Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

merhaba;
ya benimde burnum yamuk gıbı duruyor usten bakınca, benımde 2 haftayı geçti alçı çıkalı ama dikkatlı bakınca yamukluk bellı oluyor. sizin eğrilik nasıldı acaba?

UMAY23 senin daha çok yeni amelıyatın benm 2 aydan fazla oldu ve ucu hala sağa doğru eğri şişliklerin orantısız olmasından kaynaklandığını söyledi doktorum ve masaj gosterdi sen yapıyomusun ?

merhaba;
ya benimde burnum yamuk gıbı duruyor usten bakınca, benımde 2 haftayı geçti alçı çıkalı ama dikkatlı bakınca yamukluk bellı oluyor. sizin eğrilik nasıldı acaba?

bariz sola eğriydi. her açıdan baktığında belliydi. sanki elimle oraya itiyormuşum gibi eğriydi burnum. şişliklerim asimetrik olduğu için öyleydi sanırım. kendiliğinden 1 haftada geçti. 1ayı geçtim. hala bir tarafım diğerinden daha şiş ama dışarıdan insanlar anlamıyor. sıkmıyorum canımı. anladım ki oldukça zaman alıyor burnun tam olarak oturması. doktorun masaj verecektir. benim fırsatım olmadı gitmeye haftaya gideceğim tavsiye alacağım. sen de masajını ihmal etme.

eğriliğin büyük ihtimalle ödemlerinden kaynaklı. ne kadar çok masaj yaparsan ödemin o kadar çabuk geçer ve o bölgedeki dokununca olan ağrı azalır. masajını ihmal etme. geçecektir.

kızlarr kaç günde okuluma dönebilirim toparlanabilirim çok korktum şmdi şişlkten dolayı egri olursa zaten kendime pek güvenim yok burnum yüzünden burnun egri olmuş diycek arkadaşlarm iyice moralim bozulcak anlamazlar ki şişlkten vsss bende anlatamam herkese derdimi vallaaa kaç günde geçer en fazla bi bilgi verirmisiniz çok korkuyorum ya zaten takıntılı bi insanımmmm napcammm:KK14:

cnm teşkkür ederim ii düşüncelerin için.benim burnumda belirgin bir kemer ve nefes alma problemi vardı
ufuk hoca ikisinide halletti sağolsun.ben ameliyata girmeden yok kalkık olsun kavisli olsun falan demedim doktor karar verdi şekline ameliyattan sonraki yorumlara gelince insanlar tabiki yadırgıyorlar siman değişiyor sonucunda.çok tuhaftır ki ameliyat olduğumu bilmeyen arkadaşlar sna ne oldu yazın zayıfladın galiba yakışmış zayıflık fln dediler.yani sana şöyle diyim 15 kişi anlamadıysa 3 kişi farketti.bu da benim için olumlu bir durum.zaten beni hiç tanımayanlar estetik olduğumu düşünmüyolar bile.bence önemli olan da budur.:):nazar:

peki burnunda çok şişlik oldumu yada anlatılanlar gbi bi yanı daha şişik ve egri durdumu şişiklik yüzünden?? inşallah benimde senin gbi olur ya bende kalkık olsun vs demedim hiç doktor en iyisini bilir bence yüzüme yakışsın doğal olsun yeter ayy inşallah bi sorun yaşamam maşallhh senin burnun çok güzel:nazar:

kişiye göre değişir ama. 16. günümde sokakta çok rahat geziyordum. çok yakınlarım hariç kimse anlamıyordu. şişliği de anlamıyorlar.

peki burnunda çok şişlik oldumu yada anlatılanlar gbi bi yanı daha şişik ve egri durdumu şişiklik yüzünden?? inşallah benimde senin gbi olur ya bende kalkık olsun vs demedim hiç doktor en iyisini bilir bence yüzüme yakışsın doğal olsun yeter ayy inşallah bi sorun yaşamam maşallhh senin burnun çok güzel:nazar:

cnm çok teşekkür ederim.evet cnm ik 20 gün burnum yamuk duruyodu çünkü bi taraf diğerine göre daha fazla şişti.şişlik indi ve yamukluk kalmadı ilk başta bunlar normal 20 günlükken bende dışarı çıkıyodum ama makyajla hafif morluklarımı kapatıyordum.şişlikde ilk hafta kadar çok olmuyor tabiki dışarı çıkılır.ama tam 1 ay sonra aynaya baktığımda kendimi ii hissediyordum:):nazar:

doktorunuz kimdi acaba şuanda memnunmusunz bide ne kadr oldu ameliyat olalı?

