Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

evet özel..amerikan hastanesi kadar olmasa da pahalıdır diye düşünüyorum..eğer ben revizyona karar verirsem bayaa pahalı olucak..çünkü revizyonlar daha pahalı oluyo ilk ameliyatlara göre..ben yine 9000-10000 veririm gibi geliyo :KK43: bilmiyorum ki değer mi, pek sorunum da yok..düşünüyorum bakalım..hakkımızda hayırlısı..ama siz küçük bi burnum var zaten, biraz eğri sadece diyosanız teoman bey de istenileni verebilir belki..bence en doğrusu her 2 dr.la da gidip görüşmek ve tasarım filan yaptırmak..teoman beyin görüşmeleri ücretsiz..emre beyin de ilk görüşmesi ücretsiz bildiğim kadarıyla..emre beyin hastaları daha iyi cevap verir buna tabi..

Hayırrr genelde burnum kesinlikle küçük değil. Normal/ortada sayılır... Ama eğer ya küçük ya da büyük demem gerekirse, düşünürüm ki daha büyük tarafında duruyor. Ama dediğim gibi en çok halletmek istediğim şey sadece burnumdaki eğriliktir.

Evet emre beyin ilk görüşmeleri de ücretsiz, şimdi öğrendim. :) teoman bey ile de öyle..

peki acıbadem hastanesi özel mi yoksa devlet mi?

sizin durumunuza gelince, bence çok dikkatli olmanız gerekiyor. tekrarlanan ameliyatlar genelde daha tehlikeli çünkü burnu daha kötü bir hale getirebilir. üstelik para meselesi de var... revizyon olup olmamanıza gelince gerçekten değer mi diye çok dikkatli olmanız ve doğru karar vermeniz gerekiyor..

Hayırrr genelde burnum kesinlikle küçük değil. Normal/ortada sayılır... Ama eğer ya küçük ya da büyük demem gerekirse, düşünürüm ki daha büyük tarafında duruyor. Ama dediğim gibi en çok halletmek istediğim şey sadece burnumdaki eğriliktir.

Evet emre beyin ilk görüşmeleri de ücretsiz, şimdi öğrendim. :) teoman bey ile de öyle..

peki acıbadem hastanesi özel mi yoksa devlet mi?

sizin durumunuza gelince, bence çok dikkatli olmanız gerekiyor. tekrarlanan ameliyatlar genelde daha tehlikeli çünkü burnu daha kötü bir hale getirebilir. üstelik para meselesi de var... revizyon olup olmamanıza gelince gerçekten değer mi diye çok dikkatli olmanız ve doğru karar vermeniz gerekiyor..

evet, acıbadem de özel..çok ucuz bi hastane de değildir ayrıca..ben de düşünüyorum hala bakalım..hakkımızda hayırlısı diyorum

Bugun alcim cikti gercekten cokkk mutluyummmmm:))) 3 yil once reha yavuzer hocanin ameliyatlarini gordugum icin onda opere olmak istedimm .... Ameliyati siir gibi yapiyor ve postop doneminde hastalari cok rahatlardi.... Ama Ben cesaret edene kadar reha hocam amerikan hastanesine gecmis cokkk uzun sure onun yerine baska hoca bulamadimm.... Benim icin cv sindeki uzmanligini aldigi hastane kadar yurt disindaki egitimleri ve hangi hastane oldugu docentlik ve prof cok onemli.... Kucuk bir sorun burun ama sizin yuzunuzun ortasindaki sorun olunca dunyanin en buyuk sorunu oluyorr acikcasi.... Birde lutfen dikkat edin kbb ile Plastik cerrehi yapiyor gibi olsada birisi icini birisi disini yapar aslinda..... Septum deviasyonu olan arkadaslar rinoplastiyle beraber yaptiracaksa iyi arastirmalilarrr...... yoksa sonrasinda nefes alamayanlar yada disinda Seoul bozuklugu olan revizyona giden kisi sayisi hic de as degil..... birde unutmayin cok pahali yapan nice prof hocanin ameliyat kabiliyeti cok kotudur bu bilgiyi ogrenip yapmakla ilgili degil kabiliyet meselesi .... Kaldiki nice unlunun yasadigi maduriyetin nedeni budur:::)))) birde kesinlikle sehir disinda olunmamaliii yada 4 gun kalacak yer ayarlanmali.... Herhangibi bir sorunda hocaniza gitmek cok rahatlatici oluyor:::)))) insallah herkes cok memnun kalir hocalarindannn gercekten stresli bir surec cunku olan bilir:::))))

