Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar saat 2 de hastaneye yatışım yapılıyor ve saat 4 de ameliyat oluyorum.. dua edin bana
hadi bakalım..dualarımız seninle canım[/QUOTE
tesekkur ederm cnm korku sardi beni simdi yatiyorummm
kızlar ben burun estetiği olucam ama narkozdan çok korkuyorum hiç bi sağlık problemım yok sadice zayıfım bıraz bide tanpondan korkuyorum bangkokda yaptırcam nasıl anlatıcamıda bilmıyorum
kızlar ben burun estetiği olucam ama narkozdan çok korkuyorum hiç bi sağlık problemım yok sadice zayıfım bıraz bide tanpondan korkuyorum bangkokda yaptırcam nasıl anlatıcamıda bilmıyorum
kızla ben dün ameliyatımı oldum..aynı gün çıktım hastaneden..akşam 22:00 civarı evdeydim..aslında biraz geciktim çünkü narkozdan sonra çok kustum maalesef..ama başkaları da vardı yanımda ameliyattan çıkmış, onlar hiç kusmadı..bünyeye bağlı sanırım..hala başım dönüyo bugün..hep narkozun etkileri bunlar..burnun nasıl oldu derseniz, şu an hiç bişi anlamadım..zaten tampon koymadı dr.um..tamponsuz çalışıyo..sadece burnumun üstünde sargı bezi gibi bişi var..biraz şiştim ama morluk yok denecek kadar az..benim burnumda çok sorun yoktu zaten, biraz ucuyla oynanacak ve küçülecekti..ama şu an hiç değişik bi burun göremiyorum..acaba ödemden mi? ne dersiniz? resimlerimi de koyucam en yakın zamanda
geçmiş olsun yaa şişlik için erken yorum yapma benm 20 gün falan oldu gün geçtikçe iniyo güzelleşiy ilk delikleri kocamandı şimdi şekilleniyo sanki ucu hala top alıştım ben artık zamanla güzel olur canım
Yarın ameliyat oluyorum dua edin bana kızlar:)
arkadaşlar saat 2 de hastaneye yatışım yapılıyor ve saat 4 de ameliyat oluyorum.. dua edin bana
geçmiş olsun kızlar..
sağol canım şuan nefes almaya çalışıyorum zor iş valla ağrı sızı yok ama tampon yorucu baya :/
sağol hayatım..evet delikleri koskocaman şu anda..ucu da top gibi..oysa ilk çıktığımda ameliyattan çok güzeldi bence..neyse hepimizinki güzelleşicek inşallah..bişi sorucam, bu dikişler eriyo mu? yoksa dr. mu alıyo acaba?