necdet uçar. 1ayı az geçiyor. 35 gün falan sanırım. memnunum şükür. burnumda biraz şişler var ama çok normal 3saatlik ağır bir ameliyattı. tam oturması vakit alır. kim yaparsa yapsın ameliyatınızı 3.gün süper bir burun beklerseniz hayal kırıklığı yaşarsınız. zamanla oturuyor.

necdet uçar. 1ayı az geçiyor. 35 gün falan sanırım. memnunum şükür. burnumda biraz şişler var ama çok normal 3saatlik ağır bir ameliyattı. tam oturması vakit alır. kim yaparsa yapsın ameliyatınızı 3.gün süper bir burun beklerseniz hayal kırıklığı yaşarsınız. zamanla oturuyor.

tabiki hemn çok güzel bir burun çıkcak ortaya diye beklemiyorum sadece şişlerm çok mu olur acaba okula devam etmem lazım çnkü. inşlallah bende sizin kadr şanslı olurumda memnun kalabilirimm.

tabiki hemn çok güzel bir burun çıkcak ortaya diye beklemiyorum sadece şişlerm çok mu olur acaba okula devam etmem lazım çnkü. inşlallah bende sizin kadr şanslı olurumda memnun kalabilirimm.

bu da kişiye göre değişir. bak aynı gün, aynı doktora ameliyat olmuşuz bir hanımla. kontrolde karşılaştık tesaüdüf burada üyeymiş. neyse benim mesela morluğum yok denecek kadar azdı 1.hafta göz altımda hafif sarımsı halkalar. sanki uykusuzm gibi. o hanım 20gün yüzü gözü yanakları çenesine kadar mor gezdi...

benim sol tarafım hala şiş. hem et alındı, hem deviasyon vardı hem de estetik.. kbb ci de girdi ameliyatıma....

okula mor şiş de dönebilirsin. hızlı iyileşebilirsin de... garantisi yok. millet bandajla geziyor. takma kafana arkadaşlarını.

bu da kişiye göre değişir. bak aynı gün, aynı doktora ameliyat olmuşuz bir hanımla. kontrolde karşılaştık tesaüdüf burada üyeymiş. neyse benim mesela morluğum yok denecek kadar azdı 1.hafta göz altımda hafif sarımsı halkalar. sanki uykusuzm gibi. o hanım 20gün yüzü gözü yanakları çenesine kadar mor gezdi...

benim sol tarafım hala şiş. hem et alındı, hem deviasyon vardı hem de estetik.. kbb ci de girdi ameliyatıma....

okula mor şiş de dönebilirsin. hızlı iyileşebilirsin de... garantisi yok. millet bandajla geziyor. takma kafana arkadaşlarını.

evet cildm çok hassas zaten bi dokun kızarıyo sanırım morluklarn geçmesi zaman alcak bende.. ama sonuç çok güzel olcak ben inanıyorumm takmamayı öğrenicemm yavaş yavaş teşekkr ederim:)

iyi akşamlar herkese...dün 09.30 da ameliyata girdim.13.30 da çıkmışım.gece geç vakitlere kadar uyur uyanık bir haldeydim.hem burun hem kulak estetiği oldum,ağrım yok şimdilik...ama göz altlarım şişiyor...burnum şu an için iyi görünüyor ama alçıdan çıkınca ne olur bilemem.korktuğum gibi değil ameliyata girdikten sonra narkoz verildi 1-2 dakika içinde uyumuşum.odaya alındığımda sesleri duyuyor ama gözlerimi açamıyordum.ağrım hiç olmadı ,boğazım biraz ağrıdı.bir kaç kezde kanlı bişeyler tükürdüm.en kötü tarafı ağzı açık uyumak....defalarca uyanıp su içtim.sabah dudak ve damağımın kuruluğundan çayla ıslatılmış bisküvi yiyebildim.şu an iyiyim.pazartesi doktorum kulaklarımın üstündeki sargıyı çıkarıcak.tenisçi bandajı takacakmışım.umarım burnumdaki bez tamponlarıda çıkarır.gündüz sorun değil de,gece ne yapıcam bilmem.ağzı açık uyumak çok zor.albümüde ameliyat öncesi resimlerim var.fikir edinmek isteyenler bakabilir..bu arada devlet hastanesinde ameliyatımı oldum,bana maliyeti 870 tl...

