Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar kötü bir burunum yok fakat birazcık kucultup kaldırtmak ıstıyorum ameliyat olan arkadaşlar nerede oldular memnunlar mı ne kadar maliyeti var bilgi verebilirler mi istanbula taşınalı 1 yıl bu yüzden tavsiye üzerine gitmek istiyorum doktora tesekkurler

Arkadaşım Barış Çakır'a oldu..çok memnun..Emre İlhan da keza çok iyi..her ikisinin de tarzları farklı..

Fatih Dağdelen'in yaptığı burunlar pek hoş :) Yalnız ne kadar mail attıysam cvp gelmedi. Ücretinin ne kadar olduğunu bilen varmıdır arkadaşlar :)

size katılıyorum çok açıklayıcı olmuş bnde ankaradayım 3 dr la görüştüm karar veremedım yanı bana guven veren yok çok sorunlu bı burnum varmş gıbı davranıyolar hanı guzel olur içinı ferah tut dıende olmadı okadar çok amelıyat yapıpta bana guven verememelerı çok tuhaf ozaman gerçekten okadar çok amelıyat yapmıyolar keşke çok param olsada yakup avşara gıdebılsem herkesın Allah yardımcısı olsun

merhaba serce2012

osman latifoğlu koru hastanesinde yapıyo 3500 tl ye ameliyat olacam ben

mrb oldunuzmu amelıyat ankaradamısınız ya parayı verıp rezıl olmakta var az verıp rezıl olmakta bunun ölçütü nee acaba Allahım yardımcımız olsun devlette olup memnun olanda ozelde olup memnun olan olmayanda ....offfffffff

para onemlı degılse ozaman hiç düşünmeyın yakup avşara gıdın ben maddı ımkan dolayısıyla olamıyorum ona ama olmş kişilerı tanıyorum bızzat gordugum kişiler muhteşem burunları var 15 ı verıpte kotu olursa zaten bı sorun var demektr ama o nıee 15 napıyo acaba 3 5 eyapanlar nası yontem kullanıyo acaba offff

geçmiş olsun kıme oldunuz acaba memnunsunuzdr umarım

Son düzenleme:
ben de bu yaz burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum ama doktor seçimi konusu var tabi...kayseride bi özel hastanede Tuna eren e ben alırmak için gitmiştim.doktorun kendine güveni rahatlattı beni ama mümkün olsa da estetik olan hastalarıyla konuşup yorum alsam.kayseri veya Adana da önereceğiniz bir doktor var mı ?özel hastanede olması sorun değil.

Kızlar şekline dokunmadan,sadece nefes için burun etinin alındığı ameliyatlarda da ödem oluyor mu sonrasında burun içinde veya dışında?

bende gazide ameliyat olcam Allah nasip ederse bu çarşamba. ben estetik ameliyat için değil ilk başta nefes problemi için gitmiştim KBB uzmanına. uzman dr. Yusuf Kızıl. ama ameliyat olmuşken küçük bi kemerim var. onu da aldırmak istiyorum. törpületmek. plastik cerrahi değil kendisi . ama güven verdi bana, bilgili bir doktor. szi dinliyor nasıl olması gerektiğini anlatıyor falan. ama ben kararsızım. acaba nasıl olur? korkuyrm acaba bi plastik cerraha mı gitseydim

kayseride Gökhan sahin var ben ona yaptidim gayette güzel oldu

Son düzenleme:
selm arkadaslar..bende cok uzun yillardir burun estetigi olmak istiyorum ama cesaret edemiyorum.burnumu hic begenmiyorum allahım beni affetsin. sag taraftan başka sol taraftan baska duruyo herzaman resim cektirirken sola donuyorum oyle poz veriyorum...ondende baska duruyo. benim durumumda olan varmi??? coook istiyorum amelyat olmak.33yasindayim artik daha fazla beklemek istemiyorum. istanbulda bildiginiz ve amelyat olup memnun kaldiginiz dr.varsa lutfen yardimci olurmusunuz.aslinda resim ekleyip sizlerinde yorumlarini almak cok isterim.

Nerde yaşıyorsunuz Ankarada ise size Nedim Sarıfakıoğlunu önerebilirim.Kendisi alanında en iyi doktorlardan biri.Sadece neyi nasıl istediğini söylemen yeterli.Araştırdığında bana hak vereceksin...

bunların tüm nedeni herkesin plastik cerrah olup estetikten bihaber olmalarıBurun ameliyatını Kbb doktorlarıda yapıyor.Onlardan da istediğiniz sonucu alamazsınız onlarda estetik üzerine eğitim almıyorlar.Ama ben hem plastik cerrah olup hemde estetikten anlayan birisini tanıyorum.Size bir bütün olarak bakıp bu burun böyle yapılırsa güzel olur diyor.Ve en önemlisi güvenebiliyorsunuz çünkü hiç bir sorunuz cevapsız kalmıyor.Nedim Sarıfakıoğlu kendisi ankara da çalışıyor.Özel muayenehanesi var.

bence resmini götürmelisin

sonra sana gidip gitmeyeceğini sorarsan daha garantili olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…