Yeni olduysanız normaldir sizin nasıl geçti ameliyatınız?
Yuvarlak derken daha sivri mi istiyordun ? Birde ameliyattan önce nasıl bi burun istediğini detaylı göstermiş miydin? Ona rağmen mi yuvarlak oldu?
Burun kalkıklığının zamanla düzeldiğini duydum ama ucunun uzadığını duymadım canımKendi burnum sivriydi bana yakisanda o sadece bi fotograf gosterdim oda cok yuvarlak bi burun degildi bilmiyorum ben mi anlatamadim kendi istedigimi yoksa duzelcek mi suan da cok uzgunum tecrubesi olanlar burdan yazarsa sevinirim
Burun kalkıklığının zamanla düzeldiğini duydum ama ucunun uzadığını duymadım canımbilen birileri belki daha net cevap verebilir..
Hayır ben Mayıs,Haziran arası olucamSiz ameliyat oldunuz mu
Hayır ben Mayıs,Haziran arası olucam
Canım o 500 lira kaporası 6 binin içinde mi? Yoksa 6 bine ekstra olarak 500 kapora mı?herkese merhaba, şuan ameliyat için anlaşma aşamasındayım. Yurtdışından geleceğim 9-10 şubat için randevu ve ameliyat tarihi belirledi bekir beyin asistanı sadece kesinleştirmem kaldı. Ama gerçekten çok korkuyorum. Yapacağım tercih ileriki hayatımı etkileyecek diye stres oluyorum sonra da şimdikinden daha kötü mü olacak sanki burnum diyorum kendime araftayım yani.. Merak edenler için ameliyat fiyatı 6bin lira dedi beşyüz lirada ameliyat için kapora yatırmam gerekiyormuş.
son olarak ameliyat fotoğraflarınızı önceki ve sonraki haliyle benimle de paylaşabilir misiniz acaba?
ekstra ücret olarak ödenecekCanım o 500 lira kaporası 6 binin içinde mi? Yoksa 6 bine ekstra olarak 500 kapora mı?
Tamam teşekkür ederin:)ekstra ücret olarak ödenecek
burnun alçıdan çıktığı ilk aylarla bir kaç ay sonrası çok değişiyor doktor beyin attığı fotoğraf yanıltmasın sizi bence çünkü o kişi yeni ameliyat olmuştur muhtemelen burun daha şiştir. benim tarihimde 10 şubata kesinleşti evet kolay bir karar değil ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum umarım herkes istediğine kavuşurArkadaşlar bende bugün en son attığı burnu hiç beğenmedim. Önden çok mu geniş duruyor sanki?
çenede ve dudakta da birşey var mı canım senin ? sanki ilk ve son foton farklı..Bu site bana karar vermemde çok yardimci oldu. Bende baska kizlara yardimci olmak isterim. Oncesi ve sonrasi fotosu.
:))Eki Görüntüle 1735260
Hiçbir sorun olmaz ben reglimin 3.gününde oldum ameliyat.bayanlar ameliyat olacağım gün reglimin son günü olucak gibi görünüyor takvime göre..sizce bir sakıncası vs olur mu ?nasıl olur?
nasıl oluyor ya ameliyata , ameliyat önlüğü ile giriliyor sadece değil mi? ped , iç çamaşırı vs. izin veriyorlar mı hijyen açısından..kusura bakma şu ana kadar hiç ameliyat olmadığım için soruyorum..Hiçbir sorun olmaz ben reglimin 3.gününde oldum ameliyat.
Benim izin verdiler. Sütyen ve iç çamaşırımla girdim ameliyata yani(pedde vardı). Doktor herhangi bi sorun teşkil etmiceğini söylemişti öylede oldu çok şükürnasıl oluyor ya ameliyata , ameliyat önlüğü ile giriliyor sadece değil mi? ped , iç çamaşırı vs. izin veriyorlar mı hijyen açısından..kusura bakma şu ana kadar hiç ameliyat olmadığım için soruyorum..
burun fotonu görebilir miyim canım özelden de atabilirsin ?Benim izin verdiler. Sütyen ve iç çamaşırımla girdim ameliyata yani(pedde vardı). Doktor herhangi bi sorun teşkil etmiceğini söylemişti öylede oldu çok şükür
Ben o gün hastanede bile kalmadım 4 saat sonra taburcu oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?