Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım hangi doktorda oldun ve narkozun etkisi çok sürüyomuş bikaç ay baş dönmesi oluyomuş snde ne kadar oldu??

selam narkozun tamamen vucuttan arinmasi zaten 5 sene suruyor benim 5 sene oldu heralde artik arinmisimdir tamamen :))
doktorunuz kim olursa olsun ameliyat oldugunuz hastaneye ve narkozitore de cok dikkat edin narkoz da cok hassas ve ameliyatinizi yapan doktorunuz kadar onemli siz ameliyat olurken bulundugunuz hastanede benimde doktorumun soyledigi gibi2 narkazitor bulunmali doktorunuzla gorusurken bunu da mutlaka sorun ben 2 narkazitor bulunmasini istiyorum diye bu da hayati bisi unutmayin sakin bas donmesi filan olmadi bende olan arkadaslarimdan da bas donmesi oluyor diye bisi duymadim acikcasi bende sadece tenim beyaz oldugu icin 1.5 ay burnumda odem vardi yani sislik morluklarimda 2 ay filan surdu lasonil suruyordum morluklarima bir de kapatici suruyordum son ay hafiften sonra gecti gitti zaten ama burnun hep bi hassas oluyor artik ucu filan ama alisiyorsun guzellik ugruna...

Öncelikle ikinizede çok teşekkür ederim inşallah sağlıklı bir burun olucak =)
ladycoco ben kavissiz istiyorum herkesin kavisli zaten :)

Düz burun istiyorum dicem zaten doktorumda öneriyor.Birde burun ne kadar büyük olursa olsun burun ucu küçülür mü arkadaşlar o kafama çok takılıyor?Hafif ucu kalkıklık istiyorum o kadar yani.Ama burun ucum kısalsın istiyorum yüzümden çok çıkık duruyor.Ameliyat öncesi konuşucağız son şeklini işte , proje tasarımı yapmıyor benim doktorum[/QUOT

1 eylül 2012 de burun ameliyatı olucam dr. başar kaya yı duyan bilen ameliyat olan var mı aranızda :KK43: yardımlarınızı bekliyorum

selam narkozun tamamen vucuttan arinmasi zaten 5 sene suruyor benim 5 sene oldu heralde artik arinmisimdir tamamen :))
doktorunuz kim olursa olsun ameliyat oldugunuz hastaneye ve narkozitore de cok dikkat edin narkoz da cok hassas ve ameliyatinizi yapan doktorunuz kadar onemli siz ameliyat olurken bulundugunuz hastanede benimde doktorumun soyledigi gibi2 narkazitor bulunmali doktorunuzla gorusurken bunu da mutlaka sorun ben 2 narkazitor bulunmasini istiyorum diye bu da hayati bisi unutmayin sakin bas donmesi filan olmadi bende olan arkadaslarimdan da bas donmesi oluyor diye bisi duymadim acikcasi bende sadece tenim beyaz oldugu icin 1.5 ay burnumda odem vardi yani sislik morluklarimda 2 ay filan surdu lasonil suruyordum morluklarima bir de kapatici suruyordum son ay hafiften sonra gecti gitti zaten ama burnun hep bi hassas oluyor artik ucu filan ama alisiyorsun guzellik ugruna...

5 yil narkoz etkisimiiiii katiliyorum sana ama gulmekten!5 sene narkozmu ayyyyy olecem simdi gulmektennnn!!!!!ben haziranin 5 de ameliyat oldum ve sen kisin olmussun ya hani 20 gun mor gezmissin iste ben yazin ameliyat oldum ve morlugum yok denecek kadar azdi ve bir haftada yok oldular allahini seversen su resimlerini bir koyda gorelim ben cok merak ettimde seni hemde inandirici olur tatlim.

Pardon ya morluklarin 2 aymii kaldi suratinda ya benim aklima su geldi 5 sene once diyorsunya yoksa kirdirdinmi burnunu?

