Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bende 3 gün önce burun ameliyatı oldum hem kbb doktoru girdi ameliyatıma hem plastik cerrahi.kbb doktoru burun içi problmlerimi çözdü plastik cerrahide estetik kısmını.epey bir morardım ama bugün 3.günüm morluğum hiç kalmadı sadece yüzüm şiş ağrı sızı yok ilk gün ağrı kesicilerle zaten atlatılıyor burun ucum çok güzel görünüyor muntazam birde alçım çıksın bakalım merakla bekliyorum.

çok geçmiş olsun...benimde burun içi ve burun dışında yamukluk var.ameliyat olcam ama hala doktoruma karar verebilmiş değilim. estetik üzerine de uzmanlık almış kbb ci mi olmalı direk estetik uzmana mı ameliyat olmalıyım o kısma bir türlü karar veremedim...

çok geçmiş olsun...benimde burun içi ve burun dışında yamukluk var.ameliyat olcam ama hala doktoruma karar verebilmiş değilim. estetik üzerine de uzmanlık almış kbb ci mi olmalı direk estetik uzmana mı ameliyat olmalıyım o kısma bir türlü karar veremedim...

mrb arkadaslar.. cuma gunu saat 4 te ameliyata girdim ve 7bucukta odamdaydim.. sakinlestirici istemedim, ameliyathaneye gule oynaya gittim desem inanmazsnz belki ama cidden oyleydim.. son bi kez ameliyathanede doktorumla konustuk ve damar yolu actilar.. aradan 1 dk gecmeden duyma hissimi kaybettgmi hissettm ve sonrasini hatirlamiyorum :) ameliyattan sonra uyandigmda donuyodum resmen, oyle bi titremk yoktur ve sonra kustum.. ablmin soyledgne gore kandi diyo.. ilk istedgm su oldu ama maalesef ki veren olmadi :KK43: 4 Saat beklmn gerk dediler ve bnm icn en zor an oydu tabii bi de agizdan nefes almak.. inanin su icnce cok rahatladim.. cumartesi sabah tamponlari cikardilar.. aci vermedi ama tuhaf bi histi :) benm en buyuk dezavantajim cildim cok hassas ve suanda gozlerim, yanaklarim cok sis.. ve gozlerim mosmor, bugun biraz acildi gozlerim.. burnm deseniz ilk gun iiydi ama suan o da sis :) o yuzden burnm hakknda bisi diyemicm ama eskisinden ii oldugu suphesiz.. alciyla bile dogal gorunuyo :)) dikislerim aciyo tabii arada ama doktorum bi merhm verdi ve diksleri kuru birakma hep merhem sur dedi.. allaha cok sukur ameliyati atlattim inanin o isin en kolay yaniymis.. carsamba gunu alci cikacak.. ablamin evinde net olmadgndan nete giremiyorum ama boyle arada tlfdan girip yazicam.. zeyn_a ve opra da ameliyat olcklardi sanirim... onlara ve bilmedgm yakin zmnda ameliyat oln arkadaslara gecms olsun... ameliyat olacklar da gec kalmadan doktor secimini ii sekilde yaparak ameliyat olsunlar... ben g.antep te prof dr mehmet mutaf a oldum ve iiki de onu tercih etmisim.. su halde dahi cok memnunum..

mrb arkadaslar.. cuma gunu saat 4 te ameliyata girdim ve 7bucukta odamdaydim.. sakinlestirici istemedim, ameliyathaneye gule oynaya gittim desem inanmazsnz belki ama cidden oyleydim.. son bi kez ameliyathanede doktorumla konustuk ve damar yolu actilar.. aradan 1 dk gecmeden duyma hissimi kaybettgmi hissettm ve sonrasini hatirlamiyorum :) ameliyattan sonra uyandigmda donuyodum resmen, oyle bi titremk yoktur ve sonra kustum.. ablmin soyledgne gore kandi diyo.. ilk istedgm su oldu ama maalesef ki veren olmadi :KK43: 4 Saat beklmn gerk dediler ve bnm icn en zor an oydu tabii bi de agizdan nefes almak.. inanin su icnce cok rahatladim.. cumartesi sabah tamponlari cikardilar.. aci vermedi ama tuhaf bi histi :) benm en buyuk dezavantajim cildim cok hassas ve suanda gozlerim, yanaklarim cok sis.. ve gozlerim mosmor, bugun biraz acildi gozlerim.. burnm deseniz ilk gun iiydi ama suan o da sis :) o yuzden burnm hakknda bisi diyemicm ama eskisinden ii oldugu suphesiz.. alciyla bile dogal gorunuyo :)) dikislerim aciyo tabii arada ama doktorum bi merhm verdi ve diksleri kuru birakma hep merhem sur dedi.. allaha cok sukur ameliyati atlattim inanin o isin en kolay yaniymis.. carsamba gunu alci cikacak.. ablamin evinde net olmadgndan nete giremiyorum ama boyle arada tlfdan girip yazicam.. zeyn_a ve opra da ameliyat olcklardi sanirim... onlara ve bilmedgm yakin zmnda ameliyat oln arkadaslara gecms olsun... ameliyat olacklar da gec kalmadan doktor secimini ii sekilde yaparak ameliyat olsunlar... ben g.antep te prof dr mehmet mutaf a oldum ve iiki de onu tercih etmisim.. su halde dahi cok memnunum..

