- 29 Şubat 2012
- 20
- 0
canım hangi doktorda oldun ve narkozun etkisi çok sürüyomuş bikaç ay baş dönmesi oluyomuş snde ne kadar oldu??
selam narkozun tamamen vucuttan arinmasi zaten 5 sene suruyor benim 5 sene oldu heralde artik arinmisimdir tamamen :))
doktorunuz kim olursa olsun ameliyat oldugunuz hastaneye ve narkozitore de cok dikkat edin narkoz da cok hassas ve ameliyatinizi yapan doktorunuz kadar onemli siz ameliyat olurken bulundugunuz hastanede benimde doktorumun soyledigi gibi2 narkazitor bulunmali doktorunuzla gorusurken bunu da mutlaka sorun ben 2 narkazitor bulunmasini istiyorum diye bu da hayati bisi unutmayin sakin bas donmesi filan olmadi bende olan arkadaslarimdan da bas donmesi oluyor diye bisi duymadim acikcasi bende sadece tenim beyaz oldugu icin 1.5 ay burnumda odem vardi yani sislik morluklarimda 2 ay filan surdu lasonil suruyordum morluklarima bir de kapatici suruyordum son ay hafiften sonra gecti gitti zaten ama burnun hep bi hassas oluyor artik ucu filan ama alisiyorsun guzellik ugruna...