Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

benim de aynı sizin gibi .. ameliyat olmak istiyorum yakın zamanda .

inşallah canm.

burda amelyat olan arkadaslar var okudum yazıları...rica etsem resimlerinizi göre bilirmiyim önce ve sonrasını.

ben şimdiki burnumu eklicem albume fikirlerinizi almak isterim arkadaslar.

mrb. arkadaşlar ben burun ameliyatı olmayı düşünüyorum.bu konuda en iyi cerrahları çok arşatırdım.yalnızca internetteki yorumlardan fikirler edindim.çevremde bu ameliyatı yaptıran da yok maalesef.cem payaslıya ameliyat olan arkadaşlar varsa bana yorumlarını yazarlarsa çok sevineceğim.teşekkürler.

merhabalar.burun estetiği için biraz araştırma yapıyorum. iyi doktorların çoğu nedense anadolu yakasında .avrupa bölgesinde bildiğiniz iyi bir doktor var mı.yakup avşar dışında (çok pahalı)fiyatı makul olsun.5-6 yı gözden çıkarabilirim.sadullah karunu duydum ama kararsızım.

hangi doktoru secerseniz secin, mutlaka ne istediginizi ne istemediginizi tam olarak anlatin. en az!!! iki gorusme yapin. (bnm doktorumun asistani ikinci bi gorusmenin gereksiz oldugu konusunda beni ikna etti, ameliyattan once doktorumla kisa bi gorusmenin yeterli olacagini soyledi ama inanin hic oyle olmuyo. o gun panikten endiseden hic saglikli bi gorusme yapamadik.) begendiginiz burunlarin fotograflarini dokorunuzla paylasin. MUTLAKA kaba-taslak ta olsa doktorunuza tasarim yaptirin. ortaya ne cikacagini az-cok gorun.. "bana yakisan bi burun" anlayisindan kacinin, cunku size yakisani en iyi siz bilirsiniz, baskalarinin yakistirmasi inanin cok az onemli. mühim olan sizin kendinizi yeni halinizle iyi hissedip hissetmediginiz. benim ameliyatimda isler biraz ters gitti, doktorum iyi bi insan, alti ayi doldurunca revizyon ameliyati yapacagini ve istedigim duzeltmeleri yapabilecegini soyledi ama o alti ay nasil gecicek bilmiyorum. her gunum yil gibi geciyo. iki bucuk aydir her gun agliyorum. uzuntuden saclarim beyazladi, cildim mahvoldu. maddi acidan da cok sarstim butcemizi. ailemde herkes benimle dusman oldu, herkes burnumla oynata oynata kendimi rezil ettigimi soyluyo :KK43: lutfen basiniza gelebilecek sanssizliklari da dusunup oyle hareket edin, her acidan icinize sinene kadar konusun doktorunuzla. umarım hepinizin sansi acik olur ve istediginiz gibi olur hersey.. umarim benim de ;((

hangi doktoru secerseniz secin, mutlaka ne istediginizi ne istemediginizi tam olarak anlatin. en az!!! iki gorusme yapin. (bnm doktorumun asistani ikinci bi gorusmenin gereksiz oldugu konusunda beni ikna etti, ameliyattan once doktorumla kisa bi gorusmenin yeterli olacagini soyledi ama inanin hic oyle olmuyo. o gun panikten endiseden hic saglikli bi gorusme yapamadik.) begendiginiz burunlarin fotograflarini dokorunuzla paylasin. MUTLAKA kaba-taslak ta olsa doktorunuza tasarim yaptirin. ortaya ne cikacagini az-cok gorun.. "bana yakisan bi burun" anlayisindan kacinin, cunku size yakisani en iyi siz bilirsiniz, baskalarinin yakistirmasi inanin cok az onemli. mühim olan sizin kendinizi yeni halinizle iyi hissedip hissetmediginiz. benim ameliyatimda isler biraz ters gitti, doktorum iyi bi insan, alti ayi doldurunca revizyon ameliyati yapacagini ve istedigim duzeltmeleri yapabilecegini soyledi ama o alti ay nasil gecicek bilmiyorum. her gunum yil gibi geciyo. iki bucuk aydir her gun agliyorum. uzuntuden saclarim beyazladi, cildim mahvoldu. maddi acidan da cok sarstim butcemizi. ailemde herkes benimle dusman oldu, herkes burnumla oynata oynata kendimi rezil ettigimi soyluyo :KK43: lutfen basiniza gelebilecek sanssizliklari da dusunup oyle hareket edin, her acidan icinize sinene kadar konusun doktorunuzla. umarım hepinizin sansi acik olur ve istediginiz gibi olur hersey.. umarim benim de ;((

merhabalar.acaba ilk ameliyatlarınızı kime yaptırdınız??

