Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Benim iki doktorla randevum var muhammet dilber ve abdulkadir göksel .Sen Kimi düsünüyorsun

ben abdülkadir beye iki hafta önce ulasdim.kadinla konusdum 2500€ tas patlasa 2000€ (6000 tl) oda kadin bana dedi biz cok kaliteliyiz diye böyle fiyatlarimiz.ama dövizin 3,01 tl olmasi bizim icin iyi bu demeki mesela bi amelyat 3000 tl olsa bizim paramizla 1011€ ediyor.ama ytl üzeri daha düsük olursa z.b 2000 tl bizim paramizla 674€ ediyor. bende göksel beyden ameliyatlarinda baya iyi resimler gördüm.ama cok pahali :KK43:

forumda hasan hüseyin ceylanın hastaları vardı resimlerini oradan görmüştüm,açıkçası abdülkadir beyin fiyatları beni zorluyor aslında ankara da düşünebilir orda da uygun fiyatlı yapıyorlar istanbula göre

hasan hüseyin beyin fiyatlari nedir biliormusun.abdülkadir beyin yapti ameliyatlar baya iyi ama dediginiz gibi cok pahali. bi tane daha doktor var gaziantepde cok basariliymis en kötü burundan bilene cok güzel bir burun yapmis. gaziantepde ameliyat düsünürmüsünüz.

ben abdülkadir beye iki hafta önce ulasdim.kadinla konusdum 2500€ tas patlasa 2000€ (6000 tl) oda kadin bana dedi biz cok kaliteliyiz diye böyle fiyatlarimiz.ama dövizin 3,01 tl olmasi bizim icin iyi bu demeki mesela bi amelyat 3000 tl olsa bizim paramizla 1011€ ediyor.ama ytl üzeri daha düsük olursa z.b 2000 tl bizim paramizla 674€ ediyor. bende göksel beyden ameliyatlarinda baya iyi resimler gördüm.ama cok pahali :KK43:

Bana niye 8/9 arasi dedilerki:KK50:

Bana niye 8/9 arasi dedilerki:KK50:

sunu diye bilirim 0049 ön kodi görünce daha problemin ne oldugunu bilmeden fiyatlar 5000
üzeri oluyor.. o yüzden benim arkadaism türkiyede arastiriyor ve ikinizde ayni yerleri arayip soruyoruz bana söylen fiyatlar ya 2 ya 3 kati. ben hata bilere telefonda baya bi pasaeöik yaptimi hatirliyorum.. yani bi burun icinde okadar para dökmeYe gerek yok bence forumda okudum cok baayanlar ucuzada yaptirmos ve cokkkk güzel burunlari var .dizin yasinizi sora bilirmiyim?

merhaba, bilgiler icin cok tsk ederim.soz kaca yaptirdiniz peki?? resminiSi görme ihtimalim varmi? sadece burun bölgesi görünse de yeterli? tabiki isterseniz

canım profilimde albumum var.. hatta oncesı sonrası yaptım bakabılırsın... benim biraz ındırımlı oldu araya bir tanıdık girdi (ozel msj ıle yazarım fiyatı yıne de burada yanıltıcı olmasın)ama doktor bey hıc paragoz degıl bunu söyleyebilirim... bir gıt muayene ol muayene ücretsiz... burnum da cok guzel vallahi :)) maşallah diyeyim :)) o kadar memnunum ki danısan herkese öneriyorum :)

Son düzenleme:
sunu diye bilirim 0049 ön kodi görünce daha problemin ne oldugunu bilmeden fiyatlar 5000
üzeri oluyor.. o yüzden benim arkadaism türkiyede arastiriyor ve ikinizde ayni yerleri arayip soruyoruz bana söylen fiyatlar ya 2 ya 3 kati. ben hata bilere telefonda baya bi pasaeöik yaptimi hatirliyorum.. yani bi burun icinde okadar para dökmeYe gerek yok bence forumda okudum cok baayanlar ucuzada yaptirmos ve cokkkk güzel burunlari var .dizin yasinizi sora bilirmiyim?

39 sen kac yasindasin

Merhaba
Bende ameliyat olmayı düşünüyorum.Birazda acil aslında.
Biraz araştırma yaptım sizlerin buradan yaptıklarınızla.Doktorlar Çok fazla,fiyatlarda cok fazla yada ideal.Sizce de şöyle mi?MArka gibi olan doktorların ameliyat ücretleri de ondan mı pahalı?
Baya yüksek miktarlardan bahsediliyor çünki.BEnim ki herkezinde gücü yetmez sanırım.O yüzden hangi doktoru seçmem konusunda çok kararsızım.BAsit birşey degil sonucta biliyorsunuz.Sonucun güzel olmasını hepimiz istiyoruz.
Fikirlerinizi alabilir miyim?Tavsiye edebileceginiz makul bir doktor var mı?

Benim cok kötü solunum problemim var 70%nefes alamiyorum o yüzden iyi bi doktor olsun istiyorum

evet anliyorum sizi benimde yilardir bu burnumdan cekdimi bi ben bilirim bi ben bilirim.az önce ;" touch" arkadas bir kac bilgi verdi bana ankarda olmus fiyatininda sonucundan cok mutlu kalmis.

canım profilimde albumum var.. hatta oncesı sonrası yaptım bakabılırsın... benim biraz ındırımlı oldu araya bir tanıdık girdi (ozel msj ıle yazarım fiyatı yıne de burada yanıltıcı olmasın)ama doktor bey hıc paragoz degıl bunu söyleyebilirim... bir gıt muayene ol muayene ücretsiz... burnum da cok guzel vallahi :)) maşallah diyeyim :)) o kadar memnunum ki danısan herkese öneriyorum :)

evet gercekden cok basarili bir ameliyat gecirmisiniz .gecmis olsun öncelikle cok sor bisey ve allah sükür ki mutlusunuu sonucdan.mesajinisi aldim ben bi ariyayim doktoru bi konusayim
bilgileriniz icin cok tskler

arkadaşlar cüzi fiyatlara güzel burun yapan dr.lar da var 8-9-10 bin diyen doktorlar işi ticarete dökmüşler bence sanki organ nakli yapıyorlar :KK19:
iyice araştırın derim

Meraba bayanlar :) bende epeydir burun ameliyatı düşünüyordum dün görüştüğüm doktorun sayesinde bi cesaretle önümüzdeki hafta çarşambaya aldım ama şuan çok stresliyim yani biraz korku var hemde sigara içmemek gibi bi koşul var ve ben 5 günüm kalmasına ragmen hala içmekten alıkoyamıyorum kendimi :KK43:( bi problem olmasından korkuyorumm ://

evet anliyorum sizi benimde yilardir bu burnumdan cekdimi bi ben bilirim bi ben bilirim.az önce ;" touch" arkadas bir kac bilgi verdi bana ankarda olmus fiyatininda sonucundan cok mutlu kalmis.

canım ben istanbulda oldum ameliyatımı yanlış anlasılma oldu sanırım

Meraba bayanlar :) bende epeydir burun ameliyatı düşünüyordum dün görüştüğüm doktorun sayesinde bi cesaretle önümüzdeki hafta çarşambaya aldım ama şuan çok stresliyim yani biraz korku var hemde sigara içmemek gibi bi koşul var ve ben 5 günüm kalmasına ragmen hala içmekten alıkoyamıyorum kendimi :KK43:( bi problem olmasından korkuyorumm ://

canım ameliyattan on gun once arayıp sigara, alkol almamamı, kan sulandırıcı ılac ıcmememi ve bitki çayı içmememi soylemişlerdi.. bıran öncebırak..narkozda sıkıntı yaşama..

X