- 10 Şubat 2012
- 49
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mammek onzilemesiz oldun nasil memnunmusun. benimde doktor dogru olmadigini soyledi ama ben isterdim
Kızlar ameliyat olup olmama konusunda kararsızım özellikle yandan kötü görünüyo sizce ameliyatı düşünmeli miyim.. fındık burunları çok seviyorum ama ameliyattan korkuyorum açıkçası :44:
arkdşlr burda kbb ya hem deviasyon hem estetk oln varmı memnunmusunuz ssk ile ücret ne kadar
canım eşim de alnın burunla birleştiği yerdeki yan kemikleri ellemeyip biraz törpülemediği için kızıyor bu işlerde biraz doktorun insafına kalıyor bu işler çünki hergün burun ameliyatı olmuyorsunki mecburen doktora güvenmek zorunda kalıyosun zaten hepsi aynı şeyi der en az altı ayda oturur diye . neyse inşallah istediğin gibi olur geçmiş olsun.
Teşekkür ederim canım. Hani çok değişmesin istiyordum, sadece gülünce oynayan burun ucum düzelsin filan istiyordum. Yapılanlar biraz fazla geldi o yüzden. Bugün 4. gün, açık teknikle oldum ben. Gittim o yüzden iz kalır filan diye de contractubex aldım bugün. Umarım kalmaz.
Açık teknikle olanlar, izin iyileşim sürecinin nasıl olduğunu paylaşabilirler mi?
merhaha 25 gün önce burun estetiği oldum hiç bir tasarım yapılmadı.amaa mutluyum :)
arkdşlr burda kbb ya hem deviasyon hem estetk oln varmı memnunmusunuz ssk ile ücret ne kadar
Ben de bu yaz ameliyat olacağım.Aslında benim amacım estetik değildi çünkü nefes alamıyorum ama burnum 2-3 yıl içinde sağa doğru hafif eğildi ama fotograflarda onden çok belli oluyor. Yazın olma diyenler çok fazla , bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
ben oldum estetik dediğn zaman ikisini olmak aynı sey yani aynı fiyat
Merhaba ben yeni üye oldum burun ameliyatı olmak istiyorum aynı zamanda çenemi de düzelttirmeyi düşünüyorum aranızda
her iki ameliyatı olan var mı?
bir kez yaptırdım burun estetiği.. ama şimdi baya bi kilo verince burum yine büyük gözükmeye başladı :)) yine mi yaptırsam diye düşünmüyor değilim :))
bende ento kbb dal merkezinde estetik düşünüyorum.Burnum kemerli ve ucu düşük acaba sgk estetikle ilgili olunca bu kuruluşta bir kısmını karşılıyor mu?Hiç entoda sgk ile anlaşmalı burun estetiği yaptıran var mı?
benim durumum burun sırtımda eğrilik olması..
Merhaba arkadaslar, bn burda yenıyım ve gec size katıldıgım ıcın ıcerıklere goz attıkca daha fazla üzüldüm. bnde burnumdan sıkayetcıyım kemikli değil ama yuzume yakısmıyor. estetık fiyatları nekadar 2012 de bılen arkadaslarımız varmı? bn nuri soysala yaptrmak istiyorum. aranızda ameliyat olan varmı nuri soysaldan?
ya benım yandakı burun kanatlarım burnumun ucuna gore çok aşağıda duruyor gecermı kızlar bu ya :S:S:Skalkıklıkmı kı şimdi bu en alt tarafıda çok sert kıkırdakmı kı eklenmış ama burun ucuma bırşey yapmayın demıştım ben acaba orda dıkış oldugu için mi ole of ya bıktım vallahı