evet özel..amerikan hastanesi kadar olmasa da pahalıdır diye düşünüyorum..eğer ben revizyona karar verirsem bayaa pahalı olucak..çünkü revizyonlar daha pahalı oluyo ilk ameliyatlara göre..ben yine 9000-10000 veririm gibi geliyo bilmiyorum ki değer mi, pek sorunum da yok..düşünüyorum bakalım..hakkımızda hayırlısı..ama siz küçük bi burnum var zaten, biraz eğri sadece diyosanız teoman bey de istenileni verebilir belki..bence en doğrusu her 2 dr.la da gidip görüşmek ve tasarım filan yaptırmak..teoman beyin görüşmeleri ücretsiz..emre beyin de ilk görüşmesi ücretsiz bildiğim kadarıyla..emre beyin hastaları daha iyi cevap verir buna tabi..
Hayırrr genelde burnum kesinlikle küçük değil. Normal/ortada sayılır... Ama eğer ya küçük ya da büyük demem gerekirse, düşünürüm ki daha büyük tarafında duruyor. Ama dediğim gibi en çok halletmek istediğim şey sadece burnumdaki eğriliktir.
Evet emre beyin ilk görüşmeleri de ücretsiz, şimdi öğrendim. :) teoman bey ile de öyle..
peki acıbadem hastanesi özel mi yoksa devlet mi?
sizin durumunuza gelince, bence çok dikkatli olmanız gerekiyor. tekrarlanan ameliyatlar genelde daha tehlikeli çünkü burnu daha kötü bir hale getirebilir. üstelik para meselesi de var... revizyon olup olmamanıza gelince gerçekten değer mi diye çok dikkatli olmanız ve doğru karar vermeniz gerekiyor..