Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar kötü bir burunum yok fakat birazcık kucultup kaldırtmak ıstıyorum ameliyat olan arkadaşlar nerede oldular memnunlar mı ne kadar maliyeti var bilgi verebilirler mi istanbula taşınalı 1 yıl bu yüzden tavsiye üzerine gitmek istiyorum doktora tesekkurler

Merhaba arkadaşlar kötü bir burunum yok fakat birazcık kucultup kaldırtmak ıstıyorum ameliyat olan arkadaşlar nerede oldular memnunlar mı ne kadar maliyeti var bilgi verebilirler mi istanbula taşınalı 1 yıl bu yüzden tavsiye üzerine gitmek istiyorum doktora tesekkurler

Arkadaşım Barış Çakır'a oldu..çok memnun..Emre İlhan da keza çok iyi..her ikisinin de tarzları farklı..

Fatih Dağdelen'in yaptığı burunlar pek hoş :) Yalnız ne kadar mail attıysam cvp gelmedi. Ücretinin ne kadar olduğunu bilen varmıdır arkadaşlar :)

Arkadaşlar Merhaba;

Ben yeni üye değilim ama uzun bir süre ara verdikten sonra tekrar düştüm yollara..evlilikti bebekti derken burun olayı ertelendi..şimdi yine gündemimde..ve artık sağlık problemim iyiden iyiye rahatsız ediyor beni..ağzım açık uyuyorum,sol tarafım artık sürekli tıkalı..ve ameliyat kaçınılmaz..tabii ki estetik de..ama size bişeyler anlatmak istiyorum..çoğunu okuyamadım yazanların belki bu konu geçmiştir..mazur görün..

Şimdi..bu burun olayı öyle bir karmaşa ki..yani bazı forumları okuyunca dehşete düşüyorum...bazılarında da aman yarabbim diyorum bu nasıl bir değişim..bir yakınımız (doktor) demişti ki..burun kapalı bir kutudur..ameliyata girip burnu açmadan esasen hiçbirşey %100 bilinmez..Bazı durumlar olur burnu bir açarız aslında tüm burun gibi görünen organ kemik,ya da et..elimizden geleni yapmaya çalışırız ama en riskli ameliyatların başında gelir..şu an aslında tıp çok ilerledi artık ağrı sızı yok denecek kadar az..morluk ve şişlik çoğu kişide oluyo..genelde hep güzel sonuçlar alıyoruz ama dediğim gibi kapalı bir kutudur burun bunu hiç unutma dedi..özellikle de çok sorunlu burunlarda değişim dramatik şekilde gözlemlenebiliyormuş..yani kabaca,burun ne kadar çirkinse esasen sonuç o kadar tatmin edici oluyor..ve gözle rahatça net bir şekilde görülen eğriliğin de %100 düzelmesi çok zormuş..elimizden geleni yaparız ama dedi..benim birkaç arkadaşım var olan..yakın çevremde..çoğu memnun ve devlet hastanesinde oldular..özelde deli gibi para bayılan doktoruyla davalık oldu...daha birsürü hikaye..yani öyle çok örnek var ki..dua etmekten başka çare sanırım yok..

Ankara'da kim var yani birsürü isim geçiyor ama nedir ne değildir hiç bilmiyorum..
Nasıl hallederim onu da bilmiyorum..
Fikret İleri'yı duydunuz mu?KBB ci..bir tanıdığımız ona olmuş..sonu harika ötesi..adam da bal kaymakmış..bi gidicem kendisine inşallah..

Tüm ameliyat olanlara tüm kalbimle diliyorum ki çok mutlu olsunlar..sağ sağlim sıyrılsınlar bu işten..kötü şey yazanlara mutsuz olanlara en az sizler kadar üzülüyorum..Allah hepimize şans versin..:21::21::21: güzelliklerimize güzellik katsın..

Yarabbim affet..senin verdiğine saygısızlık algılama.ama valla nefes alamıyorum :26:

size katılıyorum çok açıklayıcı olmuş bnde ankaradayım 3 dr la görüştüm karar veremedım yanı bana guven veren yok çok sorunlu bı burnum varmş gıbı davranıyolar hanı guzel olur içinı ferah tut dıende olmadı okadar çok amelıyat yapıpta bana guven verememelerı çok tuhaf ozaman gerçekten okadar çok amelıyat yapmıyolar keşke çok param olsada yakup avşara gıdebılsem :KK43: herkesın Allah yardımcısı olsun

merhaba serce2012

osman latifoğlu koru hastanesinde yapıyo 3500 tl ye ameliyat olacam ben

mrb oldunuzmu amelıyat ankaradamısınız ya parayı verıp rezıl olmakta var az verıp rezıl olmakta bunun ölçütü nee acaba Allahım yardımcımız olsun devlette olup memnun olanda ozelde olup memnun olan olmayanda ....offfffffff

Tesekkur ederim. Kopegim rottweiler ama onun bir sucu yok, patisi yarilmisti, dikis atildi ve narkozdan uyaniyordu ben de arkasindaydim egilip kafasini optum o sirada o da beni optu :) Hangi kopek sahibini isirir ki zaten? Yakup Avsar'i hic duymadim, arastiracagim para hic onemli degil su an yeter ki eskisi gibi olsun burnum. baska onerisi olan var mi peki?

