Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben de bu yaz ameliyat olacağım.Aslında benim amacım estetik değildi çünkü nefes alamıyorum ama burnum 2-3 yıl içinde sağa doğru hafif eğildi ama fotograflarda onden çok belli oluyor. Yazın olma diyenler çok fazla , bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Ben de bu yaz ameliyat olacağım.Aslında benim amacım estetik değildi çünkü nefes alamıyorum ama burnum 2-3 yıl içinde sağa doğru hafif eğildi ama fotograflarda onden çok belli oluyor. Yazın olma diyenler çok fazla , bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Ben de kesinlikle yazın olma derim. Tampon vs zor olur, hoş doktora göre değişiyor benimki hemen ertesi gün çıkarmıştı rahat nefes alabilmiştim ama olsun. İlk bir hafta rahat duş alamıyorsun vs yazın zor olur, e bir de bir kaç ay dikkatli olmak lazım havuz, deniz vs de zor olur gibi sanki, güneş de cabası :)

merhaba arkadaslar;
8 agustos gunu ali duman ile burun ameliyati olacagim.ameliyatim lazer destekli yapilacak ve internet uzerinden ali bey tasarim yapamyacagini muayene sonrasi ancak bir tasarim yapabilecegini,ama elimde varsa tasarim ona göre de hareket edecegini bildirdi.oysa ben tasarim yapamiyorum 1 aydir ugrastim indirmedigim programlar kalmai ama basaramadim.size özelden resimlerimi yollasam yada hotmailden bana yüzüme uygun bir tasarim yapabilecek arkadas varmi aramizda.en azindan sizde fikir vermis olursunuz.cok tesekkür ederim sevgiyle kalin.

merhaba ameliyat oldunuz mu

Kızlar ameliyat olup olmama konusunda kararsızım özellikle yandan kötü görünüyo :KK43: sizce ameliyatı düşünmeli miyim.. fındık burunları çok seviyorum ama ameliyattan korkuyorum açıkçası :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar ameliyat olup olmama konusunda kararsızım özellikle yandan kötü görünüyo :KK43: sizce ameliyatı düşünmeli miyim.. fındık burunları çok seviyorum ama ameliyattan korkuyorum açıkçası :44:

canım bunu biz diyemeyiz ama. senin ne istediğin önemli. tereddütlerin varsa. beklemeni öneririm. benim burnum çirkindi. 28yaşıma kadar hiç düşünmedim. ne zamanki artık nefes alamaz duruma geldim kbb şarttı olmuşken estetik de istedim. nefes problemim olmasaydı yaptırmazdım ben. çok da çirkindi burnum ama kendime yakıştırıyordum. çok daha az görsel sorunlu burun sahipleri burunlarından nefret ediyor... kişiye göre değişir. sokağa çıkmayan var burnunu taktığı için.

sen şu halinle kendini beğeniyorsan yaptırma. bir sürü güzel kadın var bakıyorsun çok mu güzel burunları hayır ama taşıyorlar. ben 28yaşıma kadar hep "bu çirkin burunla bile ne güzelim başkası olsa taşıyamazdı" derdim.

Iyi aksamlar kizlae. Ben Antalyadan yaziyoryum. Antalyada burun estetik yaptirmak isteyenler Koray beyle goruse bilirler. 1 sene icinde karar verdiyim doktor o oldu.

Ben de kesinlikle yazın olma derim. Tampon vs zor olur, hoş doktora göre değişiyor benimki hemen ertesi gün çıkarmıştı rahat nefes alabilmiştim ama olsun. İlk bir hafta rahat duş alamıyorsun vs yazın zor olur, e bir de bir kaç ay dikkatli olmak lazım havuz, deniz vs de zor olur gibi sanki, güneş de cabası :)

