hangi doktoru secerseniz secin, mutlaka ne istediginizi ne istemediginizi tam olarak anlatin. en az!!! iki gorusme yapin. (bnm doktorumun asistani ikinci bi gorusmenin gereksiz oldugu konusunda beni ikna etti, ameliyattan once doktorumla kisa bi gorusmenin yeterli olacagini soyledi ama inanin hic oyle olmuyo. o gun panikten endiseden hic saglikli bi gorusme yapamadik.) begendiginiz burunlarin fotograflarini dokorunuzla paylasin. MUTLAKA kaba-taslak ta olsa doktorunuza tasarim yaptirin. ortaya ne cikacagini az-cok gorun.. "bana yakisan bi burun" anlayisindan kacinin, cunku size yakisani en iyi siz bilirsiniz, baskalarinin yakistirmasi inanin cok az onemli. mühim olan sizin kendinizi yeni halinizle iyi hissedip hissetmediginiz. benim ameliyatimda isler biraz ters gitti, doktorum iyi bi insan, alti ayi doldurunca revizyon ameliyati yapacagini ve istedigim duzeltmeleri yapabilecegini soyledi ama o alti ay nasil gecicek bilmiyorum. her gunum yil gibi geciyo. iki bucuk aydir her gun agliyorum. uzuntuden saclarim beyazladi, cildim mahvoldu. maddi acidan da cok sarstim butcemizi. ailemde herkes benimle dusman oldu, herkes burnumla oynata oynata kendimi rezil ettigimi soyluyo
lutfen basiniza gelebilecek sanssizliklari da dusunup oyle hareket edin, her acidan icinize sinene kadar konusun doktorunuzla. umarım hepinizin sansi acik olur ve istediginiz gibi olur hersey.. umarim benim de ;((