canım çok geçmiş olsun..bitti gitti sonunda..beğenmene ve iyi olmana çok sevindim..ben de çok iyiyim, çok şükür..

Canımm çok çok geçmiş olsun bende saat 4 de girdim.Ameliyat işin en kolay tarafıymış gerçekten. Bugün tamponlarım çıktı o nasıl bir histir ya.Sanki burnumdan vakumla herşeyi çekip aldı canım doktorum.Nasıl bir rahatlamak anlatamam.Uyudum gelir gelmez valla yine ara ara pıhtıdan tıkanıo ama temizleniyor şükür.Atlattık valla şuan alçım var benimki haftaya çıkacak ama şuan çok şirin gözüküo.Yalnız bende çok hassas ciltli olduğum için morardım ve şiştim.Yanakların maşallahı var :KK70: Tüm olmuş arkadaşlarıma sabır ve geçmiş olsunlarımı iletiyorum :)

canım çok geçmiş olsun..bitti gitti sonunda..beğenmene ve iyi olmana çok sevindim..ben de çok iyiyim, çok şükür..

Canımm çok çok geçmiş olsun bende saat 4 de girdim.Ameliyat işin en kolay tarafıymış gerçekten. Bugün tamponlarım çıktı o nasıl bir histir ya.Sanki burnumdan vakumla herşeyi çekip aldı canım doktorum.Nasıl bir rahatlamak anlatamam.Uyudum gelir gelmez valla yine ara ara pıhtıdan tıkanıo ama temizleniyor şükür.Atlattık valla şuan alçım var benimki haftaya çıkacak ama şuan çok şirin gözüküo.Yalnız bende çok hassas ciltli olduğum için morardım ve şiştim.Yanakların maşallahı var :KK70: Tüm olmuş arkadaşlarıma sabır ve geçmiş olsunlarımı iletiyorum :)

ayy cok sevindim sizler adina da.. opracimmm sorma suan kendimi taniyamiyorum yanklarimin sisnden.. once gozlerm sisti morardi, dunden bu yana da gozlerimin ici kanlandi ve yanklarim sisti :) suanki goruntu ben diilim sanki yani gececegini bilmesem kafayi yerim :p : )

benim en büyük şansım tamponsuz ve hiç morarmadan ameliyattan çıkmam oldu sanırım..sadece burnum biraz uyuşuk ve şiş tabi ki..onun dışında oldukça iyiyim..bu durum da galiba biraz dr.un çalışma tarzıyla alakalı..neyse sonunda burunlarımız istediğimiz gibi olsun da..

benim en büyük şansım tamponsuz ve hiç morarmadan ameliyattan çıkmam oldu sanırım..sadece burnum biraz uyuşuk ve şiş tabi ki..onun dışında oldukça iyiyim..bu durum da galiba biraz dr.un çalışma tarzıyla alakalı..neyse sonunda burunlarımız istediğimiz gibi olsun da..

kime ameliyat oldunuz?tamponla ameliyat olanlar çok zorluk yaşıyorlarmış diye duydum.tamponsuz ameliyat yapan dr. pek yok gibi...

kime ameliyat oldunuz?tamponla ameliyat olanlar çok zorluk yaşıyorlarmış diye duydum.tamponsuz ameliyat yapan dr. pek yok gibi...

ben teoman doğana ameliyat oldum..çok çok çok memnunum..çok doğru bi karar verdiğimi düşünüyorum..albümüme baktıysan koyduğum resimler ameliyattan çıktıktan sonra ve ertesi güne ait..bugün 5. günüm, şişliklerim sadece burnumda kaldı, yüzümde hiç yok artık, morluğum zaten sıfır..narkozdan ayılırken çok kustuğum için baskıdan biraz kanadı burnum, o yüzden içi tortu doldu, eğer kanamasaydı o da olmiicaktı..ama zaten hemen ertesi sabah banyo yaptım, yapabilirsin dedi dr.um..banyoda bayaa yumuşadı o tortular ve çoğu çıktı..perşembe günü bandajım da çıkıcak, o zaman yeni fotolar koyarım mutlaka..nefes alışım gayet iyi ve nerdeyse bütün mimiklerimi yapabiliyorum..sadece kaşlarımı kaldırırken bandajlar biraz aşağı çekiyo..onun dışında burun kanatlarımı bile oynatabiliyorum şu an..:nazar:

ayy cok sevindim sizler adina da.. opracimmm sorma suan kendimi taniyamiyorum yanklarimin sisnden.. once gozlerm sisti morardi, dunden bu yana da gozlerimin ici kanlandi ve yanklarim sisti :) suanki goruntu ben diilim sanki yani gececegini bilmesem kafayi yerim :p : )

