Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhaba.Gözünüz kapali kendinizi teslim edebiliceginiz bir doktorun,hasta yorumlarini okumaktasiniz suan.. Yillardan beri istedigim bir ameliyattı ve sonunda karar verdim.sonucu gördükten sonrada en doğru kararı verdiğimi anladım çooooook mutluyum,başlarda çok korkuyordum ya yapay durursa ya yüzüme yakışmazsa diye,fakat kesinlikle cok doğal yüzüme öyle çok yakıştı kii=))..ameliyat olalı 3 ay oldu ;fakat burnumu görüp çok beğenen ve kime yaptırdığımı soran en az 20 kişi =) sihirli parmaklara sahip olduğu kadar bir okadar da hastalarından ilgisini hiçbir zaman esirgemeyen DR KEMAL EKBEROĞLUNA gönül rahatlığı ile gidip fıssstık gibi bir burna kavuşabilirsiniz=) benden söylemesi:KK66: (DYG)

Arkadaşlar merhaba.Gözünüz kapali kendinizi teslim edebiliceginiz bir doktorun,hasta yorumlarini okumaktasiniz suan.. Yillardan beri istedigim bir ameliyattı ve sonunda karar verdim.sonucu gördükten sonrada en doğru kararı verdiğimi anladım çooooook mutluyum,başlarda çok korkuyordum ya yapay durursa ya yüzüme yakışmazsa diye,fakat kesinlikle cok doğal yüzüme öyle çok yakıştı kii=))..ameliyat olalı 3 ay oldu ;fakat burnumu görüp çok beğenen ve kime yaptırdığımı soran en az 20 kişi =) sihirli parmaklara sahip olduğu kadar bir okadar da hastalarından ilgisini hiçbir zaman esirgemeyen DR KEMAL EKBEROĞLUNA gönül rahatlığı ile gidip fıssstık gibi bir burna kavuşabilirsiniz=) benden söylemesi:KK66: (DYG)

resmini göremedim,yükleyebilirmisin?

Merhaba arkadaşlar. Ben de burnumu yaptırmak istiyorum ama hangi doktora olacağımı bilmiyorum. Siteye arkadaşımın tavsiyesiyle üye oldum hatta onun pc sinden bir kaç albüm gördüm çeşitli doktorların yaptığı burunları. Çoğunu beğendim. Hangi doktorları tavsiye edersiniz?

biraz da başka konuların altına yazayım bari :KK43:
tekrar özür diliyorum burayı biraz işgal etmek durumunda kaldığım için.
en üstteki yazıma cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Merhaba arkadaşlar. Ben de burnumu yaptırmak istiyorum ama hangi doktora olacağımı bilmiyorum. Siteye arkadaşımın tavsiyesiyle üye oldum hatta onun pc sinden bir kaç albüm gördüm çeşitli doktorların yaptığı burunları. Çoğunu beğendim. Hangi doktorları tavsiye edersiniz?

öncelikle kadınla klubüne hoş geldin :) maalesef resim yayınlayabilmen ve görebilmen için yorum sayısının 25 olması gerekiyor:)
ben iki kere burun estetiği geçirmiş biri olarak deneyimlerimi seninle paylaşmak istedim,
benim burnum uzun ince ve kavisliydi yani kemerliydi.oldum olası çok şiddettli olmasada burnumu yaptırmak isterdim .Sonra birgün hem maddi hem manevi kendimi jazır hissetttim ve fiatınınıda uygun bulduğum bir doktora burun estetiği oldum.Kendisi plastik cerrahtı,bu arada benim burnumda deviasyonda vardı.
Sonra maalesef beklediğim gibi olmadı ,estetik olduktan iki ay sonra burnumun gövdesinde çökme diye tabir edilen bir durum oldu.ve doktor deviasyonumuda almadığından nefes alma problemimde ortaya çıktı.
Ben uygun fiatlı doktor derken başıma bir sürü iş açtım
Bu sefer çok detaylı araştırma yapmaya karar verdim .Ve kbb uzmanı Abdülkadir göksel bey ile görüşmeye gittim.Kendisi çok detaycı,net ve insanı rahatlatan bir doktor.Sorunumu zaten hemen anladı.Ve ilk ameliyatın üzerinden 8 ay geçmişti ki ben Göksel Bey e ikinci burun estetiğimi oldum.Şu anda bir sene geçti burnumdan çok memnunum,nefes alma problemide yaşamıyorum,çökme ,düşme gibi durumlarda çok şükür başıma gelmedi.
ve hala da kontorllerime gidiyorum.Ben kesinlikle Abdülkadir Göksel derim,mesaj sayın yeterli olduğunda profilimde resimlerim mevcut bakabilirsin canım,

