Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ay bı de o asama var dı mı :S dur daha ben tamponları taktım kafaya onlardan kurtulayım alcı cıkması ve de masaj aşamasına takcam sonra kafayı sonrasında kendın de masaj yapıcaksın unutma,tabı doktorun kadar sıkmazsın daha nazık davranırsın kendıne ama sen yıne de ıhmal etme canım

doktorum masaj vermedi henüz..belki bantlar çıkınca verir..ben açıkçası burda öğreniyorum bir çok şeyi..burda aklıma koyuyorum sağolsun antiope88 arkadaşım da çok yardımcı oldu..sonra doktora soruyorum..misal okyanus suyunu ben sormasam kaynayacaktı o konu..şimdi de nasıl temizlicem burnumu aşaması var:))
canım levelleri yavaş yavaş atlatıyoruz el birliğiyle merak etme sende:)

hatayg bugün senin de alçılar alınacak değil mi???
umarım beimkisi kadar acımaz..bol şans diliyorum:))

benım 2 yakın arkadasım da burun estetıgı yaptırdıgı ıcın okyanus sularını falan bılıyodum önceden.ama burası psikolojık olrak rahatlatıyo bnı o yuzden sık sık gırıyorum sonucta su an hepımız aynı asamalardan gecıyoruz destek olmaya calısıyoruz bırbırıımıze

Arkadaşlar neden kimse doktoru hakkında bilgi vermiyor? Ben de yaptırmayı düşünüyorum da, hala güvenilir doktor araştırmasındayım, kafam çok karıştı, burnundan memnun olan arkadaşlar tavsiyede bulunabilir mi? Çok geçmiş olsun herkese... Sevgiler...

canım hepimiz farklı şehirlerdeyiz..ben diyarbakırdayım meselado ktorumu yazmıştım daha önce..irfan erdem..doktorlarla ilgili açılmış başlıklar da vardı.biz daha çok birbirimizi teselli için burayı kullanıyoruz:)

hayatg tamponlarım yaklasık bı bucuk saat önce alındı ınan hıcbısey hıssetmedım bez tampon olmasına ragmen doktor tamam bıttı dedı saka yapıyo sandım kendımı bayılmaya adapte ettıgım ıcın sasırdım kaldım cunku benım ıkı arkadasım da tamponları aldırırken bayılmıstı burda da herkes tamponlar alınırken cıgerımı söktuler sankı falan diyince öyle bı önyargıyla gıttım ama bunu da agrısız atlattım amelıyat olmamısım gıbı hıssedıyorum kendımı sıfır agrı sızıyla atlatan var mı acaba benım gıbı merak edıyorum burnumun ucunu gördum muhtesem bısey olmus zaten dusuk bı burun ucum yoktu ama yenı seklını begendım bakalım ust kısım nasıl onu da bı hafta sonra görucem bu arada çok rahat nefes alıyorum ama burnumdan tuhaf kokular almaya basladım kan kokusu mu yoksa doktorumun burnumun ıcıne sıktıgı spreyın kokusu mu anlamadım ama bıraz mıdemı bulandırdı bı de 4 gundur hıc bı dekılde nefes alamayıp böyle bırden alınca tuhaf oldu sankı

genelde doktorlar tampon kullanmıyor artık.silikon tamponlar var ve nefes alabiliyorsunuz

çok şanslısın ne diyim:))doktor eliyle bir sıktı burnumu alçıyı aldıktan sonra..dersin ameliyatta veremediği şekli vermeye çalışıyo..ben de memnunum sonuçtan fındık kadar ucu kalkık kavisli şirin bi burnum var artık..okyanus suyunu aldın mı sen de

lily benim alçılarım ve öndeki dikişler alındı bugün,aynada kendimi görünce tansiyonum düştü çok yadırgadım,sonra bantladılar,benim burnumun ucu düşüktü,birde burun sırtı törpülendi,kendime çok yabancı geldim,herkes alçıları alınınca mutluluklarını yazıyo,ben niye öyle olmadım,bilemiyorum