redrumm, ben ameliyat dusunenlere benimle benzer seyler yasamasinlar diye kendimce bazi tavsiyelerde bulundum canim. insallah ta birilerinin isine yarar. yani amacim ameliyatlarimi yapan doktorlardan bagimsiz genel tavsiyeler vermekti.

merhabalar.burun estetiği için biraz araştırma yapıyorum. iyi doktorların çoğu nedense anadolu yakasında .avrupa bölgesinde bildiğiniz iyi bir doktor var mı.yakup avşar dışında (çok pahalı)fiyatı makul olsun.5-6 yı gözden çıkarabilirim.sadullah karunu duydum ama kararsızım.

Beylikduzu medicana da Prof Dr Necmettin kutlu var,bende çok araştırdım en iyisi bu hoca,benim arkadaslarım oldu ikiside çok memnun kaldı,benide muayene etti cok guven verdi.gecen sene olucaktim burnumda kırık var son ana vaz geçtik çünkü kızım yanımda yatıyor sürekli tekme yumruk cesaret edemedim.yatagini ayırdık ama şimdide hamileyim,bana 4 bin lira fiyat vermişti pazarlık yapmamıştık,yapsaydık 3,5 olurdu herhalde

mrb. arkadaşlar ben burun ameliyatı olmayı düşünüyorum.bu konuda en iyi cerrahları çok arşatırdım.yalnızca internetteki yorumlardan fikirler edindim.çevremde bu ameliyatı yaptıran da yok maalesef.cem payaslıya ameliyat olan arkadaşlar varsa bana yorumlarını yazarlarsa çok sevineceğim.teşekkürler.

ben iki kere burun ameliyatı geçirdim.ilki plastik cerrahtı deviasyonum,burun içi kırık vs vardı ama benim esas istediğim estetik olmaktı.Sözde estetik yaptı.Hiç beğenmedim ve de çburun üstünde çökme oldu,beni ilk iki ay kontrolden sonra çağırmadı .Sonra kulak burun boğazıya hemestetik hem de deviasyo vs ameliyatı oldum 9 ay oldu hemen hemen her ay gidiyorum çağırıyor takip ediyor,son derece profesyonel ,Kendisi Kulak burun boğaz Dr Abdulkadir Göksel.sterseniz araştırabilirsiniz.Çok başarılı.Gönül rahatlığıyla önerebilirim.
Burun çok önemli,tanınmış olması yetmiyor dr un.İşini iyi yapması ve istenileni yerine getirmesi önemli.

Öncelikle burun ameliyatı olmak isteyenler 3 eayrılır.

1- estetik amaçlı ameliyat olamak isteyenler

2- Sağlık amaçlı burun ameliyatı olmak isteyenler

3-Hem estetik hem de sağlık problemlerinin aynı anda giderilmesine yönelik ameliyat olmak isteyenler

Ben 38 yaşında bir bayanım,1,5 sene önce estetik amaçlı olmak isteyipte sağlık problemlerininde aynı anda giderilmesine yönelik operasyon geçirdim.Çok endişeliydim.Tampon sorununu herkesten farklı hkayeler neticesinde dinliyordum.Sonra endişelerim vardı. '' Acaba burnum nasıl olacak ? Bana yakışacak mı? '' vs gibi.Doktoruma nasıl olmasını istediğim konusunda çok detay vermedim.Sadece hafif bir kemerim vardıonuyok edin deviasyon gitsin vs dedim.
Sonra o gün geldi çattı operasyonu geçirdim.Ameliyattan çıkarçıkmaz çok telaşkandım çünkü burnumdan değil nefes almak sanki burnum yoktu.Hiç kullanamıyorsunuz ve insan panikliyor.Tampon var ancak silikonlu olmadığındna nefes almamı engelliyordu.Neyse o halde 2 koca kötü gün geçirdim.Tamponlarım çıkartıldı 2 gün sonra korku ve tampon çıktıktan sonraki rahatlık insanda ciddi bir trawma yaratıyor:)
Bu dr um burnumun üstüne türk lokumu denen bir madde yerleştirdi.2 ay rutın kontrollere gittim sonra bir daha beni çağırmadı ancak 4 ay sonra o türk lokumu çöktü sadece benim farkedebildiğim çıktıntı hafif hafif belirmeye başladı.
Bir gün gribal enfeksiyondan dr a gittim kulak burun boğazcıya orda deviasyonumun alınmadığını söyledi.
Çok üzüldüm.Ve arkadaşımın dr u olan Abdulkadir Göksele gittim .Kendisi istanbulda bağdat caddesinde muaynanesi olan bir kulak burun boğaz uzmanı.Ona gittim.O muayne etti ve zamanla burnumun çökeceğini ve o anda bile çökmenin başladığını belirtti.
Ve 8 ay olmuştu ilk operasyonu olalı.Bir kere daha operasyon geçirdim.
Göksel bey silikonlu tampon kullandığından ameliyat sonrası nefes almakta zorlanmadım.
Burnum da tam istediğim gibi oldu .Şu anda 9 ay olsu göksel bey e ameliyat olalı.Hala kontrole çağırır beni.
Nefes almakta da zorlanmıyorum,
Kendisi çok insancıl,çok iyi bir dr.Sizde araştırabilirsiniz,
Burun estetiği olmadan önce doktorunuzu detaylı araştırın,çünkü ameliyat o kadar da kolay bir operasyon değil,boşu bışuna 2 kere olmak zorunda kalmayın hem cebiniz hem canınız yanmasın,

