burun ameliyatı olanlar! mutlu musunuz pişman mısınız?

Doktorunuz kimdi acaba burdan olmazsa özelden paylaşabilir misiniz

Merhaba ben de sorun olmazsa fotoğraf alabilir miyim acaba özelden

Şu an çoğunuza hatta yazıyı okuyan herkese çok abartmışım gibi gelebilir ben de 3-4 hafta önce böyle bir yazı okusaydım ölmek istiyorum diyen birini görseydim gülerdim ve abartılı bulurdum ama inanın yaşamak çok başka bir şeymiş bir de gerçekten güzel biriyken daha güzel olmayı düşünüp çirkin biri olunca böyle oluyor şu an hiç iyi değilim Allah kimseye yaşatmasın dış görüntüye önem veren biriyim Allahın bildiğini kuldan saklayamam. Sanırım bu da bana büyük bir ders oldu fazla ağır oldu ama yapacak bir şey yok çok üzgünüm çokkk

Merhaba 6ekimde ameliyat oldum şuan 5.aya doğru gidiyorum ama ne siz sorun ne ben söyleyeyim hiç hayal ettiğim gibi olmadı doktorum kbb idi kalkık olmasın minnoş fındık bir burnum olsun dedim çok kolay zaten senin fazla sorun yok içinde eğrilik var onuda düzelteceğim dedi ve şuan sağ burun sürekli tıkalı sanki dışı gibi içide şiş üstünde de aşırı ödem var hiçde minnoş olmadı ucu resmen top üzülüyorum ama beklemekten başka çare yokk 6ay-1yıl diyolar ne kadar değişebilir merak etmiyo değilim :))

Peki ilk 2 3 aya göre sizce 5.qy fark etti mi ufalma ve hatların ortaya çıkması açısından

Hayır hala
Peki ilk 2 3 aya göre sizce 5.qy fark etti mi ufalma ve hatların ortaya çıkması açısından
hayır canım hala daha sabah uyandığımda sünger gibi şişmiş oluyor bikaç saat sonra düzeliyor yani bu kişisel bir durum mu bilmiyorum ama benimki bi anormal memlekette oldum amelyatımı gidince isyanı basacağım bu gidişle düzelmezse :))

2 ameliyat oldum.... İlkinde nefes alamıyordum ve çok ufak şekline dokunuş yaptı. bu yeterli gelmedi 1 yıl bekledim 2. ameliyatımı oldum ama yine hiç burnumun şeklini değiştirmemiş. Hiç bir şey anlamadım ameliyat sonrası iyileşmen hızlı olsun diye ufak bir dokunuş yaptım dedi bana ama ben burnum küçük ve kavisli olsun istiyordum bunu açıkca da dile getirdim. Madem küçültmeyecekti baştan deseydi . 1ay oldu ikinci ameliyat olalı bildiğiniz aynı burunla oturuyorum

Valla kesin içine sineceginin garantisi yok bi de benim burnumun son seklini alması 1.5 yıl kadar sürdü cok can sıkıcı bi süreç
Kime oldunuz acaba

Ben de salı günü oldum.O günden beri hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum 5. Gün bitmek üzere ama yüzüm ve top gibi yukarı kalkık bir burnumun görüntüsü beni çok korkutuyor.Alçı falan çıkınca ne olur bilmem ama şimdiki aklım olsa bu riske asla girmezdim.Avatar görüntüsünün avatardan sonra en iyi versonu benim sanırım.Bu saatlere kadar fromları düzelir mi düzelmez mi diye bi umut yorum okuyorum.

Daha önce de başarısız bi karın germe ameliyatı olmuştum ordada ilk 15 günkü görüntüden sonraki görüntüler hep aynıydı.Umarım kotktuğum başıma gelmez

Geçmiş olsun. Doktorunuz kimdi?

Benımde 3 ay oldu ameliyat olalı ve nefes problemı oluştu böyle bır sorunum yokken çok pısmanım olmayın doktor benım dedkılerımı dıkkate aşmamış kendı kafasına göre yapmış heryerıne dokundum dıyor bıde benım böyle bır isteğim yoktu

ben nefes alıyorum ama benimki de kendi kafasına göre yapmış şekli. sanırım her doktorun tarzı var ve ona göre yapıyor. küçült kavis ver dememe rağmen defalarca hiç birini yapmamış. sana bu burun yakışıyor dedi tamam da ameliyattan önce de konuşalım ortak karara varalım dimi

Gerekliydi ama mutlu değilim. Daha doğrusu kötü bir burun oldu. Nefes sorunları yüzünden olmuştum ameliyat ama doktor sağolsun görüntü sorunu oluşturdu üstüne. Burun ameliyatı çok riskli maalesef. Beceriksiz doktorlar yüzünden kumar gibi bir şey.

Merhaba canım tam 12 yıl önce yaptırdım hiç pişman olmadım eğer sağlık problemin varsa ilk olarak kulak burun boğaz doktoruna gitmeni tavsiye ederim daha sonra estetik operasyon yaptirmalisin bazen estetik olark gidildiğinde sağlık problemleri çok onemsenmiyo iyi bir doktor bulmalisim

Aynen ben de doğal olsun sadece kemer gitsin dedim. Çok doğal oldu ama ikinciyi hiç gözüm yemiyor. En azından eskisinden düzgün diyorum. Siz üçüncüyü düşünüyğr musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…