- 21 Ekim 2018
- 119
- 44
- 98
- 30
Doktorunuz kimdi acaba burdan olmazsa özelden paylaşabilir misinizHerkese merhabalar. Büyük, kemerli nefret ettiğim bir burnum vardı. Gerçekten sevmiyordum özgüvenimi aşırı düşürüyordu. 2018 yazında ameliyat oldum. Başlarda çok iyiydi her şey ancak 7.aydan sonra burun ucum git gide düşmeye, ödemler indikçe burnumdaki kıkırdak kusurları meydana çıkmaya başladı. Yine burnumu sevmemeye başladım ama burnumun eski halinden hala daha iyiydi. Ameliyat olduğum için değil de burnumu kötü bir hale getiren o doktora ameliyat olduğum için pişman oldum sadece. 6 kasım 2020de revizyon ameliyatımı oldum aynı doktora bir şekilde. Burnum yine bir önceki halinden daha iyi ancak yine memnun değilim çünkü bence birçok açıdan kusurlu bir burun.
Sonuç itibariyle keşke ameliyat olmasaydım değil, keşke o doktora ameliyat olmasaydım da başkasına olsaydım diyorum. Ameliyatlardaki en önemli husus doktor seçimi.
Merhaba ben de sorun olmazsa fotoğraf alabilir miyim acaba özeldenHerkese merhabalar. Büyük, kemerli nefret ettiğim bir burnum vardı. Gerçekten sevmiyordum özgüvenimi aşırı düşürüyordu. 2018 yazında ameliyat oldum. Başlarda çok iyiydi her şey ancak 7.aydan sonra burun ucum git gide düşmeye, ödemler indikçe burnumdaki kıkırdak kusurları meydana çıkmaya başladı. Yine burnumu sevmemeye başladım ama burnumun eski halinden hala daha iyiydi. Ameliyat olduğum için değil de burnumu kötü bir hale getiren o doktora ameliyat olduğum için pişman oldum sadece. 6 kasım 2020de revizyon ameliyatımı oldum aynı doktora bir şekilde. Burnum yine bir önceki halinden daha iyi ancak yine memnun değilim çünkü bence birçok açıdan kusurlu bir burun.
Sonuç itibariyle keşke ameliyat olmasaydım değil, keşke o doktora ameliyat olmasaydım da başkasına olsaydım diyorum. Ameliyatlardaki en önemli husus doktor seçimi.
Şu an o kadar çaresiz ve mutsuzum ki şu yazdığınıza inanmak istiyorum inşallah geçerGerçekten her saniye her dk. Aynı şeyleri söylüyor ve sürekli ağlıyordum. Geçeceğini bilin. Ben ne desem siz onu kafaya takacaksınız.
Emin olun geçecek ve bu günlerinize pişman olacaksınız.Şu an o kadar çaresiz ve mutsuzum ki şu yazdığınıza inanmak istiyorum inşallah geçer
Peki ilk 2 3 aya göre sizce 5.qy fark etti mi ufalma ve hatların ortaya çıkması açısındanMerhaba 6ekimde ameliyat oldum şuan 5.aya doğru gidiyorum ama ne siz sorun ne ben söyleyeyim hiç hayal ettiğim gibi olmadı doktorum kbb idi kalkık olmasın minnoş fındık bir burnum olsun dedim çok kolay zaten senin fazla sorun yok içinde eğrilik var onuda düzelteceğim dedi ve şuan sağ burun sürekli tıkalı sanki dışı gibi içide şiş üstünde de aşırı ödem var hiçde minnoş olmadı ucu resmen top üzülüyorum ama beklemekten başka çare yokk 6ay-1yıl diyolar ne kadar değişebilir merak etmiyo değilim :))
hayır canım hala daha sabah uyandığımda sünger gibi şişmiş oluyor bikaç saat sonra düzeliyor yani bu kişisel bir durum mu bilmiyorum ama benimki bi anormal memlekette oldum amelyatımı gidince isyanı basacağım bu gidişle düzelmezse :))Peki ilk 2 3 aya göre sizce 5.qy fark etti mi ufalma ve hatların ortaya çıkması açısından
Sadece ucunda biraz hissiyat gelmeye başladı 4. Aya girdikten sonra tek fark bu ödemlerim bi süre daha benimle anlaşılan :)Peki ilk 2 3 aya göre sizce 5.qy fark etti mi ufalma ve hatların ortaya çıkması açısından