hatayg bugün senin de alçılar alınacak değil mi???
umarım beimkisi kadar acımaz..bol şans diliyorum:))

canım sağol merak ettiğin için:))pek acımadı ama tansiyonum düştü,yatırdılar biraz,ben burnumu görünce çok mutlu olmadım dağçiçeği ya,çok yadırgadım,ucunu kaldırmışlar,sırtını törpülemişler,ama öyle çok küçük değil,çok şiş dedi doktor,ne bilyim ,annem beyendi kibar oldun diyor ama,ben hala hasta gibi yatıyorum((((

canım hıc takma kafana su an zaten seklı tam olarak bellı olmaz ve ödemler var aynı sekılde bnm bı arkadasım da aynada kendını görunce tansıyonu dusmus bayılmıstı az önce konustuk hatta cok yadırgadım kendımı sankı ben degılmısım gıbı geldı dedı su an kızın burnu süper ve eskı burnunu hatırlamıyo bıle sen sıkma canını zamanla oturcak yuzune burnun

alçı cıktıktan sonra görcez bakalım şanslı mıyım değil mıyım cok buyuk bı burnum yoktu zaten ınceydı bıraz ,smdı kemık gıdınce bıraz genıslemıstır dıye dusunuyorum cok merak edıyorum yenı halını.bu arada sızın de burnunuzdan tuhaf kokular geldı mı yoksa bı bana mı oldu bu :S midemi bulandırdı koku ya

sağol canım inşallah,burnumu ben soda-tuz karışımı suyla günde 4 defa yıkıyorum,sonra antibiyotikli krem sürüyorum,belki çok yıkamıyorsan kan kokusu geliyordur sana

benim de aynen öyle yapılmış..tabi benim de tansiyon düştü kendimden geçtim diye çıplak halini göstermedi..şu an bantlı ve çok şirin görünüyor..eski burnum da güzeldi gerçi profil resmimde görebilirsin eski halimi ama şimdi daha da minyon oldu yüzüm:))
değişikliklere ve yeniliklere açık biri olarak bırak eskileri..daha güzel görünecekse varsın senin parçan gibi dumasın yabancı görünsün...saç rengini değiştirince de ilk etapta aynada başka birini görüyoruz..sonra benimsiyoruz..bu da öyle işte..hayırlı olsun yeni burnun:))

antiope88 demişti bunu..burnunu yıkat yoksa çok koku yapar diye..ben doktoruma sordum yıkatacak mıyım diye yoo okyanus suyu al temizle kulak pamuğu ile dedi..bende de çok cesaret var yaaa ..temizlicem bide:)) tıkalı olduu için koku almıyorum canım..ama içinde kan var kurumuş akıntı var..pislik var yanii..normaldir koku olması..

sağol canım inşallah,burnumu ben soda-tuz karışımı suyla günde 4 defa yıkıyorum,sonra antibiyotikli krem sürüyorum,belki çok yıkamıyorsan kan kokusu geliyordur sana

canım senin alçın yeni alınmadı mı..alçıdayken mş temizlemeye başladın? nasıl yıkadığını tarif eder misin??doktorun mu gösterdi sana nasıl yıkayacağını??

canım senin alçın yeni alınmadı mı..alçıdayken mş temizlemeye başladın? nasıl yıkadığını tarif eder misin??doktorun mu gösterdi sana nasıl yıkayacağını??

içinde hortum olan plastik bir şişe var,sıkınca fışkırıyo,onun içine çay kaşığının ucuyla tuz ve soda koyuyorum,başımı aşağıya eğip sıkıyorum önce birine sonra ötekine birkaç defa sıkıyorum,sonra çok içeri sokmadan kulak çubuğu ile suyun fazlasını alıyorum,sonrada antibiyotikli krem sürüyorum,bunu günde dört kez yaptım,alçılı iken de.

benim tamponlar bugun cıktı alcı da ptesı cıkcak doktorum bana hıcbısey demedı okyanus suyu ya da baska bı krem acaba arayıp sorsam mı :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…