Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Mrb herkese :) ameliyat olmadan forumu cok okudumm .... Herseye ragmen insan bir hayli korkuyor .... Ben tunc safak hocaya opere oldumm ..... Birhayli de arastirdimm olmadan once suan 1 hafta oldu olali...insallah sonuclari sizinle paylasacagimmm ....sorularinizi yanitlayabilirimmm maglum ise baslamadan ewde oturdugum uzun gunlerr :)))) ama sonucu gorunce soyleyecegim iyi kotu ne varsa daha gercekci olur diye dusunuyorumm:) herkese kolay gelsinnn simdiden

Son düzenleme:
Merhaba,

Ben 1,5 hafta önce burun estetiği operasyonu geçirdim, ameliyat olmadan önce doktor seçimi konusunda herkes gibi araştırmalar yaptım, sonunda Maltepe Üniversitesi Hastanesi'nde Prof. Dr. Teyfun Aköz'de karar kıldım. Herşeyden önce bana göre doktor ile hasta arasındaki ilişki aldığınız pozitif elektriğe dayalıdır, doktorun size güven veriyor olması oldukça önemli. Tayfun Bey de bana o güveni verdiği için operasyon konusunda kararımı vermiş bulundum.

Karar vermek birinci adım tabi ki, ama ameliyat sonrası yaşananlarla ilgili de paylaşımda bulunmak istedim.

Ameliyatınızdan sonraki 3-4 gün biraz sancılı geçiyor, lakin burnunuzun üstünde alçı, içinde ise tamponlar oluyor. Tamponlar nefes almanızı zorlaştırıyor, müdaheleden dolayı da burnunuzun içi yara oluyor. Bu dönemde bol bol deniz suyu ile burnunuzu rahatlatabilirsiniz. Ayrıca doktorum bana "genta" isimli göz damlasını verdi (göz damlası evet,ama inanın çok işe yarıyor). Tamponların çıkması acısız bir işlem, hatta rahatlatıcı. Ama alçıların çıkması operasyondan bir hafta sonrayı buluyor. Tamponlar çıktıktan sonra birkaç saat rahat nefes alsanız da buna kanmayın, çünkü bu birkaç saati takiben burnunuzun içi şişiyor ve nefes almak gene zorlaşıyor. Alçınız çıktıktan sonra ise iyileşme süreci hız kazanıyor. Hatta burnunuzdaki şişliklerin inmeye başladığını farkedeceksiniz. Zaten bu dönemde burnunuzun üstü bolca kaşınıyor. :) Benim alçılarım cuma günü çıktı, şu an bandaj var burnumun üstünde, deniz suyuna günde 3 kez olmak üzere devam ediyorum.

Morluklara gelince, benim çok morluğum olmadı, gözkapaklarım ve tuhaf bir şekilde çenemde biraz morartı oldu ama çabuk geçti, fakat eğer fazla morluğunuz olursa, eczanelerde morlukların hızlıca geçmesi için kremler satılıuyor; bu kremleri kullanabilirsiniz.

Sonuç olarak operasyon sonrasında iyileşme süreci acısız ama biraz sancılı geçiyor. Güzel burnunuzu görünce de çektiklerime değdi diyorsunuz.

Umarım verdiğim bilgiler aydınlatıcı olmuştur, sevgiler..

Arkadaşlar bende ameliyat olmayı üşünüyorum karar veremedim bi türlü. Muhammet Dilber hakkında ne düşünüyorsunuz. Birde Akın Yücel'e ameliyat olan var mı aranızda?