merhaba kızlar.benim burnum çok fena.yumruk yemiş gibi.yassı.ergenlik çağından beri burnumdan dolayı mutsuzum.kendimi çok yetersiz görüyorum.ameliyat olmak istedim ama ailem hiç destek olmadı.bu burnu 33 yıl tasıdım.ama artık taşımak istemiyorum.bir karar versem hersey değişecek.2500 tl ye yapan yerler saptadım.dahasına bütcem müsade etmiyor.çoooook korkuyorum.ya daha kötü olursa.sağlık acısından hiç şikayetim yok.ya sağlığımı bozarsa.ya hiç koku alamazsam.ben hep burundan nefes alırım.ya alamazsam.ameliyat olanlar sizde böyle kuşkular yasadınızmı.yersizmi sizce.önemli olan karar vermekmi ameliyat olmak için.nolur beni pışpışlayın :KK43:

Bugun alcim cikti gercekten cokkk mutluyummmmm:))) 3 yil once reha yavuzer hocanin ameliyatlarini gordugum icin onda opere olmak istedimm .... Ameliyati siir gibi yapiyor ve postop doneminde hastalari cok rahatlardi.... Ama Ben cesaret edene kadar reha hocam amerikan hastanesine gecmis cokkk uzun sure onun yerine baska hoca bulamadimm.... Benim icin cv sindeki uzmanligini aldigi hastane kadar yurt disindaki egitimleri ve hangi hastane oldugu docentlik ve prof cok onemli.... Kucuk bir sorun burun ama sizin yuzunuzun ortasindaki sorun olunca dunyanin en buyuk sorunu oluyorr acikcasi.... Birde lutfen dikkat edin kbb ile Plastik cerrehi yapiyor gibi olsada birisi icini birisi disini yapar aslinda..... Septum deviasyonu olan arkadaslar rinoplastiyle beraber yaptiracaksa iyi arastirmalilarrr...... yoksa sonrasinda nefes alamayanlar yada disinda Seoul bozuklugu olan revizyona giden kisi sayisi hic de as degil..... birde unutmayin cok pahali yapan nice prof hocanin ameliyat kabiliyeti cok kotudur bu bilgiyi ogrenip yapmakla ilgili degil kabiliyet meselesi .... Kaldiki nice unlunun yasadigi maduriyetin nedeni budur:::)))) birde kesinlikle sehir disinda olunmamaliii yada 4 gun kalacak yer ayarlanmali.... Herhangibi bir sorunda hocaniza gitmek cok rahatlatici oluyor:::)))) insallah herkes cok memnun kalir hocalarindannn gercekten stresli bir surec cunku olan bilir:::))))

Canım öncelikle çook geçmis olsun içine sindiyse ne mutlu :KK75: ben de kısa süre sonra rinoplasti revüzyon ameliyatı olacağım, fiyat arastırması yapıyorum bu ameliyat Yavuzer hoca ile sana ne kadara mal oldu acaba?

Teskkrlr canim:) simdilik icime sindi ama nasil korkulu ruyalar goruluyor yasadigim icin hemen yazmak istedimmm:)) ben tunc safak hocaya opere oldum cunku reha hoca amerikan hastanesinde ve Istanbulda yaniii:KK43:(( orada ucretler 5.5 - 8 arasinda operasyonun ciddiyetine gore degisiyor:) insallah bu son operasyonunuz olur ve cok guzel olur:)

Haa bu arada, Teoman Doğan'ın burun estetik ameliyatı nasıl geçiyor? Bildiğim kadarıyla Dr Emre İlhan hastasını uyutuyor ve hasta 1 gece Acıbadem Hastanesinde uyuyor. Teoman Doğan da hastasını uyutup hastası da kısa bir süre hastanede kalıyor mu?

ben burun estetiğni mantıklı bulmuyorum ve kimseye tavsiye etmiyorum. Bir yazıda okumuştum burun estetiği yaptıranların çoğu yeni burunlarındanda memnun değilmiş. Çok çirkin seni çok mutsuz eden bir burnun vardır yaptırırsın ama güzel kendine yakışan burnu olup illaki yaptıranları anlamıyorum. Bence gereksiz bir estetik.