Merhab bayanlar.burun estetigi amelyati olmaya karar verdim arastirmalarimda hep bu site ile karsilastim arastirmalarimda cok yardimi oldu ama bi konuda fikir almak istedim.Iki doktor belirledim teoman dogan ve gürhan özcan.Ayni gun 1 saat ara ile ikisine de muayne oldum.burun kemigimizin kirpiklerimizin hizzasindan yukselmeye baslamasi gerekirken benimki asagidan basladigindan oraya dolgu yapilmaliymis.iki dr d bunu soyledi.
Teoman dogan: bu dolgunun belimden alacagi yag ile yapavagini soyledi
Gürhan özcan: burnumdan alinan kikirdakla dolduracagini soyledi.
Teoman beye yagin zamanda ezile bilecegini soyledim 6ayda bi gelip yaptirisin dedi.Kikirdak ömür boyu kalici yipranmayacak birsey bu konuda Gürhan beyon söyledigi kafama yatti.Ikisi de nisantasinda biliyorsunuzdur. Asil kafami cok karistiran ikisinin de aynu amelyati onermesine ragmen Teoman Dogan:10500 TL dedi Gürhan Özcan:3500 amerikan hastanesinde istersen 5500 TL dedi. Hastane 2000 TL aliyor dedi. Gürhan bey prof üstelik. Teoman bey 2 boyutlu, Gürhan bey 3 boyutlu resimle burnumu gösterdi. Simdi ben agustos 27de amelyat olucam ama bu aradaki 3kati farkin nedenini deli gibi merak ediyorum. Bu da benim kafami karistiriyor sizce neden?
Ayrica Teoman beyin muaynanesinde beklerken bir hastasi ile konustum estetik yaptirmisti ve eski hali ile yeni halini gördum dr.un yaptigi photoshopun aynisini yapmisti ama yinede 3 kati fark nedendir?

bende olcam ama korkuyorum açıkçası ben devlet hastahansesinde olcam nefes darlığı problemim vardı ve kemik eğriliği doktor estetikte istersen yaparız dedi ama acaba plastik cerrahta ameliyeta girer mi ??

Iyi gunler arkadaslar. Bende burun ameliyati olmak istiyorum, ama korkuda var. Sonralar cokme yada dusme olmasindan korkuyorum ((. Bide Dogal gozukmeyen burun estetiyi Benim korkulu ruyam ((
Su an kafamda Nuri Soysal ile Onur Erol var.
Bu kisilere daha once burun ameliyati yaptiran var mi acaba ?. Ben zaten fazla kucultme istemiyorum, yeni tasarim burunda istemiyorum, hafiften kendi burnumu duzeltilsin o kadar, kendi burnumun birazcik kucuyu olsun o kadar, yeterli.
Bide bu doktorlara yaptiran var ise, nasil sonuc aldilar, Fiyatlari Kac ?..
Simdiden herkese tesekkurler. Allah hepmizin yardimcisi olsun)

arkadaşlar slm. ben de burun estetiği olmayı düşünüyorum ama o gün televizyonda bir doktor çıktı. burunda bir bölgeden bahsetti. bu bölge hormonları algılıyormuş yani bi anlamda insanların içgüdülerini oluşturuyor. ben burun ameliyatı yaparken bu bölgeye zarar vermemeye çalışıyorum dedi. hiç böyle birşeyi duyan yada doktoruyla konuşan var mı?

bende olcam ama korkuyorum açıkçası ben devlet hastahansesinde olcam nefes darlığı problemim vardı ve kemik eğriliği doktor estetikte istersen yaparız dedi ama acaba plastik cerrahta ameliyeta girer mi ??

yanıltmak gibi olmasın ama, devlet hst .sanırım asistanlar giriyor,cok duyuyorum.ayrıca artık kbbcilerde yapıyor.

arkadaşlar bende bu ay içinde acilen ameliyat olmam lazım ama hala doktor konusunda sıkıntı yaşıyorum bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim

X