burun ameliyatı olanlar! mutlu musunuz pişman mısınız?

Ben İzmir’de ameliyat oldum.Oradaysanız özelden yazarım size
Merhaba. 1,5 yıldır forumda bu konuları takip edip sonunda kafayı yiyecek duruma gelmiş biri olarak yazmak istedim. Ben de İzmir'deyim ve 2. ameliyatımı 4 ay önce oldum. Sizinle aynı pişmanlıkları yaşıyorum. Rica etsem bana da yazar mısınız doktorunuzun ismini?

Aynısını bende yaşadım. Kötü bir burnum yoktu, ameliyat olduguma cok pişmanım. Keşke insanlar kendilerini oldukları gibi sevseler. Burun insana karekteristik özellik katıyor. Yapmacık burunlardan nefret eder oldum. En güzel burun insanın kendi burnu cünkü bir o yüze yakışıyor

Sizinle aynı durumdayım, bin pişmanım. Eski burnumu özlüyorum ve psikolojik olarak bittim. Dünyanın en kötü burnu bile estetikli burunlardan daha güzel

Sizinle aynı durumdayım, bin pişmanım. Eski burnumu özlüyorum ve psikolojik olarak bittim. Dünyanın en kötü burnu bile estetikli burunlardan daha güzel
Evet umarım birileri estetik olmadan önce bu yorumları görür de vazgeçer. Bende o yapılan burunları cok yapay be cirkin buluyorum. Doğal bir burun insana cok daha iyi yakışıyor. Ve estetik bir burunla güzelde olunmuyo. Kemerli bir burun bile estetik bi burundan daha güzel. Önemli olan insanın kişiligi ve aurası. Bende pişmanım

ben çok mutluyum. 6. ay bitti. formu değişir diye çok korkmuştum ama aynı güzellikte devam ediyor.

Selam arkadaşlar bir güncelleme yapayım tesadüfi bir şekilde mailime siteden bildirim geldi bir gireyim dedim yazdıklarımı okudum ve çok cringe geldi şu an her şey yolunda burnum da iyi :) ben abartmışım ameliyat olanlara şunu söyleyebilirim ki en az bir yıl olmadan hiçbir şekilde kendinizi üzmeyin burnum o zamandan o kadar farklı ki şu an yazdıklarıma sadece gülüyorum

Çarşamba günü ameliyat oldum. Eski burnuma göre daha iyi olacağı için mutluyum. Biraz şişliklerim var, bunlar da geçerse daha iyi olucam

Merhaba arkadaşlar 1 ay sonraya bende ameliyat olacagım bi kaç sorum var cevaplayabilirseniz sevinirim

ince derili olmak avantajmı yada nasıl bir fark oluyor
bide acık ameliyat olacak piezzo rinoplasti diye geciyor bu yöntemle yapılacak bu yöntemle ameliyat olanınız varmı bilginiz yada

Aynı şeyleri birebir bende yaşadım eski burnumu okadar özlüyorum ki hergün ağlıyorum 10 ay etti bu 10 ay icinde hayatim mahvoldu doktorum sağolsun bi güzel içine etti burnumun değişmesin görüntüsü dememe rağmennn

birebir aynı ben de kabusta gibiyim yarı uyanık yarı baygın gibi geziyorum cok garibim öleyim ahirette eskiye kavusayım ıstıyorum mahvoldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…