Ben dr.hüseyin güner'e burun ameliyatı oldum.başkentte yaşıyorum ama araştırmalarım bana doğru tercihin istanbul 'da olduğunu gösterdi ve dr.hüseyin güner'e muayene olmak için yola çıktım.muayeneye gittiğim ilk andan ameliyat sonrasına kadar içinde bulunduğum ortam ,doktordan çalışanlara kadar insanların size yansıttığı güleryüz ve pozitif enerji,doğru yerde olduğumu zaten kanıtlar nitelikteydi.bir estetik cerrah herşeyden önce ameliyat sonrasında size vereceği memnuniyet garantisini ilk andan itibaren hastasına hissettirebilmelidir. Dr.hüseyin güner bunu hastasına daha ilk andan yansıtabilen belkide tek cerrah.en basiti muayenenin ücretsiz olması kalitesini ve bir şeyleri başardığının göstergesi tabi dediğim gibi bu en basiti.yaşamak lazım..en önemlisi beni ankaradan istanbula götüren dr.hüseyin güner'in kullandığı teknolojidir.kaba eğri burnumla zaten dr.hüseyin güner'den başkası başa çıkamazdı.burun derisini lazerle inceltebilmesi,kemiğe lazerle müdahale edebilmesi zaten ameliyatın başarısının garantisidir..ezberleri bozan burun estetiğinin kitabını yeniden yazan dr.hüseyin güner sayesinde ben ameliyat sonrasında tek bir ağrı kesici bile almadım evet tek bir ağrı kesici bile almadım. Ne ağrı, ne şişlik dediğim gibi ameliyat olup olmadığımı bile anlayamadım uyandığımda..bazı şeyler buranın doğru yer olduğunu kanıtlıyor demiştim şunuda eklemeliyim benim istanbul'a ameliyat için gittiğimde kalacak bir yerim yoktu ama mükemmel bir estetik cerrah olan dr.hüseyin güner herşeyden önce mükemmel bir insandı ve benim hastanede kalmamı ve rahat edebilmem için her türlü imkanı bana sağladı.zaten öyle istirahat etmenize de gerek yok ameliyattan bir kaç saat sonra yemeğimi yedim ve taburcu olabilecek duruma geldim.ameliyattan sonra uyandığımda burnumdan nefes alabiliyordum.ne ağrım vardı ,ne şişlik, ne morluk..unutmayın yapacağınız tek bir hata yani yanlış cerrah seçimi sizi ömür boyu duyacağınız bir pişmanlık duygusuna götürecektir..ben bunları yaşamaktan çok korkuyordum ve bu yüzden dr.hüseyin güner'e gittim ve şimdi ona ve ekibine minnettarım ve sonsuz şükranlarımı sunuyorum hepsine.tekrarlıyorum benim burnum normalden çok daha eğri ve çok kabaydı..bu yazıyı okuyan ve şikayetlerinin benimkinden daha az olduğunu düşündüğüm sizlere diyorum ki; burnunuzu istediğiniz görünüme sokmak dr.hüseyin güner için çok kolay, sadece her zaman yaptığı klasik bir iştir.dr.hüseyin güner'in kullandığı teknoloji dünyada sayılı cerrahların elindedir.lütfen, sizlere ömür boyu pişmalık yaşatacak işlere imza atmayın ve yalan yanlış bilgilerle gözünü para bürümüş estetik cerrahlara kendinizi emanet etmeyin.saygılar

Çok teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için. Abdülkadir Göksel ve Huseyin Beyi de dusunecegim. Ecemali fotolarina bakacağım şimdi. Benim burnum da ince uzun ama çok yamuk ya da çok problemli değil. Biraz çıkıntı var onu aldirip belki ucunu kaldirtacagim. Çene ucumun da biraz dolması lazım bence. Yani bana küçük ve dikkatli müdahale lazım daha kötü olmasından korkuyorum şahsen. Foto koysam albümlere yorum yaparsanız sevinirim.

Çok teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için. Abdülkadir Göksel ve Huseyin Beyi de dusunecegim. Ecemali fotolarina bakacağım şimdi. Benim burnum da ince uzun ama çok yamuk ya da çok problemli değil. Biraz çıkıntı var onu aldirip belki ucunu kaldirtacagim. Çene ucumun da biraz dolması lazım bence. Yani bana küçük ve dikkatli müdahale lazım daha kötü olmasından korkuyorum şahsen. Foto koysam albümlere yorum yaparsanız sevinirim.

canım Göksel bey gerçekten doğru isim ben çene yaptırmadım çünkü gerek görmedi,çok titiz ve detaycıdır.porfil resimlerimde ameliyat öncesi ve sonrası resimlerime bakabilirsin şu anda bir sene oldu ve inan çok memnunum.zyk78 nickli arkadaşımızda Göksel Bey e burun ve çene ameliyatı oldu sonuç mükemmel,yardımcı olması açısından profilinden onun resimlerine de bakabilirsin.Ama mutlaka doktor ile görüşmeli ve onun önerileri dahilinde hareket etmelisin,ben elimden geldiğince yardımcı olurum nede olsa iki kere burun estetiği oldum:)

canım Göksel bey gerçekten doğru isim ben çene yaptırmadım çünkü gerek görmedi,çok titiz ve detaycıdır.porfil resimlerimde ameliyat öncesi ve sonrası resimlerime bakabilirsin şu anda bir sene oldu ve inan çok memnunum.zyk78 nickli arkadaşımızda Göksel Bey e burun ve çene ameliyatı oldu sonuç mükemmel,yardımcı olması açısından profilinden onun resimlerine de bakabilirsin.Ama mutlaka doktor ile görüşmeli ve onun önerileri dahilinde hareket etmelisin,ben elimden geldiğince yardımcı olurum nede olsa iki kere burun estetiği oldum:)

Bende tam yorum yazacaktimki ecemali zaten soylemis beni. Resimlerime bakabilirsen ben senin icin iyi bir ornek olabilirim belki. Ben ayni anda hem burun hem de cene ameliyati oldum dr. Goksel'e. 1 yil gectim uzerinden. Sekil tamamen oturdu. Oldukca da memnunum :) doktorumu tavsiye ederim. Bu arada resmini goksel beyw mail at istersen. Calismayi sanal olarak yapiyor.

Ben de haftaya carsamba ameliyat olucam insallah.hersey yolunda gider de istedigim burna kavusurum umarim.kafa,da bi molyon sorilar puff

X