Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

cuma günü gidicem sonucu yazarım eğer gerekiyosa bi ameliyat daha olucam herkes eski burnun b,n kat daha güzeldi diyo

anladım cnm yaa hbrdar ett lütfenn yaa ama belki tam alışamamışlardır annem ilk günler bana sanki bir yabancıyım gibi bakıyorduu uyarmak zorunda kalıyordum bana öle bakma lütfenn diodumm :)) ama şu an 29.gnm ve gitgide alıştılarr :)

:))) benim annem de çaktırmamaya çalışıyo ama sürekli burnumu inceliyo inş güzel olur canım benim burnum da..

:))) benim annem de çaktırmamaya çalışıyo ama sürekli burnumu inceliyo inş güzel olur canım benim burnum da..

inş. cnm inş.. ama hepimizin durumu aynı herkes gözünü burnuma dikio ama alıştım artık :) mutlu olurzz inşş burnularımız oturuncaa da..

Kızlar bende olmayı cok istiyorum ama aklımda bazı korkular var
Tabiki guzel olmazsa diye korkuyorum ama bu neticede sans işi bunun dısında bi iki sey var sizin fikrinizi ogrenmek istiyorum

Birincisi bi program var ben orda burnumu fotografta duzelttim cok guzel oldu ama alıskın olmadıgımdanmı yoksa guzel olmadıgındanmıdır nedir sanki yarım burunlu gibi oldum
Anlatamıyorum ama boyle tuhaf geldi
Sizde burnunuzu ilk gordugunuzde boyle bisey dusundunuzmu :26:

Digeride akrabaların cevremdekilerin tepkisinden cekiniyorum
Mesela kayınvalidem eminimki laf sokacaktır dogal guzellikten yanayım ben bu ne boyle yapay fln diyecek

Ve ben duygusal yonu zayıf biriyim cok mutsuz olurum galiba boyle bi durum olursa
Sizede boyle tepkiler geldimi? Geldiyse naptınız ? :26:

cnm bende şans faktörüne inanıorumm :)
gelelm sorulrına ben acıkcası o kadar derinleştirmemiştim araştırmalarımı program falan deneemedim hiçç doktorumla görüştüm ve ameliyatımı oldum ilk bandaj acılıp ayanaya baktıgımda görüntüm tabi ki farklı geldii ya bu kim bile diyebilirisn bu cok cok normal malum yüzümüzün tam ortası en dikkat cekici ve ifademizi değiştiren şey burnumuzz :))
cnm netice de bu snein burnun yani eşin yanında olduktan sonra bence canını sıkma burnunda cidden sorun varsa dogallıgın ne önemi var kii?? yada gecekten görüntüsü seni mutsuz ediosa ve şu an cok güzel dogal burunlar görüoruzz cnm.. bu sana baglıı..ne istediğinle alakalı bi durumm..
cnm tabi ki begenen ve begenmeyen olacak ama önemli olan senin ne hissettiğinn sen mutluysann sorun yokk bence..bi arkadaşım bana bana burnuna sahip cıkk laf söletme demişti bende sna diorumm cnmm saglam duruursann hiç bi sıkıntı olmazz

Bende goruntusunden hic memnun degilim ve kurtulmak istiorum bian once
Dusuncelerini belirttiğin icin tesekkur ederim canım

Haklısın begenen olacak begenmeyen olacak
Bir de begendiği halde cekemediği icin laf soyleyende olacak
Sanırım agrıdan sızıdan once bunları goze almak gerek

o zmann kurtul tatlımm :) ne demek cnmm :)
aynen hepsine hazırlıklı olmalısınn hem de hepsine benim daha kayınvalidem görmedii nişanlıyım benn :) geldiklerinde bndajlıydı ne der bilmiorumm amaa olan oldu bir kere bende memnunum cok şükürr fotolarıma bakabilrsin profilimdenn nsıl olmuşş :))

agrı sızı 3 gün ama bu laflar iice oturana kadar dvm edecekk

güneşlenme daha bence. hatta yüksek faktörlü güneş kremi ve şapka kullan. güneş gözlüğü de kullanma daha.

yok gozluk kullanmamda haftaya bi tatil durumum vardi,napsam bilemedim:/ yuzumu kapayip guneslenmeyi dusunmustum ama korkuormda,bu konuda yani gunes yuzunden skinti yasayan oldumu merak ettim

yok gozluk kullanmamda haftaya bi tatil durumum vardi,napsam bilemedim:/ yuzumu kapayip guneslenmeyi dusunmustum ama korkuormda,bu konuda yani gunes yuzunden skinti yasayan oldumu merak ettim

Kesinlikle cildinizi iyi koruyun, ben sizin yerinizde olsam güneşlenmem hiçbir şekilde, en azından ilk 3 ay. Cildiniz çok savunmasız. Leke oluşma ihtimali çook yüksek. Olmazsa da şansınıza diyelim.

cnm yani benm bi arkım dedii güneşe cıktıgı için lekeler olmuş ve morluklarda daha iileşmediyse kalıcı oluomuşş hiç riske atma bencee

cnm genelde hatta büyük çogunlukla genel anestezi ile oluyorsun..sormak istediklerin neler? olmayı mı düşünüyorusun?

ya evet tatlım, yakında olacam ama hala aklımda net olmayan sorularım var, mesela büyük bir burun küçültüldüğünde deride sarkma oluyor mu ya da gözler birbirinden uzaklaşıyor mu? Bu konu aklıma çok takılıyor. Bir de ilerleyen zamn içerisinde burunda çökmeler ...vs olur mu? Bu konularda bilgin varsa beni aydınlatır mısın? Şimdiden teşekkür ederim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…