Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

fethi beyden 22 şubata randevu aldım bir arkadaşım gögüslerini küçülttü ii bir doktora benziyo hiç ona ameliyat olan yok mu

kızlar bir şey soracağım. ameliyatıma 3 hafta kaldı. deviasyon ve burun estetiği olacak. fakat şu aralar sinüslerim afedersiniz o kadar dolu ki, 15 dakikada bir lavaboya gidiyorum. ameliyat tarihime kadar geçer diye bekledim ama haftalardır böyle. ameliyat için bir sorun teşkil eder mi acaba?
yani ameliyat sonrası eğer yine bu durumum devam ederse o tamponlu halde ben ne yapıcam?

merhaba, ben burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum ama fiyatlar konusunda sıkıntı çekiyorum.

fiyatlar konusunda internette araştırma yaptım ancak pek bir şey bulamadım. bir tek Burun Estetiği Fiyatları Ne Kadar?-burun estetiği fotorafları,resimler | Kadın Kadına adresinde verilen bütün hastanelerin fiyat bilgileri var. tecrübenize göre buradaki fiyatlar doğru mu? ya da daha doğru fiyatları nereden öğrenebilirim.

teşekkürler

Arkadaslar ben yaklasık 5ay onc burnumu yaptırdım sıze kesınlıkle gonul rahatlıgıyla acıbadem maslak hastanesı serdar erenın grubunda calısan FATIH SIRIN ısımlı estetık doktorunu tavsıy edıyorum. Benım ve arkadasımın burnunu yaptı benım burnumda cok buyuk bı kemık yada hasar yoktu sadece daha kucuk olmasını ıstedım ınanılmaz derecede dogal burunlar yapıyor resım nerden paylasılır bılmıyorum ama ısteyenlerle paylasabılırım kesınlıkle dusununler ıcın bı gorusmelerını tavsıye ederım

merhaba arkadaşlar bende burun estetiği olucam aklımda sadece fethi orak var hakkında bilgisi olan arkadaşlar yada ona ameliyat olan arkadaşlar yardım edinn

gecmıs olsun canımm
sana kesınlıkle katılıyorum devlet hastanelerınde bu ısı cok ıyı yapan doktorlar var
benım esım eylul 23 de devlet hastesınde amelıyt oldu burnu kucukken dustugu ıcın kırılmıs
capaya gıttıorasıda samatya hastanesıne gondermıs hersey dahıl 650lıra tutmus estetıkte ıcınde hıc morarma olmadı sıslıklerde kısa surede gectı 20 gunde alcıyı cıkardılar hıc agrı ve acısız oldugunu soyledı ve gorenler super olmus dıyorlar zaten kocam yakıskılıydı dahada yakıskılı oldu:d
yanı okadar para vermeye gerek yok

arkadaşlar ben devlet hastanesine gittim bendede kemik eğriliği var ama bana sadece onu duzeltiriz estetik olmaz dediler.

Arkadaslar ben yaklasık 5ay onc burnumu yaptırdım sıze kesınlıkle gonul rahatlıgıyla acıbadem maslak hastanesı serdar erenın grubunda calısan FATIH SIRIN ısımlı estetık doktorunu tavsıy edıyorum. Benım ve arkadasımın burnunu yaptı benım burnumda cok buyuk bı kemık yada hasar yoktu sadece daha kucuk olmasını ıstedım ınanılmaz derecede dogal burunlar yapıyor resım nerden paylasılır bılmıyorum ama ısteyenlerle paylasabılırım kesınlıkle dusununler ıcın bı gorusmelerını tavsıye ederım

ben istiyorum resimlerinizi mümkünse ve fiyat nedir acaba

arkadaşlar benim burnum kırık göruntusunude etkilio nefes almamıda.2 haftaya kdr burnumdan estetik oljam .benm gözlermin altıda mor sizce göz altı morlugumun sebebi bu olabilirmi. çnkü çocukken kırlmıstı ben 22 yasındayım daha yenı yaptrjam hc ustunde durmamıstım bu kdr son dnmler benı co etklemeye basladı cvplarınızı beklıorum tskler şimdiden:44:

arkadaşlar ben devlet hastanesine gittim bendede kemik eğriliği var ama bana sadece onu duzeltiriz estetik olmaz dediler.

Evet devlet hastanesınde estetık karsılanmıyor. Bu sebeble ozeml bı hastanede burnunu yaptırabılırsın . Anlasmalı bı doktor bulursan cokta fark odemessın benım gıbı :)

arkadaşlar,
ben 19 ay önce ikinci burun estetiğimi oldum çünkü ilk doktor istediğim gibi bir burun yapmadığı gibi 3 ayda burnumda çökme ve sıkıntılar başladı.Deviasyonda vardı onu da almamış.Ancak ikinci doktorumdan çok memnun kaldım keşke ilk ona yaptırsaydım diye çok da pişmanlık duydum.
ikinci doktorumun adı abdülkadir göksel istanbul bağdat cd rino plasti muaynanesinin adı.benim referansımla görüşmeye gidebilirsiniz.Onla görüşmeden burun estetiği için doktora karar vermeyin.
ben ecehan bazlar,detay bilgileri için beni ecehanbazlar@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz..

19 ay değil 10 ay önce ikinci burun estetiğimi oldum ve abdülkadir göksel kulak burun boğaz uzmanı,ilk estetik olduğum doktor plastik cerrahtı

ben istiyorum resimlerinizi mümkünse ve fiyat nedir acaba

bence kesinlikle abdülkadir gökseli araştırıp ondan sonra dr seçiminde netliğe kavuşun ben bu platformda yeni olduğumdan şimdilik resim yayınlayamıyorum ama yorumlarım yeterli sayıya ulaşırsa resim yayınlayacağım
ikinci ameliyatımı göksel bey e oldum on ay oldu çok memnun kaldım hala kontrollere gidiyorum kendisine.birçok dr iki aydan sonra kontrolleri kesiyor.
kendisi kbb uzmanı

resim yayınlayabilmem için 25 yorum yapabilmem lazımmış henüz 16 oldu
en kısa zamanda resmimi yayınlayacağım:)

fiatına gelince ben geçen sene altıbuçuk milyara oldum ama kesinlikle burnu görmeli ve ona göre fiat veriyor göksel bey benim revizyon du yani ikinci operasyonumda problemli bi burnum vardı

X