Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

sevgili FORS,ben ameliyat sonrasından korkuyorum,morluklar falan.

En az korkulacak şey o canım :KK70: Hiç endişe etme zamanla geçicek şey morluklar.Bir de kişiden kişiye ve yapılan işleme göre değişiyor tabi.
Benim tenim çok hassas ve beyaz bir yere çarpsam 15 güne falan ancak sararmaya başlıyor.Ona rağmen aşırı derecede bir morluk olmadı.Bugün 5.günüm gözaltımlarım elmacık kemiğine kadar sapsarı,sarı far sürsem bu kadar sarı olmaz yalnız :KK70: Morluk çok az kaldı.

Teşekkür ederim :) Doktorum Ergin Kılıç, İstinye devlette çalışıyor fakat ameliyatımı özel bir hastane de yaptı.

canim peki hangi özel hastanede yapti, göztepede diyordun hani... tam adi nedir? annem sorup duruyor da, kendi de göztepede oturdugu icin.

canim peki hangi özel hastanede yapti, göztepede diyordun hani... tam adi nedir? annem sorup duruyor da, kendi de göztepede oturdugu icin.

Arkadaşımı mesela farklı bir özel hastane de yapmıştı.Beni farklı.Kendisiyle konuşsan daha iyi olur canım o yüzden,şunu söyleyebilirim ama ben memnundum hastaneden :) Çarşamba günü dikişler alınacak ve atel falan alınacak,çok merak ediyorum.Bakalım nasıl olacak?

En az korkulacak şey o canım :KK70: Hiç endişe etme zamanla geçicek şey morluklar.Bir de kişiden kişiye ve yapılan işleme göre değişiyor tabi.
Benim tenim çok hassas ve beyaz bir yere çarpsam 15 güne falan ancak sararmaya başlıyor.Ona rağmen aşırı derecede bir morluk olmadı.Bugün 5.günüm gözaltımlarım elmacık kemiğine kadar sapsarı,sarı far sürsem bu kadar sarı olmaz yalnız :KK70: Morluk çok az kaldı.

moral veriyorsun tatlıım benim tşk.

10 günde iyileşirmiyim?

Heeaam şuana kadar ki deneyimlerine dayanarak konuşabilirim ancak.Ben çarşamba ameliyat oldum cuma tamponlar alındı.Cumaya kadar biraz rahatsız bir dönem malum nefes alamıyorsun,başına aşağı eğmeyeceksin vs. vs.Ama dayanılmayacak bir şey değil merak etme.Çok kötü grip olursun ya gece onun gibi bişe,benim ağrım bile olmadı.Öfleme pöfleme ile geçti sadece:KK70:
Çoğu arkadaş tampondan sonrada tıkanıyor demiş ama şükür benim olmadı mesela.Beynine kadar bir oksijen..oooooh diyorsun :) Önceden meğersem tek burnumdan nefes alıyormuşum,bundan önce haberim yoktu :KK70:
Tampon alındıktan sonra zaten hiçbirşeyin kalmıyor.Normal ne yapıyorsan öyle.Tabi alçılı,dikişli bir burunla dışarı çıkılmıyor orası ayrı :KK70: :KK70:
Son olarak Çarşamba yani ameliyattan 1 hafta sonra da alçı dikiş falan alınacak.
Detaylı olarak anlatayım dedim çünkü ben de çok merak ediyordum ameliyat olmadan önce,bir sürü endişem vardı..Sorun olursa buralardayım :)

bu arada ilgilenip cvp yazdığın için teşekkür ederim.ben yarın çalışıyorum.yarın yine gelirim.görüşürüz....
muck,muuckk:KK16:

Merhaba ben almanyada ogrencigim ve burnundan cok sorunlar yasiyorum gerek görunum olsun gerek nefes konusunda olsun fakat ogrenci oldugum dan dolayi
Maaliyetini ögrenmem gerekio. saglik acisindan burda ameliyat oldum fakat burnumu oldugundanda cirkin yapip biraktilar cok felaket bunalima giriyorum yardimci olabilirmisiniz lutfen

fors merhaba,alçıların alındımı?iyimisin?

Çok teşekkür ederim sağlık anlamında çok iyiyim.Hiç bir sorun yok burnumda.Psikolojik olarak alışmakta zorluk çekiyorum sadece.O da düzelecek diye umuyorum.Yavaş yavaş olacak şeyler bunlar zamana bırakıyorum. Fotoğraf koyacak kadar iyi hissettiğimde paylaşacağım.Lütfen kusura bakmayın.

Çok teşekkür ederim sağlık anlamında çok iyiyim.Hiç bir sorun yok burnumda.Psikolojik olarak alışmakta zorluk çekiyorum sadece.O da düzelecek diye umuyorum.Yavaş yavaş olacak şeyler bunlar zamana bırakıyorum. Fotoğraf koyacak kadar iyi hissettiğimde paylaşacağım.Lütfen kusura bakmayın.

tabi ki düzelecekk tatlımm :)) aynen ölee inan ben bile halaa bu ben miyim diorum ki inan pek degiştirmedi ifademi yani öel diolar ama bence değiştim bir haylii bir süre aynalardan uzak durr :) cekme foto daaa baktıkcaa daha garip hissediosunn çünküü :) sen ii oldaaa cnm gerisi önemli değill

X