walla arkadaşlar imkanınız warsa ameliyat olun korkulcak hiç bişi yok ben ameliyata nası gırdım çıktım hissetmedım bile.ameliyattan sonra hiç bi şekılde ağrım olmadı hem görünüşünüz güzel oluyo hem kendinize güwenınız gelıyo tawsıye ederım yalnız plastık cerrah yapsın amelıyatınızı kbb iz bırakıyo

elbette ağrı sızı vs olmuyor insanı eğer başarılı bir operasyon ise mutlu ediyor,ancak bence KKB de olmak daha avantajlı eğer burun içi sıkıntınız var ise aynı anda hem estetik hem de iç problem halloluyor.KKB ciler sonuçta burun anatomisini çok daha iyi biliyorlar ve uzmanlık alanları.Ben şanslıyım KKB de oldum ve sonuçtan çok memnunum,

chelsea cnm ben ozelden yazamiyorum yeterli sayida mesajim yok henuz. daha once de yazdigim gibi, ben sadece daha dikkatli davranin, ince eleyip sık dokuyun die yazdim bunlari. dr ismi verip kimseyi yaniltmak istemem, cunku dr.umun yaptigi islerin fotograflarini gordum, cok basariliydi. ayrica su nokta cok onemli; abarttigimi dusunme sakin, cunku bu yuz benim ve ben simdi cok mutsuzum. guzel olmus diyen bi allahin kulu da cikmadi. sen olsan nasil hissederdin?? insallah senin ve buna karar veren herkesin hersey gonlunce olur..

walla arkadaşlar imkanınız warsa ameliyat olun korkulcak hiç bişi yok ben ameliyata nası gırdım çıktım hissetmedım bile.ameliyattan sonra hiç bi şekılde ağrım olmadı hem görünüşünüz güzel oluyo hem kendinize güwenınız gelıyo tawsıye ederım yalnız plastık cerrah yapsın amelıyatınızı kbb iz bırakıyo

bana ağrım olcağımı söyledi doktor:KK43: burnumu kırcakmış :KK43:

mrb. arkadaşlar ben burun ameliyatı olmayı düşünüyorum.bu konuda en iyi cerrahları çok arşatırdım.yalnızca internetteki yorumlardan fikirler edindim.çevremde bu ameliyatı yaptıran da yok maalesef.cem payaslıya ameliyat olan arkadaşlar varsa bana yorumlarını yazarlarsa çok sevineceğim.teşekkürler

eylul2422, doktorun saka yollu soylemis olabilir bunu. bnm de kirildi, buun estetik ameliyatlarinin cogunda kiriliyo ama agri olmuyo sonrasinda. sadece hassas oluyo dogal olarak biraz. simdiden gecmis olsun..

Arkadaşlar konu açmaya çalıştım ama Ufuk Bilkay sitede yorumunun yapılmasını istemiyormuş galiba, olmadı. Lütfen Ufuk Bilkay'a ameliyat olan arkadaşlar yorumda bulunabilirler mi? Bir de fotoğraflarınız varsa nolur yollar mısınız? E mail adresim fuzzygirly@hotmail.com.
Bir de ortalama fiyat nedir?

Son düzenleme:
X