Arkadaşlar bende ameliyat olmayı üşünüyorum karar veremedim bi türlü. Muhammet Dilber hakkında ne düşünüyorsunuz. Birde Akın Yücel'e ameliyat olan var mı aranızda?

hee sen daha foto gormedın, muhammet dilberi ondan soruyosun nasıl die...hastasıyım:) foto gorunce bakabilirsin, 1 yılı çooktaan gerıde bıraktım.memnun muyum? evet fazla fazla

hee sen daha foto gormedın, muhammet dilberi ondan soruyosun nasıl die...hastasıyım:) foto gorunce bakabilirsin, 1 yılı çooktaan gerıde bıraktım.memnun muyum? evet fazla fazla

canım nihayet fotolarına baktım çok güzel olmuşsun :)) yinede bende de aynı sonuç olurmu olmaz mı diye korkuyorum benim burnum bayaa kemerli çok mutsuzum yaa :KK43:((

canım nihayet fotolarına baktım çok güzel olmuşsun :)) yinede bende de aynı sonuç olurmu olmaz mı diye korkuyorum benim burnum bayaa kemerli çok mutsuzum yaa :KK43:((

muhammet beyın ne kemerlı burun donuşumlerı var:) ofısıne gıttıgınde gorursun. bende gayet kemerlıydım benımde oncekı fotolarıma bakabılırsın:) baya kemerlı burnumuz oldugu ıcın zaten bu amelıyatı oluyoruz. endışelenme ıyı bı doktor bulduktan sonra oluyo:KK66:

Arkadaşlar, ben de burun ameliyat olmak istiyorum fakat en çok sayın doktorlar Teoman Doğan ile Emre İlhan arasında kaldım.. Lütfen en çok hangisini tavsiye edersin diye düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz?

Burnumda biraz eğrilik var, burnumun biraz daha düz, kibar ve sonuçta sadece daha güzel olsun istiyorum. Ayrıca fiyat konusu hiç önemli değil bu arada. Zaten Teoman Doğan ile Emre İlhan'ın fiyat arasında o kadar büyük bir fark olmayacağını düşünmekteyim.

Emre İlhan mı yoksa Teoman Doğan mı sizce?

Arkadaşlar, ben de burun ameliyat olmak istiyorum fakat en çok sayın doktorlar Teoman Doğan ile Emre İlhan arasında kaldım.. Lütfen en çok hangisini tavsiye edersin diye düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz?

Burnumda biraz eğrilik var, burnumun biraz daha düz, kibar ve sonuçta sadece daha güzel olsun istiyorum. Ayrıca fiyat konusu hiç önemli değil bu arada. Zaten Teoman Doğan ile Emre İlhan'ın fiyat arasında o kadar büyük bir fark olmayacağını düşünmekteyim.

Emre İlhan mı yoksa Teoman Doğan mı sizce?

merhaba...diğer başlıkta da cevap vermeye çalıştım aslında ama emre ilhan başlığına teoman bey hakkında fazla bişi yazıp başlığı meşgul etmek istemedim..buraya yazabilirim :) teoman beye 9 ay önce ameliyat oldum..emre ilhan ile tarzları çok farklı bi kere..bunu sööleyebilirim..teoman bey fazla doğalcı..yaptığı burunların estetik olduğunu anlamak çok zor..benimkini kimse anlamıyor..bu bazen dezavantaj da olabilir ama..biraz daha değişmek ve güzelleşmek isterdim ben açıkcası..sağlık anlamında hiç bir sorunum yok ama daha güzel bi burna sahip olabilirdim diye düşünüyorum..emre ilhan daha zarif ve daha estetik burunlar yapıyor bence..dediğim gibi ne tarz bir burun istediğinizle çok alakalı bu durum.

merhaba...diğer başlıkta da cevap vermeye çalıştım aslında ama emre ilhan başlığına teoman bey hakkında fazla bişi yazıp başlığı meşgul etmek istemedim..buraya yazabilirim :) teoman beye 9 ay önce ameliyat oldum..emre ilhan ile tarzları çok farklı bi kere..bunu sööleyebilirim..teoman bey fazla doğalcı..yaptığı burunların estetik olduğunu anlamak çok zor..benimkini kimse anlamıyor..bu bazen dezavantaj da olabilir ama..biraz daha değişmek ve güzelleşmek isterdim ben açıkcası..sağlık anlamında hiç bir sorunum yok ama daha güzel bi burna sahip olabilirdim diye düşünüyorum..emre ilhan daha zarif ve daha estetik burunlar yapıyor bence..dediğim gibi ne tarz bir burun istediğinizle çok alakalı bu durum.

