Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ufuk beyin de çok başarılı olduğu söyleniyor tabii nette araştırdığm kadr olumsuz bi yorum görmedim ailem izmir istediği için araştrmak zorunda kaldım yoksa ben 1 yıldır zaten doktoruma karar vermş durumdaydım kendimi bekliyorum sadece:) nasıldı ameliyat sonrası bi sorun çıktımı bu zamana kadr? ödemler falan nasıll off öyle şişik dolaşcam diye çok korkuyrm okula dönmem lazım 10günde.. gelicek olumsuz yorumlardnda korkuyrm keşke kmse yorum yapmasa
cnm 10 gün okula dönmek için çok erken bence..ben 25 gün sonra fln dışarı gezmeye çıkmıştım ki hala morluklarım vardı hafif hafif.ilk 1 ay en sabredilmesi gerekn dönem ama sonra o güzel halini gördükçe o çektiklerin hiç bişi gibi geliyo:)
karar vermem lazım okulum oldugu için gidemiyrm ufuk beye ameliyattan 1 veya 2 gün önce görüşebilirm ancak bunun içinde karar verip gitmiş olmam lazım halada karasızım profilde görüyrm fotonuzu gayet hoş duruyo burnunuz keşke herkes sizin gbi şanslı olabilse bide benm çok kötü degil burnm hafif bir kemer var burun ucuda düşük ama çok rahatsz edici degil ben sevmiyrm ameliyattan korkmuyrm ameliyat sonrası dönem beni korkutuyo bide ben çok takıntılıyım inş allahım yardım eder.
Merhaba arkadaşlar perşembe günü ameliyat olucağım, burnum kemerli ve büyük bir burun, kavisli burun istemiyorum beren saatinki gibi istiyorum, doktora bunu nasıl anlatırım burun başlangıç noktasını düz indirip sonra ucu hafif kaldırıp burun üstünü iyice oymalımısın mı demeliyim?
Teşekkürler..
merhaba arkadaşlar ben istanbul kartal civarında burun ameliyatı yapabilen iyi bir doktor arıyorum tavsiye edebilecek arkadaşlar beni bilgilendirebilirlermi acaba biraz acil bir durum şimdiden teşekkürler
cnm 10 gün okula dönmek için çok erken bence..ben 25 gün sonra fln dışarı gezmeye çıkmıştım ki hala morluklarım vardı hafif hafif.ilk 1 ay en sabredilmesi gerekn dönem ama sonra o güzel halini gördükçe o çektiklerin hiç bişi gibi geliyo:)
merhaba benim 4.gün ameliyat olalı burnum alçılı ama cok kalkık duruyor onü doktorum panik yapma ineck dedi ama ben yaptm bi kere sizde olmus muydu
:2:
yüzüm ve gözümde hiç morluk yok suan ama burun cevrem ve burnum şiş
canım geçmiş olsun. 4.gün şişlik çok normal. benim 1 ay bitti hala burun yanlarımda şişlik var. anca oturuyor. alçıdayken kalkıklık normal. benim içi tampon dolu idi domuzcuk gibiydim, burun deliklerimden beynim gözükecekti zorlasam. tampon ve alçı çıktıktan sonra burnum eğriydi. 1 haftada kendiliğinden geçti aşırı kalkıklık ve eğrilik. panik yapma çok erken.
kızlarr!!benim için büyük gün yarın....kulak ve burun birlikte olucam.bana dua edin...bu arada ameliyat öncesi resimlerimi koydum.ameliyat sonrasını da ekliycem...
saol canım darısı isteyenlere olsun.ben Saffet Örs e oldum ameliyatımı bugün 3. günüm ve tamponlarım alınıcak.çok korkuyorum ben:18:
Arkadaşlar op.dr. Hakan Gence'yi duyanınız var mı?tavsiye sitesinde baya tavsiyee edilmiş,ve paylaşım alanlarında da hakkında iyi şeyler gördüm.henüz 33 yaşında ve Ankara üniversitesi tıp fakültesindeki bir plastik cerrahmış.Bir görüşsem mi acaba
Ankara Üniversitesinde miymiş, ben internetten baktım Kars yazıyordu. Ben de gidip görüşmek isterim eğer Ankaradaysa.
Acaba sizin bulduğunuz başka doktor var mı Ankara'da ya da görüşmeye gittiğiniz??
canım geçmiş olsun. 4.gün şişlik çok normal. benim 1 ay bitti hala burun yanlarımda şişlik var. anca oturuyor. alçıdayken kalkıklık normal. benim içi tampon dolu idi domuzcuk gibiydim, burun deliklerimden beynim gözükecekti zorlasam. tampon ve alçı çıktıktan sonra burnum eğriydi. 1 haftada kendiliğinden geçti aşırı kalkıklık ve eğrilik. panik yapma çok erken.
yüzüm ve gözümde hiç morluk yok suan ama burun cevrem ve burnum şiş