Bende senin gibi arayis icindeyim. Ben Isvecte yasiyorum. Burda doktorlar iyi yapamiyorlar. Burda ameliyat oldum, hic istedigim gibi olmadi. Simdi revizyon icin doktor ariyorum ve ilgimi ceken Emre Ilhan ve Muhammed Dilber oldu.
Bende senin gibi dusunmeden duramiyorum. Cok iyi olduklari icinmi fiyatlar yuksek yoksa cok populer olduklari icinmi?
Emre Ilhan mutlaka iyi bir doktordur ama kendisini cok iyi satmayi biliyor sosyal medyada. Hatta instagrami bile var ve resimler cekiliyor ameliyat ettigi kisilerle. Bence bu kadar yuksek fiyat sorma nedeni bundanda kaynaklaniyor. Hangi konuda iyi yapmiyorlar? Burda iyi bir doktor buldum ama korkuyorum kendi kafasina gore 'dogal' burun yapicak diye. On profilden hic birsey degistirmiyor sadece yandan duzlestiriyor..
Buraki doktorlar hic önden burun guzel durmasi icin caba göstermiyorlar. Birtek yandan iyi olsun onlar icin yeter. Isveclilerin fazla problemli burunlari olmadigi icin, doktorlarin fazla tecrubesi yok. Orta doguda bu konuda doktorlarimiz daha tecrubeliler.
Burda aynen oyle :) Sadece yandan.. Cok zor ya doktor bulmak, siz kac yasindasiniz?
geçmiş olsn öncelikle fiyat konusuna gelince haklısın popüler olduğu için o kadar cok para istiyorlar bazı doktorlar iyi araştırmanı öneririm ben 2.ameliyatımı oldum 11.gün gayette memnum öyle cok para vermeye gerek yok sadece iyi araştırmanızı önerim umarım istediğiniz burna kavuşursunuz.
Bnde iyi bir doktor arıyorum Emre ilhanın randevuları çok dolu
Burda aynen oyle :) Sadece yandan.. Cok zor ya doktor bulmak, siz kac yasindasiniz?
Ben 30 yasindayim.
Yanima bi arkadas bulsam, hemen Muhammed Dilbere veya Emre Ilhana revizyona gideceyim. Istanbulu hic tanimadigim icin, acikcasi koskocaman bi sehirde ben yanliz korkarim.
Ben Emre beye mail gönderdim daha cevap gelmedi. Baya meskul galiba.
Bende gönderdim cnm asistanıylada iletişime geçtim ama myıstan öncesine muayene vermiyolar ameliyatıda agustos gibi yapabiliyorlarmış :/
Bende gönderdim cnm asistanıylada iletişime geçtim ama myıstan öncesine muayene vermiyolar ameliyatıda agustos gibi yapabiliyorlarmış :/
hadi yaaa uffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?