Merhaba arkadaşlar. Ben de burnumu yaptırmak istiyorum ama hangi doktora olacağımı bilmiyorum. Siteye arkadaşımın tavsiyesiyle üye oldum hatta onun pc sinden bir kaç albüm gördüm çeşitli doktorların yaptığı burunları. Çoğunu beğendim. Hangi doktorları tavsiye edersiniz?
öncelikle kadınla klubüne hoş geldin :) maalesef resim yayınlayabilmen ve görebilmen için yorum sayısının 25 olması gerekiyor:)
ben iki kere burun estetiği geçirmiş biri olarak deneyimlerimi seninle paylaşmak istedim,
benim burnum uzun ince ve kavisliydi yani kemerliydi.oldum olası çok şiddettli olmasada burnumu yaptırmak isterdim .Sonra birgün hem maddi hem manevi kendimi jazır hissetttim ve fiatınınıda uygun bulduğum bir doktora burun estetiği oldum.Kendisi plastik cerrahtı,bu arada benim burnumda deviasyonda vardı.
Sonra maalesef beklediğim gibi olmadı ,
estetik olduktan iki ay sonra burnumun gövdesinde çökme diye tabir edilen bir durum oldu.ve doktor deviasyonumuda almadığından nefes alma problemimde ortaya çıktı.
Ben uygun fiatlı doktor derken başıma bir sürü iş açtım
Bu sefer çok detaylı araştırma yapmaya karar verdim .Ve kbb uzmanı Abdülkadir göksel bey ile görüşmeye gittim.Kendisi çok detaycı,net ve insanı rahatlatan bir doktor.Sorunumu zaten hemen anladı.Ve ilk ameliyatın üzerinden 8 ay geçmişti ki ben Göksel Bey e ikinci burun estetiğimi oldum.Şu anda bir sene geçti burnumdan çok memnunum,nefes alma problemide yaşamıyorum,çökme ,düşme gibi durumlarda çok şükür başıma gelmedi.
ve hala da kontorllerime gidiyorum.Ben kesinlikle Abdülkadir Göksel derim,mesaj sayın yeterli olduğunda profilimde resimlerim mevcut bakabilirsin canım,