Haa bu arada, Teoman Doğan'ın burun estetik ameliyatı nasıl geçiyor? Bildiğim kadarıyla Dr Emre İlhan hastasını uyutuyor ve hasta 1 gece Acıbadem Hastanesinde uyuyor. Teoman Doğan da hastasını uyutup hastası da kısa bir süre hastanede kalıyor mu?

ben öğlen saatlerinde ameliyat oldum ve akşam da çıktım hastaneden..yani yatırmıyor teoman bey, tabi bu ameliyatın ağırlığına bağlı da olabilir, benimki çok ağır geçmedi..ayrıca genel anestezi ile ameliyat oldum, teoman bey ööle yapıyor.

ben öğlen saatlerinde ameliyat oldum ve akşam da çıktım hastaneden..yani yatırmıyor teoman bey, tabi bu ameliyatın ağırlığına bağlı da olabilir, benimki çok ağır geçmedi..ayrıca genel anestezi ile ameliyat oldum, teoman bey ööle yapıyor.

Hımmm zaten hastanede en az bir gece yatmana gerek olmadığını düşünüyorum. Türkiye dışında olan başka başarılı cerrahları araştırdığımda hastaları hastanede yatmadığını yazıldı.

Peki ameliyatın tam uygulandığı zamanda, yani Teoman Doğan'ın burun estetiklerinde, Teoman Doğan hastasını uyutuyor mu? Ben sanki bir yerde hastasını uyutmadığını okumuştum, biraz şaşırdım :/

Hımmm zaten hastanede en az bir gece yatmana gerek olmadığını düşünüyorum. Türkiye dışında olan başka başarılı cerrahları araştırdığımda hastaları hastanede yatmadığını yazıldı.

Peki ameliyatın tam uygulandığı zamanda, yani Teoman Doğan'ın burun estetiklerinde, Teoman Doğan hastasını uyutuyor mu? Ben sanki bir yerde hastasını uyutmadığını okumuştum, biraz şaşırdım :/

ben dr.umun hep genel anestezi ile ameliyat yaptığını biliyorum..belki çok ufak işlemler için filan lokal yapıyodur, onun dışında lokal yaptığını pek sanmıyorum..

ben dr.umun hep genel anestezi ile ameliyat yaptığını biliyorum..belki çok ufak işlemler için filan lokal yapıyodur, onun dışında lokal yaptığını pek sanmıyorum..

İyi, demek uyutuyor.. Ben bir yerde Teoman doğanın uyutmadığını okumuştum ve çok şaşırdım, mutlaka burun estetiklerde hastanın uyutulmasının gerektiğini düşünüyorum. Zaten burun estetikler ne olursa olsun hiç bir zaman ufak bir ameliyat olduğunu düşünmüyorum, dünyada bir çok insan yapsa bile çok ciddi bir ameliyat olduğunu düşünüyorum.

Zaten doktorumun beni uyutması gerektiğini düşünüyorum, yoksa ben bayılırım mide bulantısından ve baş ağrısından, yani ameliyatlardan ve genelden kandan hasta oluyorum, o hassasiyet var bende :/

kızlar benım sorunum burnumda kemik var ve ucu düşük .. ben kemiği törpülettirip ucunu toplattırmak ıstıyorum ama okudugum kadarıyla hıcbır saglık problemım olmadıgı ıcın devlette amleıyat olamıyorum öyle mı ? bır de Ersın Ülküre amelıyat olan ya da amelıyat olmus yakını olan var mı ? =)

selm arkadaslar..bende cok uzun yillardir burun estetigi olmak istiyorum ama cesaret edemiyorum.burnumu hic begenmiyorum allahım beni affetsin. sag taraftan başka sol taraftan baska duruyo herzaman resim cektirirken sola donuyorum oyle poz veriyorum...ondende baska duruyo. benim durumumda olan varmi??? coook istiyorum amelyat olmak.33yasindayim artik daha fazla beklemek istemiyorum. istanbulda bildiginiz ve amelyat olup memnun kaldiginiz dr.varsa lutfen yardimci olurmusunuz.aslinda resim ekleyip sizlerinde yorumlarini almak cok isterim.

benim de aynı sizin gibi .. ameliyat olmak istiyorum yakın zamanda .

konuyla alakasız olacak ama hazal kayanın burnu da gözüme çok güzel gelmeye başladı,tvde pek gördüğüm bir insan değil ama burda duydugumla fotolarına falan bakmıştım,burnu gerçekten çok zarif,çok güzel.
$hazal-kaya_422803.jpg

Son düzenleme:
X