Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ben tasarımı yaptırıp oldum ama şunu söyliyim tasarımlı halini çok beğenmemiştim doktorumda zaten tasarımla aynı olmayacağını tasarımın similizasyon olduğunu aldanmamak gerektiğini söylemişti bugün 15. günüm ve gayet memnunumm özellikle sağlık sorunu olanlar vakit kaybetmesinler burundan nefes almak çok güzel bir duyguymuş.şeklide önemli tabi özgüveni etkliyor

arkdşlr burda kbb ya hem deviasyon hem estetk oln varmı memnunmusunuz ssk ile ücret ne kadar

var eşim oldu ama neyini öğrenmek istedin anlamadım şöyle cevap vereyim sgk deviasyonu karşılar ancak estetik olayını karşılamaz hocalarla anlaşıyorsun estetiğe ayrı ücret ödüyorsun oda heralde en iyi ihtimalle 1000 liradan başlar diye düşünüyorum eşim özelde estetiği 2500 civarıydı sanırsam ödediğimiz ücret.

canım eşim de alnın burunla birleştiği yerdeki yan kemikleri ellemeyip biraz törpülemediği için kızıyor bu işlerde biraz doktorun insafına kalıyor bu işler çünki hergün burun ameliyatı olmuyorsunki mecburen doktora güvenmek zorunda kalıyosun zaten hepsi aynı şeyi der en az altı ayda oturur diye . neyse inşallah istediğin gibi olur geçmiş olsun.

bende doktorma sordum inceltilirse dogal olmaz diyodu

Teşekkür ederim canım. Hani çok değişmesin istiyordum, sadece gülünce oynayan burun ucum düzelsin filan istiyordum. Yapılanlar biraz fazla geldi o yüzden. Bugün 4. gün, açık teknikle oldum ben. Gittim o yüzden iz kalır filan diye de contractubex aldım bugün. Umarım kalmaz.

Açık teknikle olanlar, izin iyileşim sürecinin nasıl olduğunu paylaşabilirler mi?

açk teknikde şişler dha uzn sureyle iniyomus ama dha kolay olan yontemmiş

bir kez yaptırdım burun estetiği.. ama şimdi baya bi kilo verince burum yine büyük gözükmeye başladı :)) yine mi yaptırsam diye düşünmüyor değilim :))

Ben de bu yaz ameliyat olacağım.Aslında benim amacım estetik değildi çünkü nefes alamıyorum ama burnum 2-3 yıl içinde sağa doğru hafif eğildi ama fotograflarda onden çok belli oluyor. Yazın olma diyenler çok fazla , bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

kışın olmak dha yararlı cunku bnde gecn yaz olcaktım doktorum tavsiye etmedi sonbahar ayarını bekle dedi yazın güneş ışınlarındn lekeler kalabiliyms burnunda

bir kez yaptırdım burun estetiği.. ama şimdi baya bi kilo verince burum yine büyük gözükmeye başladı :)) yine mi yaptırsam diye düşünmüyor değilim :))

benim durumum burun sırtımda eğrilik olması..

bende ento kbb dal merkezinde estetik düşünüyorum.Burnum kemerli ve ucu düşük acaba sgk estetikle ilgili olunca bu kuruluşta bir kısmını karşılıyor mu?Hiç entoda sgk ile anlaşmalı burun estetiği yaptıran var mı?

sgk bi kısmını karşılıyo estetiğn ama kbb olursa hepsini karşılıyo bilgn olsn

benim durumum burun sırtımda eğrilik olması..

bede de ayıydı.. hatta kırık vardı burumda.. nefes de alamıyordum.. 1 sene çok güzel geçti, sonra oğluşum tekmeler fln atınca yine nefes alamıyorum gibime geliyor.. sabaha kadar ağzı açık uyuyorum..

Merhaba arkadaslar, bn burda yenıyım ve gec size katıldıgım ıcın ıcerıklere goz attıkca daha fazla üzüldüm. bnde burnumdan sıkayetcıyım kemikli değil ama yuzume yakısmıyor. estetık fiyatları nekadar 2012 de bılen arkadaslarımız varmı? bn nuri soysala yaptrmak istiyorum. aranızda ameliyat olan varmı nuri soysaldan?

hastaneye gore değisr devlet özel farklı

ya benım yandakı burun kanatlarım burnumun ucuna gore çok aşağıda duruyor gecermı kızlar bu ya :S:S:Skalkıklıkmı kı şimdi bu en alt tarafıda çok sert kıkırdakmı kı eklenmış ama burun ucuma bırşey yapmayın demıştım ben acaba orda dıkış oldugu için mi ole of ya bıktım vallahı

gecer sabret bekle :d

X