İlkönce çok ama çok teşekkür ederim! Bana yardımcı olan ilk siz oldunuz :)

Yazdıklarınız bayağı ilginçti, yani bu iki doktorların tarzları çok farklı olması.. Ayrıca ne dediğinizi çok iyi anladım; bazı durumlarda doğallık en iyisi fakat bazı durumlarda bir insanın "yeni bir burun"'a ihtiyacı olabilir ve böylesine daha çok iş yapılması gerekir. Yani kısacası her insanın durumuna göre farklı. Galiba benim söylediğimi söylediniz.

Yani dediğim gibi benim burnumda biraz eğrilik var, benim için sorun o. Ayrıca burnum yüzüm için büyük mü, pek zannetmiyorum, yani yepyeni bir şekile getirilmesi gerekeceğini pek zannetmiyorum. Sadece en azından o eğriliği halletmek istiyorum.

Söylediklerinize göre galiba siz daha çok Emre İlhan'ı tercih edersiniz... Kendim araştırmalarımla bir şeyden emin olabildiysem o da Emre İlhan'ın uzmanlık alanı daha çok burun estetiklerde olmasıdır. Yani Teoman Doğan burun estetikleri yapmasına rağmen daha çoook uyguladığı estetikler var, yani özellikle burun estetiklerde uzmanlığı bulunmuyor. Belki böylesine Emre İlhan ne yaptığını daha iyi bilebilir..

İlkönce çok ama çok teşekkür ederim! Bana yardımcı olan ilk siz oldunuz :)

Yazdıklarınız bayağı ilginçti, yani bu iki doktorların tarzları çok farklı olması.. Ayrıca ne dediğinizi çok iyi anladım; bazı durumlarda doğallık en iyisi fakat bazı durumlarda bir insanın "yeni bir burun"'a ihtiyacı olabilir ve böylesine daha çok iş yapılması gerekir. Yani kısacası her insanın durumuna göre farklı. Galiba benim söylediğimi söylediniz.

Yani dediğim gibi benim burnumda biraz eğrilik var, benim için sorun o. Ayrıca burnum yüzüm için büyük mü, pek zannetmiyorum, yani yepyeni bir şekile getirilmesi gerekeceğini pek zannetmiyorum. Sadece en azından o eğriliği halletmek istiyorum.

Söylediklerinize göre galiba siz daha çok Emre İlhan'ı tercih edersiniz... Kendim araştırmalarımla bir şeyden emin olabildiysem o da Emre İlhan'ın uzmanlık alanı daha çok burun estetiklerde olmasıdır. Yani Teoman Doğan burun estetikleri yapmasına rağmen daha çoook uyguladığı estetikler var, yani özellikle burun estetiklerde uzmanlığı bulunmuyor. Belki böylesine Emre İlhan ne yaptığını daha iyi bilebilir..

kesinlikle anlatmak istediğimi anlamışsınız :)) forumda bazı arkadaşlar beğeniyo benim burnumu ama ben emre ilhana revizyon olmayı bile düşünüyorum zaman zaman..biraz daha küçük ve estetik duran bi burun istiyorum..ama teoman bey de aslında iyi bir plastik cerrah, doktorumu asla kötüleyemem..zaten şikayetçi de değilim..herkesin bi tarzı var, ben sadece baştan yanlış tarzı seçmiş olabilirim..ameliyatım ve ameliyat sonrası gerçekten çok çok iyi geçmişti..

kesinlikle anlatmak istediğimi anlamışsınız :)) forumda bazı arkadaşlar beğeniyo benim burnumu ama ben emre ilhana revizyon olmayı bile düşünüyorum zaman zaman..biraz daha küçük ve estetik duran bi burun istiyorum..ama teoman bey de aslında iyi bir plastik cerrah, doktorumu asla kötüleyemem..zaten şikayetçi de değilim..herkesin bi tarzı var, ben sadece baştan yanlış tarzı seçmiş olabilirim..ameliyatım ve ameliyat sonrası gerçekten çok çok iyi geçmişti..

Asla doktorunuzu kötülemek istediğinizi düşünmedim :) Zaten en çok Teoman Doğan ve Emre İlhan sevgi ve saygıyla bahsediliyor burun estetik konusunda...

