Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım benim . inşallah sende en kısa zamanda ameliyatını olursun şimdiden geçmiş olsun burda sorularına cevap verecek bir çok arkadaş var .
Ben de bu yaz ameliyat olacağım.Aslında benim amacım estetik değildi çünkü nefes alamıyorum ama burnum 2-3 yıl içinde sağa doğru hafif eğildi ama fotograflarda onden çok belli oluyor. Yazın olma diyenler çok fazla , bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
merhaba arkadaslar;
8 agustos gunu ali duman ile burun ameliyati olacagim.ameliyatim lazer destekli yapilacak ve internet uzerinden ali bey tasarim yapamyacagini muayene sonrasi ancak bir tasarim yapabilecegini,ama elimde varsa tasarim ona göre de hareket edecegini bildirdi.oysa ben tasarim yapamiyorum 1 aydir ugrastim indirmedigim programlar kalmai ama basaramadim.size özelden resimlerimi yollasam yada hotmailden bana yüzüme uygun bir tasarim yapabilecek arkadas varmi aramizda.en azindan sizde fikir vermis olursunuz.cok tesekkür ederim sevgiyle kalin.
Kızlar ameliyat olup olmama konusunda kararsızım özellikle yandan kötü görünüyo sizce ameliyatı düşünmeli miyim.. fındık burunları çok seviyorum ama ameliyattan korkuyorum açıkçası :44:
Ben de kesinlikle yazın olma derim. Tampon vs zor olur, hoş doktora göre değişiyor benimki hemen ertesi gün çıkarmıştı rahat nefes alabilmiştim ama olsun. İlk bir hafta rahat duş alamıyorsun vs yazın zor olur, e bir de bir kaç ay dikkatli olmak lazım havuz, deniz vs de zor olur gibi sanki, güneş de cabası :)
Merhaba arkadaşlar ben 18 yaşındayım ve Ankara'da oturuyorum. Kendimi bildim bileli burnum nefes almamı engelliyor, sadece ağzımdan alabiliyorum. Büyük, kemerli bir burnum var. Anlayabileceğiniz gibi, büyük bir ameliyat lazım. Ancak doktor bulamıyorum, bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Acaba ne kadara oldun, bir de ameliyat öncesi burnunun nasıl görünebileceğine dair bir önizleme verebiliyor mu?
Amin teşekkür ederim inşallah olucak