Burun Ameliyatı Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ya evet tatlım, yakında olacam ama hala aklımda net olmayan sorularım var, mesela büyük bir burun küçültüldüğünde deride sarkma oluyor mu ya da gözler birbirinden uzaklaşıyor mu? Bu konu aklıma çok takılıyor. Bir de ilerleyen zamn içerisinde burunda çökmeler ...vs olur mu? Bu konularda bilgin varsa beni aydınlatır mısın? Şimdiden teşekkür ederim....

şaşırdım cidden benim aklıma gelmeyen sorularr gözlerde uzaklaşma bilmiorum baktın mı fotolarıma ama bence bir fark yok ama yanlışta yönlendirmek istememm..bilen arkadaşlar varsa bende aydınlanmak isterim :) cökme bnm en korktugum şeyy nedense evet olabiliyormuş cnm bunda doktorunun mahareti cok önemli die biliorumm ben doktoruma sordugumda olmayacagını söledi yeterince saglamlaştırmışş anladıgım kadarıyla ama lütfen şunu unutma burun ameliyatında sans faktörü cok öenmlii başkasına mükemmel burun yapar ama sende olmayabilirr..

şaşırdım cidden benim aklıma gelmeyen sorularr gözlerde uzaklaşma bilmiorum baktın mı fotolarıma ama bence bir fark yok ama yanlışta yönlendirmek istememm..bilen arkadaşlar varsa bende aydınlanmak isterim :) cökme bnm en korktugum şeyy nedense evet olabiliyormuş cnm bunda doktorunun mahareti cok önemli die biliorumm ben doktoruma sordugumda olmayacagını söledi yeterince saglamlaştırmışş anladıgım kadarıyla ama lütfen şunu unutma burun ameliyatında sans faktörü cok öenmlii başkasına mükemmel burun yapar ama sende olmayabilirr..

Arkadaşlar ben de sonunda olduuuuuuum :KK70: Şu an ikinci günüm.Yaşadılarımı burada çok detaylı bir şekilde anlatacağım.Resimlerimi de ilerleyen zamanlarda eklemek istiyorum.Bana arkadaşlık isteği gönderebilirsiniz :)
Şu an o kadar yeni ki hastaneden dün gece çıktım.Çok az ağrım var yani şöyle diyeyim ağır grip olursunuz ya öyle bişe.İnanın korkulacak bişe yok.Gözlerde uzaklaşma konusunu bende farkettim.Tabi bunlar zamanla düzelecek şeyler herhalde.
Şimdilik bu kadar.Tamponlarım alınacak yarın.Bana dua edin lütfeeeeen.Dediğim gibi kendimi daha iyi hissettiğimde ameliyat olacak olan arkadaşlara yardım etmek isterim ve yaşadılklarımı anlatacağım.Çünkü ben sizin sayenizde cesaret edebildim ve çok şey öğrendim.Allahn izniyle inş şeklini de beğenirim.Görüşmek üzere :nazar: :)

Arkadaşlar ben de sonunda olduuuuuuum :KK70: Şu an ikinci günüm.Yaşadılarımı burada çok detaylı bir şekilde anlatacağım.Resimlerimi de ilerleyen zamanlarda eklemek istiyorum.Bana arkadaşlık isteği gönderebilirsiniz :)
Şu an o kadar yeni ki hastaneden dün gece çıktım.Çok az ağrım var yani şöyle diyeyim ağır grip olursunuz ya öyle bişe.İnanın korkulacak bişe yok.Gözlerde uzaklaşma konusunu bende farkettim.Tabi bunlar zamanla düzelecek şeyler herhalde.
Şimdilik bu kadar.Tamponlarım alınacak yarın.Bana dua edin lütfeeeeen.Dediğim gibi kendimi daha iyi hissettiğimde ameliyat olacak olan arkadaşlara yardım etmek isterim ve yaşadılklarımı anlatacağım.Çünkü ben sizin sayenizde cesaret edebildim ve çok şey öğrendim.Allahn izniyle inş şeklini de beğenirim.Görüşmek üzere :nazar: :)

canım çok geçmiş olsun..herşey daha iyi olucak eminim bundan sonra..resimlerini bekliyoruz :21:

hoşgeldin cnm geçmiş olsun inş sende istediğin buruna kavuşursun resimlerini bekliyoruz şimdi bol bol dinlen kendini yorma :KK49:

en büyük asamayi atlatmissin, büyük gecmis olsun. ayrintili haberleri kendini iyi hissettiginde verirsin. umarim hersey gönlünce olur.