iyi akşamlar herkese...dün 09.30 da ameliyata girdim.13.30 da çıkmışım.gece geç vakitlere kadar uyur uyanık bir haldeydim.hem burun hem kulak estetiği oldum,ağrım yok şimdilik...ama göz altlarım şişiyor...burnum şu an için iyi görünüyor ama alçıdan çıkınca ne olur bilemem.korktuğum gibi değil ameliyata girdikten sonra narkoz verildi 1-2 dakika içinde uyumuşum.odaya alındığımda sesleri duyuyor ama gözlerimi açamıyordum.ağrım hiç olmadı ,boğazım biraz ağrıdı.bir kaç kezde kanlı bişeyler tükürdüm.en kötü tarafı ağzı açık uyumak....defalarca uyanıp su içtim.sabah dudak ve damağımın kuruluğundan çayla ıslatılmış bisküvi yiyebildim.şu an iyiyim.pazartesi doktorum kulaklarımın üstündeki sargıyı çıkarıcak.tenisçi bandajı takacakmışım.umarım burnumdaki bez tamponlarıda çıkarır.gündüz sorun değil de,gece ne yapıcam bilmem.ağzı açık uyumak çok zor.albümüde ameliyat öncesi resimlerim var.fikir edinmek isteyenler bakabilir..bu arada devlet hastanesinde ameliyatımı oldum,bana maliyeti 870 tl...

Cok geçmiş olsun,ameliyat sürecini çok iyi anlatmışsın.burun işi kolay da kulak durumuna üzüldüm,onun için daha da çok geçmiş olsun,kulağındaki sorun neydi?ben de burun ameliyatı olacağım muhtemelen rdayanamayıp yakın bir zamanda olmayı düşünüyorum.hem de üçüncü ameliyatım olacak.senin doktorunun adı neydi?hangi hastane acaba?

Ben zamanında gittim ama gittiklerimin hiçbirini önermem.İki ameliyat oldum,ikisi de hayal kırıklığıydı.Bulduğum bir başka doktor daha var,o da prof.dr.Fikret İleri.Muayene ücreti olmasa görüşmeye hemen giderim ama muayene ücreti var oyüzden karar verdikten sonra giderim diye düşündüm

Rica etsem, bana hangi doktorlara gittiğinizi özelden yazabilir misiniz?? Benim mesaj sayım az olduğu için henüz özelden mesaj atamıyorum... Bu arada ben de çok iyi şeyler duydum Fikret İleri ile ilgili, keşke yine hastahanede baksalar... =(
Bir de siz kimlere ameliyat olmuştunuz acaba??

Son düzenleme:
Ben de istiyorum ama şuan karar aşamasındayım. Devlet hastanesinden cevap bekliyorum bir de. en çok korktuğum benim derim çok kalın ameliyat sonrası o da önemli bir faktörmüş sanırım.

atomix arkadaş resimlerini hangi albümde görebiliriz

Ben zamanında gittim ama gittiklerimin hiçbirini önermem.İki ameliyat oldum,ikisi de hayal kırıklığıydı.Bulduğum bir başka doktor daha var,o da prof.dr.Fikret İleri.Muayene ücreti olmasa görüşmeye hemen giderim ama muayene ücreti var oyüzden karar verdikten sonra giderim diye düşündüm

Canım çok teşekkür ederim, kesinlikle uyarılarını dikkate alacağım, ben de Hakkı Yücel Demir'le görüştüm, çok cana yakın biri her şeyi tek tek anlatıyor ama ben görüşme konusunda tek doktorla kalmak istemiyorum, fakat görüşmek istediklerim de hep ilk muayenede ücret istiyorlar... =(

Arkadaslar merhba

Daha once ameliyat oln arkadaslara sorum olck bende burun ameliyti oldum bugun 4.gnum yzum sisti baya morluk yok ama bu sisler kacinci gunden itibaren inmeye baslio :KK43:((

Canım çok teşekkür ederim, kesinlikle uyarılarını dikkate alacağım, ben de Hakkı Yücel Demir'le görüştüm, çok cana yakın biri her şeyi tek tek anlatıyor ama ben görüşme konusunda tek doktorla kalmak istemiyorum, fakat görüşmek istediklerim de hep ilk muayenede ücret istiyorlar... =(

Benm sana tavsiyem doktor yakup avsara gorunmen olacaktir. Muayene ucreti almior fakat ameliyat ucreti diger doktorlara gore cok yuksek verdiigi fiyat 12 bin tl civarinda tum ameliyat masrafari dahil bence cokk pahali fakat ben su ana kadar bu doktora ameliyat olup memnun kalmayan kisi gormeddim adamin yaptigi burunlar hem cok guzel hemde ameliyat sonrasi iyilesme sureci cok hizliymis nedeni ise kendine ozel bi teknigi var disci aletlerini burun ameliyatina uyarlamis kendine ozel aletleri varmis dunyada ilk yapan kisi bole bi islem umarim yardimci olur

X