Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben de haftaya carsamba ameliyat olucam insallah.hersey yolunda gider de istedigim burna kavusurum umarim.kafa,da bi molyon sorilar puff

kime olacaksın? ben olacağım hafta doktorumu maillere boğmuştum o kadar çok soru sormuştum ki,saolsun sabırla hepsini cevaplamıştı:)))

kime olacaksın? ben olacağım hafta doktorumu maillere boğmuştum o kadar çok soru sormuştum ki,saolsun sabırla hepsini cevaplamıştı:)))

doktorumuzu cok sevdim zaten çok başarılı,çok karizmatik.ona müthiş bir güvenim var daha şimdiden. kafamdaki soruların cevabı onda diil ki bende.benim yenmem gereken şahsi evhamlarım var.ona tıbbi sorular sormaktan bahsetmiyorum çünkü o daha bana olacakları açıklamadan önce bile bu konuda çook yazı ve makale okumuştum,üstelik mail bombardımanına tutacak kadar da beni endişelendiren sorularım olmadı :) benim sorunum ve buna bağlı kafamdaki sorular su tip:bu aptal aneztezi nasıl bişi(isminden ödüm patlıyor ne hikmetse ),ya beni keserlerken bişi hissedersem,ayyy cok canım yanar mı! :) üşüme var mı üşüme :),gözlerime kan gelcekmiş eyvah! vs vs gibi cevabı net olan ama insanın içini yiyen tarzdan.

bu arada benim gibi yeni ameliyat olacaklar neredeler allasen? :)

doktorumuzu cok sevdim zaten çok başarılı,çok karizmatik.ona müthiş bir güvenim var daha şimdiden. kafamdaki soruların cevabı onda diil ki bende.benim yenmem gereken şahsi evhamlarım var.ona tıbbi sorular sormaktan bahsetmiyorum çünkü o daha bana olacakları açıklamadan önce bile bu konuda çook yazı ve makale okumuştum,üstelik mail bombardımanına tutacak kadar da beni endişelendiren sorularım olmadı :) benim sorunum ve buna bağlı kafamdaki sorular su tip:bu aptal aneztezi nasıl bişi(isminden ödüm patlıyor ne hikmetse ),ya beni keserlerken bişi hissedersem,ayyy cok canım yanar mı! :) üşüme var mı üşüme :),gözlerime kan gelcekmiş eyvah! vs vs gibi cevabı net olan ama insanın içini yiyen tarzdan.

bu arada benim gibi yeni ameliyat olacaklar neredeler allasen? :)

kimse güven duymadığı doktora zaten canını emanet etmez,herkes güveniyor tercih ediyor ve ameliyatı oluyor,zaten eğer sorun çıkacaksada ameliyattan sonra çıkıyor,benim sorularım tıbbi değildi,ben ikinci burun estetiği geçirmiş biri olarak tek takıntım tampondu.Çünkü ilk doktor tamponu silikonlu kullanmamıştı ve ben burnum yokmuş gibi hissetmekten ve ağızdan nefesi döndürmekten acayip korkuyordum bu nedenle Göksel bey e devamlı bu konu hakkında sorular soruyordum,nitekim tamponlarım silikonlu oldu ve ben rahat bir iyileşme süreci geçirdim,

narkoza gelince daha öncesinde sezaryanla doğrum yaptığımdan narkozdan etkilenmiyorum ,anladığım kadarıyla sen de doktoruna çok güveniyorsun,kimse kesmez seni merak etme:))) rahat ol,sonucu düşün rahat ol

