• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetigi doktoru ariyorum

Onceki ve sonraki haliniz. Kusura bakmayin cok fazla mesaj paylasiyorum cunku 25 mesaj yazmadan hic bi fotograf goremiyorum..:43:

Bende Emre Ilhana ameliyat olmayi dusunuyorum. Muayene ucreti aliyormu? Bilginiz var mi?

hayır emre bey muayne ücreti almıyor:) tasarım yapacağı zaman 300 tl alıyordu değişmediyse :) onu da ameliyat ücretinden düşüyor olacağınız zaman 300tl eksik alıyor yani :) ben emre ilhana oldumm çooook memnunum 2 sene oldu ve kalın deriliyim ona rağmen burnum çok güzel şekil aldı istediğim gibi küçük ve kalkık oldu:) annem ve kız kardeşimde emre beye oldu onlar doğal olsun istedi onlarda çok memnun görmek isteyen ekleyebilir özel albümümde fotoğraflarımız var :)

Iyi aksamlar,

ben 21 yasindayim ve Hollandada yasiyorum. Kucuklugumden beri burun estetigini dusunuyorum ama hic cesaret edemedim. Hollandada iki tane klinik var herkes taniyor ve cok iyi doktorlar calisiyor. Bu kliniklerde yaklasik 9000 TL oduyorsun ve benim icin cok para. Tabiki benim sagligim en onemli ama bu foruma baktiktan sonra cok degisik fiyatlar gordum ve hatta bazi doktorlarla emaille yazistim bile. Hollandada tum kliniklerin internet sayfasinda fiyatlar ve cok resimler var. Onceki ve sonraki profillerden. Ben bunu turk kliniklerde hic goremiyorum ve email yazarken bile istedigim resimleri alamiyorum. Sadece 1 doktordan on profilden resim alabildim. Benim icin on ve yan profil cok onemli istedigim buruna kavusmak icin. En dogal burun yapan doktoru ariyorum..

Email yazistigim doktorlar ve fiyatlari:

Bogazici tip merkezi: 2500 TL (10% nakit indirim)
Ismail Kuran: 2750 EURO
Emre Ilhan: 8000 TL

Emre Ilhan ve obur doktorlarin arasindaki fark cok buyuk. Benim simdi merak ettigim gercekten cok fark varmi yoksa doktor Ilhanin sosyal medyada aktif oldugu icinmi bu fiyati sorabiliyor.

Burda ameliyat olmak istersem 9000 TL odemem lazim. Emre Ilhana muhayene olmak istesem ameliyat ayri ucak biletim ve otelde yaninda geliyor ve ozaman ayni fiyata denk geliyorum.

Umarim bana bu konuda biraz ilgi verebilirsiniz.

selam canım. bende 21 yaşımdayım geçtiğimiz kasımın 30'unda boğaziçi tıp merkezi'nde- (beşiktaş) ameliyatımı oldum. çok korktum canım çok yanıcak sıkıntı çekicem diye ama hiç zennettiğim gibi bişey yaşamadım. Türkiyeye ameliyat kararı ile geleceksen eğer kesinlikle İsmail BAYRAM'ı bul. şuan boğaziçi tıp merkezinde görev yapıyo. eli çok hafif çok dikkatli bi doktor tabi böyle olduğundan iyileşme de çok kolay oluyo. tam iki ay oldu ben ameliyat olalı ödemimin çoğu gitti ve çok üşütmediğim müddetçe rahatça nefes alabiliyorum. ücreti 2400 normalde 2750 %10 indirim yapıldı. ameliyatım 2 buçuk saat sürdü şuan çok çok iyiyim.. adam aldığı her kuruşu hakediyo :34::34::34:

Ben de arıyorum ama bulamıyorum.Revizyon konusunda tatmin olduğum bir isim çıkmadı daha.İlk ameliyat sonuçlarına bakıyorum mükemmel, ama revizyon ameliyatlarına bakıyorum başarısız..çoğu doktor böyle.

ne yapacağımı bilmiyorum.

selam canım. bende 21 yaşımdayım geçtiğimiz kasımın 30'unda boğaziçi tıp merkezi'nde- (beşiktaş) ameliyatımı oldum. çok korktum canım çok yanıcak sıkıntı çekicem diye ama hiç zennettiğim gibi bişey yaşamadım. Türkiyeye ameliyat kararı ile geleceksen eğer kesinlikle İsmail BAYRAM'ı bul. şuan boğaziçi tıp merkezinde görev yapıyo. eli çok hafif çok dikkatli bi doktor tabi böyle olduğundan iyileşme de çok kolay oluyo. tam iki ay oldu ben ameliyat olalı ödemimin çoğu gitti ve çok üşütmediğim müddetçe rahatça nefes alabiliyorum. ücreti 2400 normalde 2750 %10 indirim yapıldı. ameliyatım 2 buçuk saat sürdü şuan çok çok iyiyim.. adam aldığı her kuruşu hakediyo :34::34::34:

canım foto ekliyeblrlmsnnnn

Iyi aksamlar,

ben 21 yasindayim ve Hollandada yasiyorum. Kucuklugumden beri burun estetigini dusunuyorum ama hic cesaret edemedim. Hollandada iki tane klinik var herkes taniyor ve cok iyi doktorlar calisiyor. Bu kliniklerde yaklasik 9000 TL oduyorsun ve benim icin cok para. Tabiki benim sagligim en onemli ama bu foruma baktiktan sonra cok degisik fiyatlar gordum ve hatta bazi doktorlarla emaille yazistim bile. Hollandada tum kliniklerin internet sayfasinda fiyatlar ve cok resimler var. Onceki ve sonraki profillerden. Ben bunu turk kliniklerde hic goremiyorum ve email yazarken bile istedigim resimleri alamiyorum. Sadece 1 doktordan on profilden resim alabildim. Benim icin on ve yan profil cok onemli istedigim buruna kavusmak icin. En dogal burun yapan doktoru ariyorum..

Email yazistigim doktorlar ve fiyatlari:

Bogazici tip merkezi: 2500 TL (10% nakit indirim)
Ismail Kuran: 2750 EURO
Emre Ilhan: 8000 TL

Emre Ilhan ve obur doktorlarin arasindaki fark cok buyuk. Benim simdi merak ettigim gercekten cok fark varmi yoksa doktor Ilhanin sosyal medyada aktif oldugu icinmi bu fiyati sorabiliyor.

Burda ameliyat olmak istersem 9000 TL odemem lazim. Emre Ilhana muhayene olmak istesem ameliyat ayri ucak biletim ve otelde yaninda geliyor ve ozaman ayni fiyata denk geliyorum.

Umarim bana bu konuda biraz ilgi verebilirsiniz.

sadece emre ilhan diyorum kizlar cok basarili bir doktor

geçmiş olsn öncelikle fiyat konusuna gelince haklısın popüler olduğu için o kadar cok para istiyorlar bazı doktorlar iyi araştırmanı öneririm ben 2.ameliyatımı oldum 11.gün gayette memnum öyle cok para vermeye gerek yok sadece iyi araştırmanızı önerim umarım istediğiniz burna kavuşursunuz.

Merhaba, Dr un uzun ismini öğrenebilir miyim??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back