- 23 Temmuz 2009
- 172
- 0
Teşekkür ederim :) Doktorum Ergin Kılıç, İstinye devlette çalışıyor fakat ameliyatımı özel bir hastane de yaptı.
genelde öyle oluyor.seni ekledim kabul edermisin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim :) Doktorum Ergin Kılıç, İstinye devlette çalışıyor fakat ameliyatımı özel bir hastane de yaptı.
sevgili FORS,ben ameliyat sonrasından korkuyorum,morluklar falan.
canim peki hangi özel hastanede yapti, göztepede diyordun hani... tam adi nedir? annem sorup duruyor da, kendi de göztepede oturdugu icin.
En az korkulacak şey o canım Hiç endişe etme zamanla geçicek şey morluklar.Bir de kişiden kişiye ve yapılan işleme göre değişiyor tabi.
Benim tenim çok hassas ve beyaz bir yere çarpsam 15 güne falan ancak sararmaya başlıyor.Ona rağmen aşırı derecede bir morluk olmadı.Bugün 5.günüm gözaltımlarım elmacık kemiğine kadar sapsarı,sarı far sürsem bu kadar sarı olmaz yalnız Morluk çok az kaldı.
10 günde iyileşirmiyim?
senin doktor anadolu yakasın'daydı değilmi?
fors merhaba,alçıların alındımı?iyimisin?
Çok teşekkür ederim sağlık anlamında çok iyiyim.Hiç bir sorun yok burnumda.Psikolojik olarak alışmakta zorluk çekiyorum sadece.O da düzelecek diye umuyorum.Yavaş yavaş olacak şeyler bunlar zamana bırakıyorum. Fotoğraf koyacak kadar iyi hissettiğimde paylaşacağım.Lütfen kusura bakmayın.