- 19 Ocak 2012
- 645
- 22
gratellacım aynı stresi ben de yaşadım ben doktordan ameliyat günü aldıgımda 28 gunum vardı ama bana 2 sene gıbı geldı stresten gecmek bılmedı uykusuz geceler gecırdım dusun dusun öyle mi olur böyle mı olur hatta her gece ruyamda amelıyat oluyodum bı gece narkoz verıyolardı bı gece damar yolu acıyolardı bı gece doktor amelıyat yapıyodu ben uyumuyorum yapmayın faln dıyodum doktora ruyamda böyle aptal saptal seyler gördum sureklı,hatta narkozu atarken o kadar komık oldu kı smdı ben kendımı yıne ruyada sanıyorum uyanma asamasındayım dıye dusunuyorum hafıf gözlerımı actım baktım burnum sarılı a a a dedım kendı kendıme bu kez de tamponları göruyorum ruyamda sonra bı baktım gercekten amelıyat olmusum cok rahat attım narkozu kusmadım uykudan uyanır gıbıydım ama sanırım narkoz çeneme vurmus cok konusmusum ben 1-2-3 dıye saydırcaklar dıye beklıyodum narkozu verırken saydırmadılar onu takkmısım sureklı ayılırken ya ama bana nıye 1-2-3 yaptırmadılar bana nıye saydırmadılar falan demısım korkma canım gercekten gözunde buyuttgun kadr zorlu bı operason degıl benm tek sıkıntım tamponlar yarın onlar da alıncak ama bıraz krkuyorum cunku bez tampon kullanmıs doktorum sılıkon degılmıs az önce alttakı bezı kaldırıp baktım baya da tıkmıs burnuma ve kanlar bırıkmıs nası cıkar dıye dusunuyorum :/
canım ben de kusmadım..ama sanırım serumum entiemetik kattılar ondan..ama benim tamponlar ikinci gün çıktı..tampon çıkarmanın standart bir süresi yok demekki..ayrıca narkozdan uyanınca tir tir titremeye başlıyosun..bana bunu daha önce başkası söylemişti..ondan rahattım titremeye başlayınca paniğe kapılmadım..sende o da olmamış galiba..bünyeden bünyeğe farklı oluyomuş anlaşılan:))