benim alçıların alınma işlemi cidden rahatsız etti..daha ziyade doktorun eliyle sıkıp şekil vermesi...sonuçta gülü seven dikenine katlanır..geriye bant çıkarma kaldı kesin doktorum yine şekil verecek eliyle..son acıı..sonra rahatlayacağım Allahın izniyle:))
ay bı de o asama var dı mı :S dur daha ben tamponları taktım kafaya onlardan kurtulayım alcı cıkması ve de masaj aşamasına takcam sonra kafayısonrasında kendın de masaj yapıcaksın unutma,tabı doktorun kadar sıkmazsın daha nazık davranırsın kendıne ama sen yıne de ıhmal etme canım
doktorum masaj vermedi henüz..belki bantlar çıkınca verir..ben açıkçası burda öğreniyorum bir çok şeyi..burda aklıma koyuyorum sağolsun antiope88 arkadaşım da çok yardımcı oldu..sonra doktora soruyorum..misal okyanus suyunu ben sormasam kaynayacaktı o konu..şimdi de nasıl temizlicem burnumu aşaması var:))
canım levelleri yavaş yavaş atlatıyoruz el birliğiyle merak etme sende:)
Arkadaşlar neden kimse doktoru hakkında bilgi vermiyor? Ben de yaptırmayı düşünüyorum da, hala güvenilir doktor araştırmasındayım, kafam çok karıştı, burnundan memnun olan arkadaşlar tavsiyede bulunabilir mi? Çok geçmiş olsun herkese... Sevgiler...
lily benimde korkum tamponlardı,benimki de bezdi,ama onlardan kurtulduğuna o kadar seviniyorsun ki,çünkü tamponlar benim burnumu çok zonklattı,çıkarırlarken hem nefes alıyorsun,hemde o basınç hissi yok oluyor,gerçekten acımıyor canım
hayatg tamponlarım yaklasık bı bucuk saat önce alındı ınan hıcbısey hıssetmedım bez tampon olmasına ragmen doktor tamam bıttı dedı saka yapıyo sandım kendımı bayılmaya adapte ettıgım ıcın sasırdım kaldım cunku benım ıkı arkadasım da tamponları aldırırken bayılmıstı burda da herkes tamponlar alınırken cıgerımı söktuler sankı falan diyince öyle bı önyargıyla gıttım ama bunu da agrısız atlattım amelıyat olmamısım gıbı hıssedıyorum kendımı sıfır agrı sızıyla atlatan var mı acaba benım gıbı merak edıyorum burnumun ucunu gördum muhtesem bısey olmuszaten dusuk bı burun ucum yoktu ama yenı seklını begendım bakalım ust kısım nasıl onu da bı hafta sonra görucem bu arada çok rahat nefes alıyorum ama burnumdan tuhaf kokular almaya basladım kan kokusu mu yoksa doktorumun burnumun ıcıne sıktıgı spreyın kokusu mu anlamadım ama bıraz mıdemı bulandırdı bı de 4 gundur hıc bı dekılde nefes alamayıp böyle bırden alınca tuhaf oldu sankı
hayatg tamponlarım yaklasık bı bucuk saat önce alındı ınan hıcbısey hıssetmedım bez tampon olmasına ragmen doktor tamam bıttı dedı saka yapıyo sandım kendımı bayılmaya adapte ettıgım ıcın sasırdım kaldım cunku benım ıkı arkadasım da tamponları aldırırken bayılmıstı burda da herkes tamponlar alınırken cıgerımı söktuler sankı falan diyince öyle bı önyargıyla gıttım ama bunu da agrısız atlattım amelıyat olmamısım gıbı hıssedıyorum kendımı sıfır agrı sızıyla atlatan var mı acaba benım gıbı merak edıyorum burnumun ucunu gördum muhtesem bısey olmuszaten dusuk bı burun ucum yoktu ama yenı seklını begendım bakalım ust kısım nasıl onu da bı hafta sonra görucem bu arada çok rahat nefes alıyorum ama burnumdan tuhaf kokular almaya basladım kan kokusu mu yoksa doktorumun burnumun ıcıne sıktıgı spreyın kokusu mu anlamadım ama bıraz mıdemı bulandırdı bı de 4 gundur hıc bı dekılde nefes alamayıp böyle bırden alınca tuhaf oldu sankı
hatayg bugün senin de alçılar alınacak değil mi???
umarım beimkisi kadar acımaz..bol şans diliyorum:))
lily benim alçılarım ve öndeki dikişler alındı bugün,aynada kendimi görünce tansiyonum düştü çok yadırgadım,sonra bantladılar,benim burnumun ucu düşüktü,birde burun sırtı törpülendi,kendime çok yabancı geldim,herkes alçıları alınınca mutluluklarını yazıyo,ben niye öyle olmadım,bilemiyorum
çok şanslısın ne diyim:))doktor eliyle bir sıktı burnumu alçıyı aldıktan sonra..dersin ameliyatta veremediği şekli vermeye çalışıyo..ben de memnunum sonuçtan fındık kadar ucu kalkık kavisli şirin bi burnum var artık..okyanus suyunu aldın mı sen de
alçı cıktıktan sonra görcez bakalım şanslı mıyım değil mıyım cok buyuk bı burnum yoktu zaten ınceydı bıraz ,smdı kemık gıdınce bıraz genıslemıstır dıye dusunuyorum cok merak edıyorum yenı halını.bu arada sızın de burnunuzdan tuhaf kokular geldı mı yoksa bı bana mı oldu bu :S midemi bulandırdı koku ya
canım sağol merak ettiğin için:))pek acımadı ama tansiyonum düştü,yatırdılar biraz,ben burnumu görünce çok mutlu olmadım dağçiçeği ya,çok yadırgadım,ucunu kaldırmışlar,sırtını törpülemişler,ama öyle çok küçük değil,çok şiş dedi doktor,ne bilyim ,annem beyendi kibar oldun diyor ama,ben hala hasta gibi yatıyorum((((
alçı cıktıktan sonra görcez bakalım şanslı mıyım değil mıyım cok buyuk bı burnum yoktu zaten ınceydı bıraz ,smdı kemık gıdınce bıraz genıslemıstır dıye dusunuyorum cok merak edıyorum yenı halını.bu arada sızın de burnunuzdan tuhaf kokular geldı mı yoksa bı bana mı oldu bu :S midemi bulandırdı koku ya
sağol canım inşallah,burnumu ben soda-tuz karışımı suyla günde 4 defa yıkıyorum,sonra antibiyotikli krem sürüyorum,belki çok yıkamıyorsan kan kokusu geliyordur sana
canım senin alçın yeni alınmadı mı..alçıdayken mş temizlemeye başladın? nasıl yıkadığını tarif eder misin??doktorun mu gösterdi sana nasıl yıkayacağını??
canım senin alçın yeni alınmadı mı..alçıdayken mş temizlemeye başladın? nasıl yıkadığını tarif eder misin??doktorun mu gösterdi sana nasıl yıkayacağını??