksa doktor Ilhanin sosyal medyada aktif oldugu icinmi bu fiyati sorabiliyor.

Burda ameliyat olmak istersem 9000 TL odemem lazim. Emre Ilhana muhayene olmak istesem ameliyat ayri ucak biletim ve otelde yaninda geliyor ve ozaman ayni fiyata denk geliyorum.

Umarim bana bu konuda biraz ilgi verebilirsiniz.

Bende senin gibi arayis icindeyim. Ben Isvecte yasiyorum. Burda doktorlar iyi yapamiyorlar. Burda ameliyat oldum, hic istedigim gibi olmadi. Simdi revizyon icin doktor ariyorum ve ilgimi ceken Emre Ilhan ve Muhammed Dilber oldu.
Bende senin gibi dusunmeden duramiyorum. Cok iyi olduklari icinmi fiyatlar yuksek yoksa cok populer olduklari icinmi?

Emre Ilhan mutlaka iyi bir doktordur ama kendisini cok iyi satmayi biliyor sosyal medyada. Hatta instagrami bile var ve resimler cekiliyor ameliyat ettigi kisilerle. Bence bu kadar yuksek fiyat sorma nedeni bundanda kaynaklaniyor. Hangi konuda iyi yapmiyorlar? Burda iyi bir doktor buldum ama korkuyorum kendi kafasina gore 'dogal' burun yapicak diye. On profilden hic birsey degistirmiyor sadece yandan duzlestiriyor..

Buraki doktorlar hic önden burun guzel durmasi icin caba göstermiyorlar. Birtek yandan iyi olsun onlar icin yeter. Isveclilerin fazla problemli burunlari olmadigi icin, doktorlarin fazla tecrubesi yok. Orta doguda bu konuda doktorlarimiz daha tecrubeliler.

Burda aynen oyle :) Sadece yandan.. Cok zor ya doktor bulmak, siz kac yasindasiniz?

Burda aynen oyle :) Sadece yandan.. Cok zor ya doktor bulmak, siz kac yasindasiniz?

Ben 30 yasindayim.
Yanima bi arkadas bulsam, hemen Muhammed Dilbere veya Emre Ilhana revizyona gideceyim. Istanbulu hic tanimadigim icin, acikcasi koskocaman bi sehirde ben yanliz korkarim.

geçmiş olsn öncelikle fiyat konusuna gelince haklısın popüler olduğu için o kadar cok para istiyorlar bazı doktorlar iyi araştırmanı öneririm ben 2.ameliyatımı oldum 11.gün gayette memnum öyle cok para vermeye gerek yok sadece iyi araştırmanızı önerim umarım istediğiniz burna kavuşursunuz.

selin sen kime oldun acaba merak ettim

Bnde iyi bir doktor arıyorum Emre ilhanın randevuları çok dolu

Canım doktor seçmi burun ameliyatında en önemli ve en zor konu. Bu forum sitesinde Emre İlhan, Abdülkadir Göksel ve Muhammet Dilber çok popülerler. Bence hepsinin ayrı bir tarzı var. Aralarında en doğal burnu bence Abdülkadir Göksel yapıyor. Ben kendisine ameliyat olalı 2 yılı geçti ame burada da birçok ameliyat olan hastası var. ameliyat öncesi ve sonrasındaki kontrollere gittiğimde de yurtdışından gelen birsürü hastası vardı. Şu andaki fiyatı konusunu net bilmiyorum ama 7000Tl civarındaydı geçen sene. Sen yine de araştırıp kendi içine sinen doktoru bulacaksın ama bence bu doktorları araştırmanda yarar var. Buradaki resimlerden gördüğüm kadarıyla Emre Bey ve Muhammet Bey daha kavisli ve kalkık burunlar yapıyorlar. Göksel Hoca yüzü inceleyip ona göre burun şekline karar veriyor. Türkiyede doktorların web sayfalarında ameliyat öncesi sonrası fotoğrafları yok. Ama istersen facebook tan op.dr.a.goksel sayfasından Goksel Hocanın ameliyat ettiği hastalarıyla çektirdiği fotoğrafları görebilirsin. Ben de dahil birçok hastasıyla fotoğrafı var orada. Burada yazan ecemali ve zky78 de Goskel beyin hastaları onlara da danışablirsin canım. Hakkında hayırlısı. Umaraım istediğin gibi bir burnun olur. Ben çahsen burnumdan çok memnunum.

Günlerdir ariyorum aklima yatan isimler ya cok pahali ya cok dolu ya cart ya curt.artk sıkılmaya basladim ameliyat korkum bile gitti o derece sıkıldim bi turlu karar veremiyorum sonucu hüsran olacak diye daha cok korkuyorum şu işi bi atlatsamda bende ohh be dünya varmış desem.salih emre üregeni arastiriyorum simdi hakkinda olumlu yazilar okudum bir sonraki randevuda ona olucak sanirim

Bende, hemen gitsem yaptirsam diyordum.
Sen Muhammed Dilberin fotoraflarini gördunmu? Cok guzel ve dogal yapiyor. Isvecten bir bayanla konustum facebookta, Muhammed beyi aradiktan sonra hemen operasyon gunu ayarlamis. Bir hafta icinde ameliyet olmus 3 ay önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…