Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar burnumun içinde tuhaf bi koku hissediyorum sizdede oluyormu başka topiklere baktım bazı arkadaşlarımız eriyen dikişlerden kaynaklandığını yazmışlar sayfalarca ama sizeede sormak istedim?

evet bazen banada pis bi koku geliyo burnumun içinden.ama her zaman değil

arkadaşlar ben ameliyat olalı 20 gün oldu bugün.alçım 14.gün açıldı.altından müthiş bir burun çıktı.ama ertesi sabah kalktığımda kocaman olmuştu.şişmiş yani.yüzüm zaten şişti.sabahları uyandığımda yüzüm ve burnum kocaman oluyo.akşama doğru biraz daha inmiş oluyor.burnumun şişliğini hadi anladım da yüzüm neden hala inmedi.bi bilgisi olan var mı? yani alçı ilk çıktığındaki burnuma dönmez mi burnum?bu yüz şişliği ne zaman geçecek.işe başlıycam kocaman bi yüz canım sıkıldı.

Arkadaşlar Merhaba;

Ben yeni üye değilim ama uzun bir süre ara verdikten sonra tekrar düştüm yollara..evlilikti bebekti derken burun olayı ertelendi..şimdi yine gündemimde..ve artık sağlık problemim iyiden iyiye rahatsız ediyor beni..ağzım açık uyuyorum,sol tarafım artık sürekli tıkalı..ve ameliyat kaçınılmaz..tabii ki estetik de..ama size bişeyler anlatmak istiyorum..çoğunu okuyamadım yazanların belki bu konu geçmiştir..mazur görün..

Şimdi..bu burun olayı öyle bir karmaşa ki..yani bazı forumları okuyunca dehşete düşüyorum...bazılarında da aman yarabbim diyorum bu nasıl bir değişim..bir yakınımız (doktor) demişti ki..burun kapalı bir kutudur..ameliyata girip burnu açmadan esasen hiçbirşey %100 bilinmez..Bazı durumlar olur burnu bir açarız aslında tüm burun gibi görünen organ kemik,ya da et..elimizden geleni yapmaya çalışırız ama en riskli ameliyatların başında gelir..şu an aslında tıp çok ilerledi artık ağrı sızı yok denecek kadar az..morluk ve şişlik çoğu kişide oluyo..genelde hep güzel sonuçlar alıyoruz ama dediğim gibi kapalı bir kutudur burun bunu hiç unutma dedi..özellikle de çok sorunlu burunlarda değişim dramatik şekilde gözlemlenebiliyormuş..yani kabaca,burun ne kadar çirkinse esasen sonuç o kadar tatmin edici oluyor..ve gözle rahatça net bir şekilde görülen eğriliğin de %100 düzelmesi çok zormuş..elimizden geleni yaparız ama dedi..benim birkaç arkadaşım var olan..yakın çevremde..çoğu memnun ve devlet hastanesinde oldular..özelde deli gibi para bayılan doktoruyla davalık oldu...daha birsürü hikaye..yani öyle çok örnek var ki..dua etmekten başka çare sanırım yok..

Ankara'da kim var yani birsürü isim geçiyor ama nedir ne değildir hiç bilmiyorum..
Nasıl hallederim onu da bilmiyorum..
Fikret İleri'yı duydunuz mu?KBB ci..bir tanıdığımız ona olmuş..sonu harika ötesi..adam da bal kaymakmış..bi gidicem kendisine inşallah..

Tüm ameliyat olanlara tüm kalbimle diliyorum ki çok mutlu olsunlar..sağ sağlim sıyrılsınlar bu işten..kötü şey yazanlara mutsuz olanlara en az sizler kadar üzülüyorum..Allah hepimize şans versin.. güzelliklerimize güzellik katsın..

Yarabbim affet..senin verdiğine saygısızlık algılama.ama valla nefes alamıyorum :26:

Benimde 14. Gun bantlarim cikartildi ve ztn soylenmisti bantlar ciktiginda biraz daha sisermis.dert etme yani snra suratinin sisligi hizla iner ama burun kolay gecmiyo.benim bir ayim olmak uzere burnum cok sis halen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…