para onemlı degılse ozaman hiç düşünmeyın yakup avşara gıdın ben maddı ımkan dolayısıyla olamıyorum ona ama olmş kişilerı tanıyorum bızzat gordugum kişiler muhteşem burunları var 15 ı verıpte kotu olursa zaten bı sorun var demektr ama o nıee 15 napıyo acaba 3 5 eyapanlar nası yontem kullanıyo acaba offff

arkadaşlar ben ameliyat olalı 20 gün oldu bugün.alçım 14.gün açıldı.altından müthiş bir burun çıktı.ama ertesi sabah kalktığımda kocaman olmuştu.şişmiş yani.yüzüm zaten şişti.sabahları uyandığımda yüzüm ve burnum kocaman oluyo.akşama doğru biraz daha inmiş oluyor.burnumun şişliğini hadi anladım da yüzüm neden hala inmedi.bi bilgisi olan var mı? yani alçı ilk çıktığındaki burnuma dönmez mi burnum?bu yüz şişliği ne zaman geçecek.işe başlıycam kocaman bi yüz canım sıkıldı.

geçmiş olsun kıme oldunuz acaba memnunsunuzdr umarım

yok öle buyuk bı ındırım yapmadılar nakıt odeme dıyınce dırekt 5000 dendı. alman kurulusu oldugu ıcın aslında fıyatlarda cok bı oynama yapamıyolarmıs. benim sadece esteik amaçlı olucak. yani burnumda herhangi bi problemim yok çok şükür. nefes yada et falan yok sadece yandan görüntüsünü begenmiyodum . şu resim paylaşmaya bi bakıyım becerebilirsem atıcam :)

mrb oldunuzmu olduysanız kime ne kadarada yazarmısınız

Son düzenleme:
ben de bu yaz burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum ama doktor seçimi konusu var tabi...kayseride bi özel hastanede Tuna eren e ben alırmak için gitmiştim.doktorun kendine güveni rahatlattı beni ama mümkün olsa da estetik olan hastalarıyla konuşup yorum alsam.kayseri veya Adana da önereceğiniz bir doktor var mı ?özel hastanede olması sorun değil.

Kızlar şekline dokunmadan,sadece nefes için burun etinin alındığı ameliyatlarda da ödem oluyor mu sonrasında burun içinde veya dışında?

bende gazide ameliyat olcam Allah nasip ederse bu çarşamba. ben estetik ameliyat için değil ilk başta nefes problemi için gitmiştim KBB uzmanına. uzman dr. Yusuf Kızıl. ama ameliyat olmuşken küçük bi kemerim var. onu da aldırmak istiyorum. törpületmek. plastik cerrahi değil kendisi . ama güven verdi bana, bilgili bir doktor. szi dinliyor nasıl olması gerektiğini anlatıyor falan. ama ben kararsızım. acaba nasıl olur? korkuyrm acaba bi plastik cerraha mı gitseydim

ben de bu yaz burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum ama doktor seçimi konusu var tabi...kayseride bi özel hastanede Tuna eren e ben alırmak için gitmiştim.doktorun kendine güveni rahatlattı beni ama mümkün olsa da estetik olan hastalarıyla konuşup yorum alsam.kayseri veya Adana da önereceğiniz bir doktor var mı ?özel hastanede olması sorun değil.
kayseride Gökhan sahin var ben ona yaptidim gayette güzel oldu

Son düzenleme:
selm arkadaslar..bende cok uzun yillardir burun estetigi olmak istiyorum ama cesaret edemiyorum.burnumu hic begenmiyorum allahım beni affetsin. sag taraftan başka sol taraftan baska duruyo herzaman resim cektirirken sola donuyorum oyle poz veriyorum...ondende baska duruyo. benim durumumda olan varmi??? coook istiyorum amelyat olmak.33yasindayim artik daha fazla beklemek istemiyorum. istanbulda bildiginiz ve amelyat olup memnun kaldiginiz dr.varsa lutfen yardimci olurmusunuz.aslinda resim ekleyip sizlerinde yorumlarini almak cok isterim.

Nerde yaşıyorsunuz Ankarada ise size Nedim Sarıfakıoğlunu önerebilirim.Kendisi alanında en iyi doktorlardan biri.Sadece neyi nasıl istediğini söylemen yeterli.Araştırdığında bana hak vereceksin...

size katılıyorum çok açıklayıcı olmuş bnde ankaradayım 3 dr la görüştüm karar veremedım yanı bana guven veren yok çok sorunlu bı burnum varmş gıbı davranıyolar hanı guzel olur içinı ferah tut dıende olmadı okadar çok amelıyat yapıpta bana guven verememelerı çok tuhaf ozaman gerçekten okadar çok amelıyat yapmıyolar keşke çok param olsada yakup avşara gıdebılsem :KK43: herkesın Allah yardımcısı olsun

bunların tüm nedeni herkesin plastik cerrah olup estetikten bihaber olmalarıBurun ameliyatını Kbb doktorlarıda yapıyor.Onlardan da istediğiniz sonucu alamazsınız onlarda estetik üzerine eğitim almıyorlar.Ama ben hem plastik cerrah olup hemde estetikten anlayan birisini tanıyorum.Size bir bütün olarak bakıp bu burun böyle yapılırsa güzel olur diyor.Ve en önemlisi güvenebiliyorsunuz çünkü hiç bir sorunuz cevapsız kalmıyor.Nedim Sarıfakıoğlu kendisi ankara da çalışıyor.Özel muayenehanesi var.

Merhaba arkadaşlar perşembe günü ameliyat olucağım, burnum kemerli ve büyük bir burun, kavisli burun istemiyorum beren saatinki gibi istiyorum, doktora bunu nasıl anlatırım burun başlangıç noktasını düz indirip sonra ucu hafif kaldırıp burun üstünü iyice oymalımısın mı demeliyim?

Teşekkürler..
bence resmini götürmelisin

sonra sana gidip gitmeyeceğini sorarsan daha garantili olur

X