Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

arkadaşlar saat 2 de hastaneye yatışım yapılıyor ve saat 4 de ameliyat oluyorum.. dua edin bana

kızlar ben burun estetiği olucam ama narkozdan çok korkuyorum hiç bi sağlık problemım yok sadice zayıfım bıraz bide tanpondan korkuyorum bangkokda yaptırcam nasıl anlatıcamıda bilmıyorum :KK43:

kızlar ben burun estetiği olucam ama narkozdan çok korkuyorum hiç bi sağlık problemım yok sadice zayıfım bıraz bide tanpondan korkuyorum bangkokda yaptırcam nasıl anlatıcamıda bilmıyorum :KK43:

canım ben de zayıfım. yani ameliyat olduğumda zayıftım. şimdi bebek var karnımda :) neyse zayıflık narkoz için sorun değil. ama bangkok niye? ya çok uzak bangkok üstünden hongkonga gittim ben oradan biliyorum aktarmalı uçak git git bitmiyor. o halde nasıl döneceksin ki türkiyeye? sağlam halimle perişan oldum yollarda. şimdi nemlidir acayip. alçılarla nem falan çok zor olur.

diğer konularına baktım. canım senin yaşın itibarı ile bu ameliyatı olman doğru değil. sen daha büyüyceksin. boyun uzayacak, kemiklerin büyüyecek... türkiyede bu yaşta yapmıyorlar diye mi bangkok a gidiyorsun? hiç gittin mi sen bangkok'a?

aman güzelim. çok pişman olursun bak. yüzün daha oturmadı senin hem canın yanar hem çirkin olur ileride burnun. hem 2. ameliyatı olmak zorunda kalırsın üstelik düzelmeyebilir.

en azından 19 olmayı bekle. kilo da alacaksın. emin ol alacaksın. 18-19da gör bak. senin yaşında o kadar ince olmann sebebi daha ergensin vücuun oturmadı. kalçan göğsün tam genişlemedi.

19una kadar bekle. ünide yaptırırsın burnunu. yüzün de oturmuş olur pişman da olmazsın.

kızla ben dün ameliyatımı oldum..aynı gün çıktım hastaneden..akşam 22:00 civarı evdeydim..aslında biraz geciktim çünkü narkozdan sonra çok kustum maalesef..ama başkaları da vardı yanımda ameliyattan çıkmış, onlar hiç kusmadı..bünyeye bağlı sanırım..hala başım dönüyo bugün..hep narkozun etkileri bunlar..burnun nasıl oldu derseniz, şu an hiç bişi anlamadım..zaten tampon koymadı dr.um..tamponsuz çalışıyo..sadece burnumun üstünde sargı bezi gibi bişi var..biraz şiştim ama morluk yok denecek kadar az..benim burnumda çok sorun yoktu zaten, biraz ucuyla oynanacak ve küçülecekti..ama şu an hiç değişik bi burun göremiyorum..acaba ödemden mi? ne dersiniz? resimlerimi de koyucam en yakın zamanda

geçmiş olsun yaa şişlik için erken yorum yapma benm 20 gün falan oldu gün geçtikçe iniyo güzelleşiy ilk delikleri kocamandı şimdi şekilleniyo sanki ucu hala top :KK70: alıştım ben artık zamanla güzel olur canım

geçmiş olsun yaa şişlik için erken yorum yapma benm 20 gün falan oldu gün geçtikçe iniyo güzelleşiy ilk delikleri kocamandı şimdi şekilleniyo sanki ucu hala top :KK70: alıştım ben artık zamanla güzel olur canım

sağol hayatım..evet delikleri koskocaman şu anda..ucu da top gibi..oysa ilk çıktığımda ameliyattan çok güzeldi bence..neyse hepimizinki güzelleşicek inşallah..bişi sorucam, bu dikişler eriyo mu? yoksa dr. mu alıyo acaba?

Birkac sene önce volleybol takimindayken burnumu kirdim ve sag tarafa yilikma oldu. 2 Hafta önce Doktora gittim ve Nazal Septum oldugunu söyledi, böyle bir ameliyat geciren oldumu, olduysa eger, bana yardimci olabilir mi? Herhangi hava alma, verme problemi cekmiyorum ama burnumun sekli beni mahfetidiyor, bazen utanc bile duyuyorum, simdi bunu yaptirmayi düsünüyorum acaba birisi yardimci olabilir mi bu konuda?

nazal septum ile ilgili bir bilgim yok. bende darbeye bağlı şekil bozukluğu, sağa kemik eğriliği(deviasyon), solda da son senelerde oluşan etler vardı. kbb-estetik bir arada oldu. hem nefes alabiliyorum hem şekli düzeldi. seni bu denli rahatsız ediyorsa kesinlikle öneririm. şahsen ameliyatımdan çok memnunum.

sağol hayatım..evet delikleri koskocaman şu anda..ucu da top gibi..oysa ilk çıktığımda ameliyattan çok güzeldi bence..neyse hepimizinki güzelleşicek inşallah..bişi sorucam, bu dikişler eriyo mu? yoksa dr. mu alıyo acaba?

cnm ben 4. gün gittim dikiş aldırmaya şu burnun kesi yeri var ya ordan 2 dikiş aldı diğer içteki dikişler eriyo dedi ama erimedi sanırım seffaf bi plastik ip görüyorum çok minik erir heralde :KK70:

kızlar burun için dikişleri kendiliğinden düşüyor, gidiyor. dışında var ise onları alır.

burun içi dikişleri de sanırım 15-20gün sürüyor emin değilim ama 15.günümde hala minicik geliyordu içeriden.

benim burnumun icindeki dikislerim 6 gün sonra alindi, yaklasik 20 gün sonra da burnumu temizlerken burnumun icinden dikis ipi cikti, galiba kendi kendileri cözülüp düsüyor icindeki dikisler

pardon burnumun disindaki dikisler 6 gün sonra alindi demek istedim, icindekiler temizlerken düstü.

burun ameliyatı sonrası ile ilgili yeni bir bölüm açsakta nelere dikkat ettiğimizi anlatsak.....çok soran oluyor ....ben doktorumun sitesinin adını verip uzun uzun anlatmıyorum
xxxxxxxxxxx...birisi[/url] açsada konussak:)))

Son düzenleyen: Moderatör:
offf kızlar ama bu burnumun ucundaki dikişler çok acıyo..nasıl alınıcak ya? şimdiden korkmaya başliyim o zaman ben

bende 3 gün önce burun ameliyatı oldum hem kbb doktoru girdi ameliyatıma hem plastik cerrahi.kbb doktoru burun içi problmlerimi çözdü plastik cerrahide estetik kısmını.epey bir morardım ama bugün 3.günüm morluğum hiç kalmadı sadece yüzüm şiş ağrı sızı yok ilk gün ağrı kesicilerle zaten atlatılıyor burun ucum çok güzel görünüyor muntazam birde alçım çıksın bakalım merakla bekliyorum.

X