- 2 Şubat 2014
- 24
- 1
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de 14 şubatta Prof. Dr. Onur Erol'a burun estetiği ameliyatı olacağım. Burnumun 2 tarafında nefes alma problemi yaşıyorum. Onu da düzeltecek. Bence burnunuzun şekline doktorunuz karar versin. Onlar bilgisayar ortamın da yüzünüze yakışacak burnu düzeltmeler yaparak gösteriyorlar.
canım ben de başar beye ameliyat olacağım nasıl geçti ameliyatın memnun musun sonuçtan?
oldukça başarılıydı, benim burnum kırılmadı törpülendi ve ucu küçültüldü, 2 haftada morluklar gitmişti ancak tamamen hissetmem 1 yılı aldı benim de, burnumum ucu hissizdi. şimdilerde yeniden törpülenen kısımda şişilik olduğunu farkediyorum ancak problem değil tekrar ameliyat düşünmem. bide benim burnumda ameliyattan sonra ses gelmeye başladı, iki kıkırdak arasında ufacık bi delik varmış istersen tekrar ameliyat edelim ancak bence önemsiz dedi ben de tekrar olmak istenedim, böyle sessiz ortamlarda rüzgar uğultusu gibi oluyodu. devlet hastanesindeyken olmuştum, sanırım özele geçmiş tekrar gitmedim doktora.
bence ilgili ve başarılı bi doktor, çünkü hiç kimse anlamıyo benim ameliyat olduğumu benim en önemli kriterim buydu, belli olsun istemiyodum yapmacık olmasını istemiyodum.
canım ellerı tıtrıyo dıyolar dogru mu bende gıtmek ıstıyorum soylenenlerı duydukca tedırgın oluyorum asıstanları gırıyomus falan herkes bısey soyluyo
kesınlıkle katılıyorum...burnunuzun seklıne doktorun karar vermesı daha dogal ve yuze uyumlu burunlarla sonuclanıyor.... ben de oyle yaptım doktoruma karısmadım... eline saglık cok da guzel yaptı
24 saatteeenn bilee az kaldi.yarinnn ameliyattayim, sanss dileyin kızlar
iyi şanslar inş hersey ıstedıgınız gıbı oluur.günlük değişim ve deneyimlerinizi beklıyoruuzz :)
Tesekkurler canım. Seninde yazini okudum az kalmis sayili gun cabuk geçiyo.allah yardimcimiz olsun an ve an deneyimlerimi paylasip fotograflicam canim ornek olmasi açısından
aminnn Allah hepimizin yardımcısı olduun .ben bile 11 gün olmasına ragmen cook heycanlıyım senın heycanını dusunemıyoruuum :) kesın bu gece uyuyamazsın :)
Aynen canım uyuyamam tabi sabahlarm. Heycan varda açıkçası korkum yok cnku hep agizdan nefes almaktn sürekli hasta olmaktan ve yan profilmden bıktım. Bir an once yatmak istiyorum ameliyat masasinaa yaa sende heycanini bastirr moral depola boll bolll hersey guzl olck olumlu dusunmemizz sarttt
bu gece bu sorunları yasadıgın son gece olur dıye umuyoruum.yan profılıne ıyı bak bır daha onu göremıceksıın vedalass.daha da güzelleiceksııııınn canıım :)
canim nasil guzel moral verdin oylee cok cok tesekkur ederim. Insallah hepimiz derman buluruz dertlerimize
sevgili bayanlar,
malesef bende burnundan memnun olmayan biriyim.
gaziantepde dr. rohat kutlay, yakup sarigüney,
ve coskun ercil den baya yorumlar okufum.sayfaya bugün
yeni katildim.eger aranisda bu doktorlara amaliat olanlar varsa
bana yardimci ola bilirmi.yanlis birine gidip kötü bir sonucla
karsilasmak istemiorum.cevaplarinizi bekliorum