mrb arkadaslar.. cuma gunu saat 4 te ameliyata girdim ve 7bucukta odamdaydim.. sakinlestirici istemedim, ameliyathaneye gule oynaya gittim desem inanmazsnz belki ama cidden oyleydim.. son bi kez ameliyathanede doktorumla konustuk ve damar yolu actilar.. aradan 1 dk gecmeden duyma hissimi kaybettgmi hissettm ve sonrasini hatirlamiyorum :) ameliyattan sonra uyandigmda donuyodum resmen, oyle bi titremk yoktur ve sonra kustum.. ablmin soyledgne gore kandi diyo.. ilk istedgm su oldu ama maalesef ki veren olmadi
4 Saat beklmn gerk dediler ve bnm icn en zor an oydu tabii bi de agizdan nefes almak.. inanin su icnce cok rahatladim.. cumartesi sabah tamponlari cikardilar.. aci vermedi ama tuhaf bi histi :) benm en buyuk dezavantajim cildim cok hassas ve suanda gozlerim, yanaklarim cok sis.. ve gozlerim mosmor, bugun biraz acildi gozlerim.. burnm deseniz ilk gun iiydi ama suan o da sis :) o yuzden burnm hakknda bisi diyemicm ama eskisinden ii oldugu suphesiz.. alciyla bile dogal gorunuyo :)) dikislerim aciyo tabii arada ama doktorum bi merhm verdi ve diksleri kuru birakma hep merhem sur dedi.. allaha cok sukur ameliyati atlattim inanin o isin en kolay yaniymis.. carsamba gunu alci cikacak.. ablamin evinde net olmadgndan nete giremiyorum ama boyle arada tlfdan girip yazicam.. zeyn_a ve opra da ameliyat olcklardi sanirim... onlara ve bilmedgm yakin zmnda ameliyat oln arkadaslara gecms olsun... ameliyat olacklar da gec kalmadan doktor secimini ii sekilde yaparak ameliyat olsunlar... ben g.antep te prof dr mehmet mutaf a oldum ve iiki de onu tercih etmisim.. su halde dahi cok memnunum..