cnm ck gecmiş olsun oldun demekk sonundaa :)) inş istediğin gibi olurrr herşeyy..agrın sızın olmamasına da ayrıca sewindimm..umarım yarında ii gecerr güzel hbrlerini beklioruzz :)

arkadaşım korkma.. Allah başta hayırlısını versin tabii ki ama inan bana güvenilir bi doktorla görüştükten sonra allah'a teslimsin.. Ben de korkuyordum ama korkunun ecele faydası yok.. 17 şubatta ameliyat oldum ve şuanda o kadar çok mutluyum ki anlatamam.. Hem rahat nefes alabiliyorum hem de kendimi çok çok daha ii hissediyorum :KK66:

[aaktan merhaba,nerde oldunuz ameliyatınızı?bende doktor araştırıyorum.nefes alma problemim var.bunuda düzelsin istiyorum.allah yardımcımız olsun..

canım en güzel burun doğal gözüken burundur bence doktoruna istediğin gibi anlat eksik bişey kalmasın ancak doğal olursa çok daha hoş gözüküyor yüze uyumlu olması daha önemli bende bir hafta sonra burun ameliyatı olacağım ve doktoruma doğal görünmesini istediğimi söyledim şimdiden geçmiş olsun umarım isteğiniz gibi olur sevgilerr

canım en güzel burun doğal gözüken burundur bence doktoruna istediğin gibi anlat eksik bişey kalmasın ancak doğal olursa çok daha hoş gözüküyor yüze uyumlu olması daha önemli bende bir hafta sonra burun ameliyatı olacağım ve doktoruma doğal görünmesini istediğimi söyledim şimdiden geçmiş olsun umarım isteğiniz gibi olur sevgilerr

doktor ümit filize ameliyat yaptıranınız varmı memnun musunuz ? yada bana iyi bir doktor tavsiyesi olan ? yardımlarınızı bekliyorum kızlar sevgiler

Anof merhaba gecmis olsun. Yeni burnunu güle güle kullan. Kime ameliyat oldun? Ben de doğal görünen bir burun istiyorum ve Muhammet beyi düşünüyorum. Arkadaşlık isteği gönderdim. Kabul edersen sevinirim. Ben de burnunu görmeyi çok isterim. Selamlar :)

epeydir giremiyorum kusura bakma canım kabul ettin istegini , ben ankarada ameliyat oldum kbb doktoruna cok memnunum ama azda olsa agrım var evt oda zamnla gecicek inşallah:)

Anof merhaba gecmis olsun. Yeni burnunu güle güle kullan. Kime ameliyat oldun? Ben de doğal görünen bir burun istiyorum ve Muhammet beyi düşünüyorum. Arkadaşlık isteği gönderdim. Kabul edersen sevinirim. Ben de burnunu görmeyi çok isterim. Selamlar :)

bu arada kızlar eski ve yeni fotomu yükledim, görebilirsiniz yorumlarınızı bekliyorum

Merhaba burun törpüsü yaptırmak istiyorum .fakat ilk kez yaptırıcam.bu yüzden merak ediyorum amelyattaki gibiçok ağrı ve sızı olurmu nekadar zaman sürer
cvp.bekliyorum teşekkür ederim...

doktor ümit filize ameliyat yaptıranınız varmı memnun musunuz ? yada bana iyi bir doktor tavsiyesi olan ? yardımlarınızı bekliyorum kızlar sevgiler

bende araştırıyorum.şimdiye kadar emre ilhan,barış çakır,muhammet dilberi,duydum.haseki hast.çalışcan sadullah karun var,onunla da görüşmeye gittim. ama cesur olmak lazım. siz kimde olucaksınız?

FORS,ameliyatını nerde oldun doktorun adı neydi...senin adına sevindim.cook geçmiş olsun:):nazar:

FORS,ameliyatını nerde oldun doktorun adı neydi...senin adına sevindim.cook geçmiş olsun:):nazar:
Teşekkür ederim :) Doktorum Ergin Kılıç, İstinye devlette çalışıyor fakat ameliyatımı özel bir hastane de yaptı.

Son düzenleme:
Ben de geri döndüm arkadaşlar Ocak ayındaki ameliyatımdan sonra bugünkü kontrolde kesinleşmesiyle birlikte doktorum tekrar bir operasyon yapacak kıkırdak ilavesi yapackmış, temmuz başında sil baştan yapacağız gibi, yine kendi doktoruma olacağım guveniyorum çok, ama bakalım gelsin stresli günler.

hangi doktora oldunuz?

X