Ayrıca doğallık konusunda eminim ki Emre İlhan da "doğal" burun yapmayı becerir.

Peki kişilik konusunda en çok hangi doktor hastalarına saygılı ve sadıktır?
Bir de randevu almak için her ikisinden ücret var mı?

Bir de fiyat konusunda? Genelde Emre İlhan ya da Teoman Doğan mı daha çok pahalıdır (dediğim gibi fiyat benim için sorun değil ama şimdiden merak ettim, bazı yerlerde hep farklı fiyatlar okudum) ?

Asla doktorunuzu kötülemek istediğinizi düşünmedim :) Zaten en çok Teoman Doğan ve Emre İlhan sevgi ve saygıyla bahsediliyor burun estetik konusunda...

Ayrıca doğallık konusunda eminim ki Emre İlhan da "doğal" burun yapmayı becerir.

Peki kişilik konusunda en çok hangi doktor hastalarına saygılı ve sadıktır?
Bir de randevu almak için her ikisinden ücret var mı?

Bir de fiyat konusunda? Genelde Emre İlhan ya da Teoman Doğan mı daha çok pahalıdır (dediğim gibi fiyat benim için sorun değil ama şimdiden merak ettim, bazı yerlerde hep farklı fiyatlar okudum) ?

teoman bey bana oldukça saygılıydı açıkcası..ilgi de gördüm kendisinden diyebilirim, güven verdi bana ilk görüştüğümüzde ve ne dediyse harfi harfine çıktı..tampon kullanmadı, şişmedim, morarmadım, alçım bile yoktu..ama forumda emre ilhan'ın bayağı fanları var ve çok iyi söz ediyolar kendisinden..ben tanışmadığım için net bişey söyleyemeyeceğim maalesef..ben ameliyat olalı 9 ay oldu, dolayısıyla benim bildiğim fiyat güncel olmayacaktır, vermekte bir sakınca görmüyorum..aşağı yukarı 8000 tl gibi bi rakam verdim kendisine ameliyat için, amerikan hastanesinde ameliyat oldum, orası da birçok yere göre biraz pahalı tabi..

bu arada sizin ilk ameliyatınız mı olucak?

Evet, yaparsam benim ilk ameliyatım olacak :) O yüzden çok dikkatli olmam ve en iyi karar vermem gerektiğini düşünüyorum. O yüzden Teoman Doğan ve Emre İlhan arasında kaldım...

Ee Amerikan Hastanesi özel bir hastanedir, o yüzden genellikle pahalı sayılır..

Bu arada, zannederim ki Emre İlhan ameliyatlarını Ataşehir'deki Acıbadem Hastanesinde mı yapıyor? O hastane özel mi?

Evet, yaparsam benim ilk ameliyatım olacak :) O yüzden çok dikkatli olmam ve en iyi karar vermem gerektiğini düşünüyorum. O yüzden Teoman Doğan ve Emre İlhan arasında kaldım...

Ee Amerikan Hastanesi özel bir hastanedir, o yüzden genellikle pahalı sayılır..

Bu arada, zannederim ki Emre İlhan ameliyatlarını Ataşehir'deki Acıbadem Hastanesinde mı yapıyor? O hastane özel mi?

evet özel..amerikan hastanesi kadar olmasa da pahalıdır diye düşünüyorum..eğer ben revizyona karar verirsem bayaa pahalı olucak..çünkü revizyonlar daha pahalı oluyo ilk ameliyatlara göre..ben yine 9000-10000 veririm gibi geliyo :KK43: bilmiyorum ki değer mi, pek sorunum da yok..düşünüyorum bakalım..hakkımızda hayırlısı..ama siz küçük bi burnum var zaten, biraz eğri sadece diyosanız teoman bey de istenileni verebilir belki..bence en doğrusu her 2 dr.la da gidip görüşmek ve tasarım filan yaptırmak..teoman beyin görüşmeleri ücretsiz..emre beyin de ilk görüşmesi ücretsiz bildiğim kadarıyla..emre beyin hastaları daha iyi cevap verir buna tabi..

X