:KK70: aynen canım yanaklar tosun tosun gözlerim geçmeye başladı şiş kalmadı sadece sarımsı lekeler var.Benimde sol gözüm kanlı oda o taraftan et aldılar baya benim ondan oldu sanırım.Sonumuz çok iyi olsun tatlım :)

:KK70: aynen canım yanaklar tosun tosun gözlerim geçmeye başladı şiş kalmadı sadece sarımsı lekeler var.Benimde sol gözüm kanlı oda o taraftan et aldılar baya benim ondan oldu sanırım.Sonumuz çok iyi olsun tatlım :)

insallah cnm yaa.. su sislerim inseydi yaa.. bugun canm siklmaya basladi inan :KK43: gzlerimn kanlNmasi, morarmasi: yanaklarimn sisi yetmezms gibi bugun bi farkettim ki ust dudagin ic kismida kanlanma ile morarma arasi halde.. :/ Uff yaa gerci doktorum demisti ve ben de kendimi biliyorum da cok hassas bi yapiya sahibm ama yine de insan bi an ince kurtulmk istiyo bu halden... yarin alcm cikack bakalm..

Canım sıkma canını geçer hepsi zaten eminim yavaş yavaş geçmeye başlamıştır.Bugün dizi izlerken ağlayasım tuttu.Bişey olmaz di mi kızlar?küççük şeyleri takıyorum kafama:/

tamponsuz ameliyat nasil oluyor?tampon kani durdurmak icin degilmi?isteye mi bagli bu?

Son düzenleme:
tamponsuz ameliyat nasil oluyor?tampon kani durdurmak icin degilmi?isteye mi bagli bu?

benim dr.um muayeneye gittiğimde tamponsuz çalıştığını söylemişti zaten..onu seçmemdeki en önemli nedenlerden biri de buydu..gerçi ben kansız çıktım ameliyattan..sadece narkozun etkisiyle kusarken biraz kanadı..ama sonra durdu ve bi daha da kanamadı..

bugün hayatımın en güzel günlerinden biri çünkü alçım çıktı.. ve sonuç.. muhteşemmmmm :) dr hüseyin altun.. kesinlikle tavsiye ediyorum kızlar..bugün yarın resimlerimi yüklüycem..ufak bir bandaj var burnumda ama ona rağmen çok güzel görünüyorrr :))) darısı ameliyat olmayı düşünenlerin başına..

tatlım kaç gun sora cıkarıyolar

kızla ben dün ameliyatımı oldum..aynı gün çıktım hastaneden..akşam 22:00 civarı evdeydim..aslında biraz geciktim çünkü narkozdan sonra çok kustum maalesef..ama başkaları da vardı yanımda ameliyattan çıkmış, onlar hiç kusmadı..bünyeye bağlı sanırım..hala başım dönüyo bugün..hep narkozun etkileri bunlar..burnun nasıl oldu derseniz, şu an hiç bişi anlamadım..zaten tampon koymadı dr.um..tamponsuz çalışıyo..sadece burnumun üstünde sargı bezi gibi bişi var..biraz şiştim ama morluk yok denecek kadar az..benim burnumda çok sorun yoktu zaten, biraz ucuyla oynanacak ve küçülecekti..ama şu an hiç değişik bi burun göremiyorum..acaba ödemden mi? ne dersiniz? resimlerimi de koyucam en yakın zamanda

gecmiş olsun tatlımm

kızlar bişi sorucam: şu an normal olarak burnumun ucu çok sert ve uyuşuk..bu, orda hala ödem olduğu anlamına gelen bi durum mu? yani bu sertlik ve uyuşukluk gidince mi burnun şekli tam oturmuş oluyo? çünkü henüz çok da küçülmüş görünmüyo gözüme..bugün ameliyat olalı 7 gün oldu..biliyorum çok erken ama aklıma takıldı işte..ucu ile oynanıcaktı burnumun, o yüzden şiştir di mi?

merhaba arkadaslar,ben yeni üyeyim burun estetiği olan arkasaların resimlerini nasıl görebiliriz,yardımcı olabilir misiniz,şimdiden teşekkürler...

X