Ben dr.hüseyin güner'e burun ameliyatı oldum.başkentte yaşıyorum ama araştırmalarım bana doğru tercihin istanbul 'da olduğunu gösterdi ve dr.hüseyin güner'e muayene olmak için yola çıktım.muayeneye gittiğim ilk andan ameliyat sonrasına kadar içinde bulunduğum ortam ,doktordan çalışanlara kadar insanların size yansıttığı güleryüz ve pozitif enerji,doğru yerde olduğumu zaten kanıtlar nitelikteydi.bir estetik cerrah herşeyden önce ameliyat sonrasında size vereceği memnuniyet garantisini ilk andan itibaren hastasına hissettirebilmelidir. Dr.hüseyin güner bunu hastasına daha ilk andan yansıtabilen belkide tek cerrah.en basiti muayenenin ücretsiz olması kalitesini ve bir şeyleri başardığının göstergesi tabi dediğim gibi bu en basiti.yaşamak lazım..en önemlisi beni ankaradan istanbula götüren dr.hüseyin güner'in kullandığı teknolojidir.kaba eğri burnumla zaten dr.hüseyin güner'den başkası başa çıkamazdı.burun derisini lazerle inceltebilmesi,kemiğe lazerle müdahale edebilmesi zaten ameliyatın başarısının garantisidir..ezberleri bozan burun estetiğinin kitabını yeniden yazan dr.hüseyin güner sayesinde ben ameliyat sonrasında tek bir ağrı kesici bile almadım evet tek bir ağrı kesici bile almadım. Ne ağrı, ne şişlik dediğim gibi ameliyat olup olmadığımı bile anlayamadım uyandığımda..bazı şeyler buranın doğru yer olduğunu kanıtlıyor demiştim şunuda eklemeliyim benim istanbul'a ameliyat için gittiğimde kalacak bir yerim yoktu ama mükemmel bir estetik cerrah olan dr.hüseyin güner herşeyden önce mükemmel bir insandı ve benim hastanede kalmamı ve rahat edebilmem için her türlü imkanı bana sağladı.zaten öyle istirahat etmenize de gerek yok ameliyattan bir kaç saat sonra yemeğimi yedim ve taburcu olabilecek duruma geldim.ameliyattan sonra uyandığımda burnumdan nefes alabiliyordum.ne ağrım vardı ,ne şişlik, ne morluk..unutmayın yapacağınız tek bir hata yani yanlış cerrah seçimi sizi ömür boyu duyacağınız bir pişmanlık duygusuna götürecektir..ben bunları yaşamaktan çok korkuyordum ve bu yüzden dr.hüseyin güner'e gittim ve şimdi ona ve ekibine minnettarım ve sonsuz şükranlarımı sunuyorum hepsine.tekrarlıyorum benim burnum normalden çok daha eğri ve çok kabaydı..bu yazıyı okuyan ve şikayetlerinin benimkinden daha az olduğunu düşündüğüm sizlere diyorum ki; burnunuzu istediğiniz görünüme sokmak dr.hüseyin güner için çok kolay, sadece her zaman yaptığı klasik bir iştir.dr.hüseyin güner'in kullandığı teknoloji dünyada sayılı cerrahların elindedir.lütfen, sizlere ömür boyu pişmalık yaşatacak işlere imza atmayın ve yalan yanlış bilgilerle gözünü para bürümüş estetik cerrahlara kendinizi emanet etmeyin.saygılar
fiyatttttttttttttttttttttt

benim de nisanın son haftası ameliyatım ve çok heyecanlıyım :)
ameliyata karar verdiğimden beri uyuyamıyorum...burnum sanki yüzümde 1ton. çok ağır :)

benim de nisanın son haftası ameliyatım ve çok heyecanlıyım :)
ameliyata karar verdiğimden beri uyuyamıyorum...burnum sanki yüzümde 1ton. çok ağır :)

aynen öyle oluyor zaten,bende karar verdim ve bir hafta içinde ameliyat olmuştum:)
kime oluyorsun?

Burun ameliyatı olmak istiyorum. Ankaradayım. yardımınıza ihtiyacım var kızlar.. Nerede kime olmalıyım?

Burun ameliyatı olmak istiyorum. Ankaradayım. yardımınıza ihtiyacım var kızlar.. Nerede kime olmalıyım?

Ankara da doktor bilmiyorum,ama istanbulda KBB uzmanı Abdülkadir Gökseli öenerebilirim,ben ikinci burun estetiğimi kendisine oldum.Hem deviasyon vardı hem de şeklinden memnun değildim,yüzüme yakışan boyu birazdaha kısa ve güzel bir burnum olsun istiyordum.İlk bu açam için plastik cerraha gittiğimde burnumda deviasyon da olduğu bu nedenle nefes almakta zorlandığım ortaya çıktı.Ancak ilk doktorum teşhisi koydu ancak durumu düzeltemedi.Bendeki deviasyonu almadığı gibi şeklide istediğim gibi olmadı ve üç ayda burnumun gövdesinde çökme oldu.Sonra detaylı araştırmalarım neticesinde Göksel Bey ile tanıştım.Göksel bey in meğersem baişka doktorların bozduğu burunları düzeltme ile ilgili güzel bir ünü varmış.Nitekim benim burnumuda düzeltti hem de nefes alma problemimiide halletti.
Kenisi İstanbul da ,şaşkınbakkalda muaynanesi var.İki hastanede ameliyat yapıyor biri central hospital,ikincisi Ataşehir de Memorial hastanesinde.
Ben kendisinden çok memnunum,kendisine ameliyat olalı bir sene oluyor,profilimde resimlerimi inceleyebilirsin

X