Baska şehirde okuduğum için maalesef yazın olmak zorundayım, demek söylenenler doğruymuş .Zorlanacağım ama yapacak bir şey yok :)

kızlar adanada bildiğiniz iyi bir kbb uzmanı var mı . benım burun etim sürekli büyüyor sinüslerimde öyle. amelıyat olmustum burnum cok şişti olmadan önce o kucucuk burun patlıcan burnu olmstu resmen :KK43: doktor görurgormez amelıyat dedı . oldum hep tıkanıktı burnum baya rahatladım 2 yıl.. 5 yıl oluyor .suan burnum eskisi gibi şişmeye basladı ve kenarlardan agrı yapıyor doktor tekrarlayabılır demıstı.. sımdı iyi bir kbb ciye gtmek istiorum . bırde ben bu burun şişliğimden cok rahatsızım ( acaba etten dolayımı sinüslerimden dolayımı.. takıntı halıne getrdım resmen . halbuki küçücükk tü :KK43: cok mutsuzum gercekten bana yardımcı olursanız cok tesekkur ederm sımdıden tesekkür edeerim

slm hatunlar :))) ameliyat ssürecini merak edenler için anlatayım bize
bugün ameliyat olalı tam 1 hafta oldu.gecn hafta perşembe 10.30 da ameliyat girdim yaklaşık 4 saat sürdü ameliyatım.genel anestesiyle oldum.uyandığımda burnumdan nefes almaya çalıştığımdan panikledim.bi 5 dk sürdü.neyse odaya çıjktım aksam 8e kadar yemek ve su yasak en son gece 12de yemiştim.ama serumlar açlığı hissettirmiyo.bu arada ağrı sızı yok sadce bacaklarınız tutmuyo biraz.bide ağızdan nefes aldığınız için ilk günler su bile içemiyorsunuz gece uyku tutmadı ilk gün sabahı zor ettim.ağzıma bişe gelio diyordum meğer tamponlarım ağzıma gelmiş.ikinci gün o tampon çekildi en acı veren kısım bu yenisi koyuldu ama canımdan can gitti bağırdım.ilk gün şişlikler olmazken sabaha karsı yüzüm gözüm şişti. sıkı bi psikoloji gerek kızlar çünkü aynaya baktığınızda HAYIRRRRRRR deme ihtimaliniz çok yüksek.ben kendi kendime saydım aklıma yanayım, keşke demeye başladım...bi gece hastanede yattım.3 gün yiyip içmeye basladım.kızlar iki çeşit tampon kullanılıo normal ve silikon.normal olanlar 3 gün alındı.ama burundan nefes alamıyorsunuz.ayrıca 1 hafta boyunca gece uykuyu unutun ağız açık uyumaya çalıştığınızdan her yarım saatte uyanıp su içiosunuz.neyse bugün 1 hafta oldu benim ve alçı dikiş ve silikon tamponlar da çıktı.burnumdan nefes almayı özlemişim valla.aman kızlar maşallah diyin :KK70: hafya pazartesi de bandajlar alınacak ve bitio.gözlerimin altı yeşil göz kapağım mor hafif.o kötü şişlikler 3.gün gecti.bugün ise sadece burnmun yan tarafında çok az kaldı.
kızlar tüm süreç bu merak ettikleriniz varsa cevaplayabilirim.
hepimize geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar ben 18 yaşındayım ve Ankara'da oturuyorum. Kendimi bildim bileli burnum nefes almamı engelliyor, sadece ağzımdan alabiliyorum. Büyük, kemerli bir burnum var. Anlayabileceğiniz gibi, büyük bir ameliyat lazım. Ancak doktor bulamıyorum, bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhaba arkadaşlar ben 18 yaşındayım ve Ankara'da oturuyorum. Kendimi bildim bileli burnum nefes almamı engelliyor, sadece ağzımdan alabiliyorum. Büyük, kemerli bir burnum var. Anlayabileceğiniz gibi, büyük bir ameliyat lazım. Ancak doktor bulamıyorum, bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Canım gazı üniversitesinden Prof. Dr. Osman LAtifoglu na ameliyat oldum ben yaklasik 1 ay once gayet memnunum Tavsiye ederim

Acaba ne kadara oldun, bir de ameliyat öncesi burnunun nasıl görünebileceğine dair bir önizleme verebiliyor mu?

Acaba ne kadara oldun, bir de ameliyat öncesi burnunun nasıl görünebileceğine dair bir önizleme verebiliyor mu?

4000 tl ye oldum bana tasarım yapmadı doktorum ama ben çok gerekli görmüyorum tasarımı çünkü tasarımla aynısı olmaz gibime geliyor çünkü photoshopla yapılabilecekler de sınırlı

O önizleme bence gerekli, benim annem önizlemesiz yaptırdı ve burnundan hiç memnun da değil.

X