Valla kesin içine sineceginin garantisi yok bi de benim burnumun son seklini alması 1.5 yıl kadar sürdü cok can sıkıcı bi süreç
Kime oldunuz acabaBen 2.5 yıl evvel oldum. Çok etli bir burnum vardı. Ayrıca nefes kalitem de iyi değildi. Kbb ci iyi bir dr buldum. Nefesim harika. Burnum da gayet doğal. Sadece dışardan belli olmayan benim selfiede hiaaettiğim hafif yamukluk var. Hoca 3 ayda bir dolgu ile toparladı şu an çok iyi çok memnunum iyiki oldum. Bir de kg versem tadını çıkaramadımki burnumdan kurtuldum gıdım çıktı
Geçmiş olsun. Doktorunuz kimdi?2 ameliyat oldum.... İlkinde nefes alamıyordum ve çok ufak şekline dokunuş yaptı. bu yeterli gelmedi 1 yıl bekledim 2. ameliyatımı oldum ama yine hiç burnumun şeklini değiştirmemiş. Hiç bir şey anlamadım ameliyat sonrası iyileşmen hızlı olsun diye ufak bir dokunuş yaptım dedi bana ama ben burnum küçük ve kavisli olsun istiyordum bunu açıkca da dile getirdim. Madem küçültmeyecekti baştan deseydi . 1ay oldu ikinci ameliyat olalı bildiğiniz aynı burunla oturuyorum
İstanbul da oldum adını vermeyi doğru bulmuyorum... zaten inanın memnun kaldım da diyemem kalmadım da diyemem. 2 ameliyat oldum ama ortada değişim yok.. üçüncüyü de yaparım diyor yapar tabii ona göre e var, olan bana oluyorGeçmiş olsun. Doktorunuz kimdi?
ben nefes alıyorum ama benimki de kendi kafasına göre yapmış şekli. sanırım her doktorun tarzı var ve ona göre yapıyor. küçült kavis ver dememe rağmen defalarca hiç birini yapmamış. sana bu burun yakışıyor dedi tamam da ameliyattan önce de konuşalım ortak karara varalım dimiBenımde 3 ay oldu ameliyat olalı ve nefes problemı oluştu böyle bır sorunum yokken çok pısmanım olmayın doktor benım dedkılerımı dıkkate aşmamış kendı kafasına göre yapmış heryerıne dokundum dıyor bıde benım böyle bır isteğim yoktu
Merhaba canım tam 12 yıl önce yaptırdım hiç pişman olmadım eğer sağlık problemin varsa ilk olarak kulak burun boğaz doktoruna gitmeni tavsiye ederim daha sonra estetik operasyon yaptirmalisin bazen estetik olark gidildiğinde sağlık problemleri çok onemsenmiyo iyi bir doktor bulmalisimSelam herkese, burada daha ziyade burun ameliyatı olup çeşitli sorunlar yaşayan ya da burun ameliyatı olmayı düşünen kişiler toplanıyor. Ama yine de merak ediyorum. Burun ameliyatı olan ya da etrafında burun ameliyatı olmuş tanıdıkları bulunan arkadaşlarımız ameliyat sonrası pişmanlık yaşadılar mı? Bu işe nereden girdik dediler mi? Eski burunlarını özlüyorlar mı? Yoksa daha güzel ve uyumlu bir yüze kavuştuğunu mu düşünüyorlar? Bu soruya özellikle ameliyatın üzerinden belirli bir süre geçmiş arkadaşların cevaplamasını çok isterim. Lütfen tecrübelerinizi ve memnuniyet durumunuzu paylaşır mısınız?
Aynen ben de doğal olsun sadece kemer gitsin dedim. Çok doğal oldu ama ikinciyi hiç gözüm yemiyor. En azından eskisinden düzgün diyorum. Siz üçüncüyü düşünüyğr musunuz?İstanbul da oldum adını vermeyi doğru bulmuyorum... zaten inanın memnun kaldım da diyemem kalmadım da diyemem. 2 ameliyat oldum ama ortada değişim yok.. üçüncüyü de yaparım diyor yapar tabii ona göre e var, olan bana oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?