veriorsun daa maşallahh :)
hayırlısıyla sende inşallah halledersinn cnm istediğin gibi de olur herşey :)
insallah öyle olur. sadece doktor konusunda kesin kararimi veremedim henüz. maddiyat benim icin önemli, tüm birikimlerimi bu ise yatirmak istemiyorum. bir de bu arada da gidimi da bir toplatsam diye düsünüyorum. yani boyun inceltme (nasil oluyorsa) ifademi cok degistirdi. sen benim simulasyonlara baktin mi? orada birkac burun modeli cizdim kendime, bazisina da gidi germe yaptim)))
sanki gidiyi toplamayinca burun cok farkli durmuyor gibi ...
Ben de geri döndüm arkadaşlar Ocak ayındaki ameliyatımdan sonra bugünkü kontrolde kesinleşmesiyle birlikte doktorum tekrar bir operasyon yapacak kıkırdak ilavesi yapackmış, temmuz başında sil baştan yapacağız gibi, yine kendi doktoruma olacağım guveniyorum çok, ama bakalım gelsin stresli günler.
Cızımle olacak ıs degıl kı bu
canım gayet güzel olmuştu burnun..ne oldu ki şimdi sorun nedir paylaşır mısın..nerde bizim grup yaa..dağıldık hepimiz başka forumlara kapak attık:))
şaka bi yana denk geldiğimize sevindim..çok geçmiş olsun
Canım teşekkür ederim iyi dileklerin için, kıkırdak yetersiz kalmış sanırım, hafif bir eğrilik var doktorum duzeltelim dedi onu duzelteceğiz, umarım sen de iyisindir, ben uzun zamandır gelmemiştim foruma.
fotograf eklesene canım albümüne..merak ettim son halini..benim bi sorunum yok allaha şükür..kıkırdağı nerden alacak peki burnuna eklemek için?
burun ameliyatında dudaktaki uçuğu neden dert ediyolar ki??
Ben de burun ameliyatı olmak istiyorum fakat yaşım daha küçük. Ameliyat için yaş sınır var mı ? Varsa kaç yaştan itibaren olunabiliyor ?
Ben de burun ameliyatı olmak istiyorum fakat yaşım daha küçük. Ameliyat için yaş sınır var mı ? Varsa kaç yaştan itibaren olunabiliyor ?
iki sene önce olmuştum ama 6 ayın sonunda şişler iyice inince sağ tarafta bariz bi şişlik kaldı. kontrole gittim kıkırdak dedi, tekrar ameliyat dedi. çok moralim bozuldu. vakitsizlikten de bi türlü ameliyat olamıyorum. napıcam bilmiyorum.ne zaman olmuştun?
Kızlaarben estetik oldum 9. gunumdeym alçım alındı fakat burun deliklerim çok büyük olmuş hergun ağlıyorum sadece burun deliklerime mudehale ettireblrmym bana bişey söyleyn (((